41998
-
#16389 mekkora nagy arcod van. kérdem én: mire? mutass már valamit "barátom" -
#16388 Keress szép lányt, csinálj belőle szebbet! Nem az alapanyag, hanem a módszer érdekes!
Bár én az aranyhalas mellett vagyok, amikor fószer kifogja és a harmadik kívánsága, hogy a hal rendezze át a földrészeket. A válasz: Nem fog menni, kérj mást!
- Akkor az asszonyból csinálj gyönyörűt!
- Hozd el holnap.
Manusz viszi, hal nézi az asszonyt, aztán rákérdez: - Barátom, hogyan rendezzem át a földrészeket? -
#16387 ó sorry! De azért csináld meg,töltsd fel mindenképp! -
JackMeadow #16386 nem fogok egy ilyen rusnya lányon dolgozni a kedvetetkért:) -
#16385 akkor énvagyok az első aki hallja,micsoda megtiszteltetés:D -
#16384 látod-látod...már én is cinknek érzem, hogy nem 2001-be rekiztráltam
amúgy ez mondás jómagamtól ered. körül-belül időszámításunk után 2008.01.13 21:05-kor iródott...:D -
#16383 ezt még nem hallottam
[újrekk] -
#16382 tudom, de ahogy a mondás tartja "...az ezsgén minden témát több témával kell megbeszélni..." -
#16381 heh,szerintm is ,de amikor ez a kép be lett téve akkor is meg lett beszélve ez:D -
#16380 szerintem is szebb az eredeti :) -
#16379 Lássuk a tied mester!!!! -
#16378 hát ilyen stilusu bizét hogy van egy kép azt igy átalakitani ilyenre xD -
#16377 :D -
JackMeadow #16376 ilyet ne akarj csinalni mer ez baromi randa -
#16375 megelőztél, én is kentaúrt akartam csinálni belőle... -
JackMeadow #16374 ezt mar parszor lejaccotuk, velemenyt leirtam mika hibai ne pattogja huzzal kijavitani ha zavar menje el te... -
#16373 valaki leírná nekem, vagy elmondaná, vagy adna linket arra, hogy van egy kép, és pl. le akarom venni róla az asztalt, de ami mögötte van, az ne legyen rossz. azaz egy tárgy eltüntetése, de mégis kész a kép... remélem értitek... :) -
#16372 Hi! A hozzászólásom alatt van egy kép, olyat szeretnék énis készíteni és az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e erre vmi jókis tutorialt?
előre is köszönöm...
és a kép:
-
#16371 és? -
martinho040150 #16370 Múmia 3-The New Scorpion King :P
amúgy jó -
#16369 és egy uccso:
az a baj hogy nem tudtam a szineket megoldani rendesen,ezért lett ff. meg meguntam a szöszölést.... -
#16368 a lábléc az utolso nagyon kék csik. én ami felette van arrol beszélek és csak a jobb oldala kisebb. -
#16367 másrészt ha minden angol angol a konkakt sem konkakt -
#16366 Az lábléc, direkt tér el, amúgy ok :) -
#16365 A headert alul nem kerekitettem volna le és a loremes box és a latest news box szélesége 3 pixelnyit kb eltér jobb oldalt. Meg amit eddig emlitettem :)
Amugy zöd :P -
#16364 Nekem is van egy új:
http://fc02.deviantart.com/fs23/f/2008/011/6/2/Green_Design_by_Pergair.jpg -
#16363 Jó lenne csak szeintem túl sablonos, és ezáltal nem is túl meggyőző...:C -
#16362 link -
#16361 Ezekhez a tapétákhoz a legtöbb alapanyagot a fontok között a webding meg a widings betütipusnál megtalálod.
Abbol megcsinálod az alakzatodat, mint ahogy lejebb is látod.
Utánod négy felé osztod és a négy sarokba teszed az ellentétes oldalakat (magyarul mint lejebb a képen :D )
Azután edit-define pattern.
és meg is van -
Shadow_THH #16360 hogyan lehet ilyen tapéta háttereket csinálni? -
#16359 Igen képzeld :)
Tény hogy elkérni könnyeb de ki tudja mikor kapja meg az ember :P -
#16358 köszi
Bexter: így egyszerűbb :D -
#16357 köszi a véleményeket:)
-
#16356 Ezt úgy mondtad, mintha te ezt már rutinszerűen csinálnád... -
#16355 print screen meg egy kis vágás és beálitás patentnek ennyi :) -
#16354 hátteret megkaphatnám? :D -
#16353 loller! -
#16352 Lakberendezéssel vagy butor tervezéssel fogllakozol? :)
Látom láttál hasolo nagymami mintás portfoliokat és azt a hangulatot probáltad hozni :)
Jo lett, de nekem amotivumok tul messze vannak egymástol.
A fa anyagnak csinálhatnál egy keretett hogy a hátértől elüssön vagy adhatnál neki barna szinet a ződes helyett.
Alul a menüket igazitanám a felső és az alatta lévő kép kezdő vonalához.
Első ránézésre ennyi :) -
#16351 ezjó!! olyan "nagymuterhálószoba" szájíz...hangulatos -
#16350 Most nézem, hogy 2007-et írtam rá a csíkra XD
ByB - Nekem a háttér nem tetszik, valahogy nem jönnek be ezek az antik minták... Egyébként tetszik ;)