PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van külön ilyen esetre tutorjuk is. csekk it
u dont have to listen anybody else but me
Töltsük le az internetet!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
((vagyis tedd valami frappáns mókás helyre))
[/nagy]SOURCE KÖZÉPEN[/nagy]
/most csak ennyi jutott eszembe, végülis kreatív kopi pésztrõl lenne szó. de az ügyesebbek persze bevethetik minden lapjukat a közösbe😉 lehet tanulni szõrözni 😉
/holnap ha hazaértem buliból csinálok egy perpixel maszkot, aztán azt még beszõrözöm és felrakom a psd-t, hogy a lustábbak is alkossanak 😉
ezt a képet kéne úgy felnagyítani hogy ne legyen utána homályos, vagy esetleg vektorba.
elõre is köszi a help-et
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.lohere.net - a MagyarChan

Na ebben a mondatban kicsit sok volt a „hogy”. <#vigyor3>#vigyor3>
vicet félretéve, énis megnéztem hogy fura de ez legyen a legkevesebb nekem bejön 😉

hiába van mögötte a lemenõ nap, ha a fáknak nincs neki sem legyen 😉 összejön az majd
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
bocs de értékelhetetlen....
azt látom hogy tudsz árnyákot csinálni csak azt nem értem hogy miért spórolsz vele?
fáknak nincs árnyéka az eredeti képen se szóval Taz-nak mitõl van?
realitás érzékeddel lesz a gond javasolnék megoldást csak nem akarlak megbántani....
bocs és pussz
Goblin
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

http://www.lohere.net - a MagyarChan
Kepfeltöltõ.hu-ra feltöltöm a képet és a kép URL-t megadom a kép beszúrásánál.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(original idea by dzsuvajoe / picture by shiwo) <#taps>#taps><#integet2>#integet2>
lassan teljes fórumgárda az ötleten kontárkodik<#nezze>#nezze>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

megnézem máris
az árnyékot meg shiwo leírta már, pontosan ... a környezethez kell igazítani 😉 avagy most egy nagyonhalvány, oválos foltos akármi kéne...
de ha jobban megnézzük, az jobbról esik a fény (hátsó lámpa a diadalkapun vagy mijaz) szóval lehetna neki, de akkor egy nagyon elnyúlt, nagyon dúrván homályos stb, (mint a 2. katonának keresztbe az egész úton, de mivel feljebb van, távolabb, ezért homályosabbra, átlátszóbbra...
viszont az elsõ katona valószínüleg, valamilyen nagyobb test árnyékában van (a két katona ruhája közül látszik hogy az övé sokkla sötétebb, rányékban van, ezért nincsen árnyéka neki sem, hisz nem érkezik rá konkrét fényforrás. igy gokunál sem kéne 😄
jó hosszan de kifejtettem 😉