PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
mindenki nagy worth1000 mániába van és az oldalt sem ismeritek ? <#nyes>
van külön ilyen esetre tutorjuk is. csekk it

u dont have to listen anybody else but me

Bexter

kegyetlen vágással 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

KILLER2
Ezt fizikailag lehetséges körbevágni? Bár mondjuk egy 1 px-es radírral és 1-2 szabadidõvel simán.

Töltsük le az internetet!

VRSDM
shiwo-rooney: kerestek nekten egy paint contesztet okés ?<#hehe>

rooney8
Hát nem könnyû 😊 de sztem csak holnap csinálok

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shiwo
ha lesz rá idõm/kedvem/türelmem...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

VRSDM
ezért mondtam hogy holnap megcsinálom a lustikért. bár pont benned-shadowban-goblin-ban bíztam hogy kivágjátok 😉 megmutatjátok a fogatok fehérjét 😄

Shiwo
bammeg..mire ezt noteszen körbevágom..

VRSDM
CONTEST

Téma: Ahol nem számítasz rá!

((vagyis tedd valami frappáns mókás helyre))

[/nagy]SOURCE KÖZÉPEN[/nagy]
szórszki

/most csak ennyi jutott eszembe, végülis kreatív kopi pésztrõl lenne szó. de az ügyesebbek persze bevethetik minden lapjukat a közösbe😉 lehet tanulni szõrözni 😉
/holnap ha hazaértem buliból csinálok egy perpixel maszkot, aztán azt még beszõrözöm és felrakom a psd-t, hogy a lustábbak is alkossanak 😉

üdv. vki segítene nekem?

ezt a képet kéne úgy felnagyítani hogy ne legyen utána homályos, vagy esetleg vektorba.

elõre is köszi a help-et

rooney8
Lécci legyen valami új contest<#lookaround>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hihihi...többet nem rakom be nyugi. <#buck>

rooney8
Nekem se teccik az a fa, csak túl kevésnek találtam hogy csak taz van ott és azért van eltörve a fa mert õ ugyebár úgy forog vagy mit csinál és kidöntötte 😊...Árnyékot meg azért csináltam mert láttam hogy mögötte süt a nap...Azt a fene árnyákot mindig elrontom...

légyszives rakjatok be mionden képet legalább 4szer mert úgy sokkal viccesebb és akkor az emberek jobban meg fogják jegyezni, hogyti csináltátok õket

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Na tettem rá 2,5 gaussian blurt. Egyébként nyugodtan kötekedhetsz, az ilyen építõ jellegû kötekedésekbõl csak tanulni lehet. <#vigyor3>

VRSDM
nemrossz nemrossz, ha még nagyon kötekednénk, ÍGY IS JÓ. nem azt mondom, de ha megnézed a valódi kocsik azok homályosabbak, csak egy picivel, míg a tied (mivel render kép ugye) Tû éles, mondom ígyis jó, megvan a feelingje ez nem hiba, csak észrevétel hogyha élethûbbre akarod a kocsidat, akkor cselekedj, ha megtartod mese feelingnek, akkor jó ígyis nagyon. szvsz

Na picit korrigáltam a csillogását.

Köszi szépen! Néztem több verdás képet, de mindegyik csillogott. Erre az lett volna a legjobb megoldás ha akkor éjszakai NASCAR fényképet keresek, de örülök, hogy ilyet találtam. Nem mindegy ugye, hogy az autók, hogy állnak, hogy prespektivusan beilljen a képbe.
Na ebben a mondatban kicsit sok volt a „hogy”. <#vigyor3>

VRSDM
a verdákban, akárhol nézed, csillogvillog mint a tükör (hd-ben csodás). mert mindig jól lemosták õket 😄
vicet félretéve, énis megnéztem hogy fura de ez legyen a legkevesebb nekem bejön 😉

nagyon jó! csak az a kép gondolom esti versenyrõl volt azt fénylik rajta a reflektor. de szép munka.

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Köszi az oldal címet, ez már müködik. <#worship>

Nah hátha most összejön.

VRSDM
az a fa nagyon nem kéne oda szerintem. a lombok kivágása mindig is macerás és nehéz... ne legyen árnyéka, nézd meg úgy... MINDIG A KÖRNYEZETHEZ IGAZÍTDS.
hiába van mögötte a lemenõ nap, ha a fáknak nincs neki sem legyen 😉 összejön az majd

Shiwo
kössz 😊 bár Ambrosiáé volt az alapötlet, én csak összeeszkabáltam

Roger6
Ez a banner állat lett! Nem tudom ki csinálta, de gratulálok neki!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gazgoblin
nemenyim én csak kontárkodtam

rooney8
Hát ez megint nem jött össze<#shakehead>

nagyon pipec szép alkotás<#eljen>
gazgoblin
árnyékok...argh...

bocs de értékelhetetlen....

azt látom hogy tudsz árnyákot csinálni csak azt nem értem hogy miért spórolsz vele?

fáknak nincs árnyéka az eredeti képen se szóval Taz-nak mitõl van?

realitás érzékeddel lesz a gond javasolnék megoldást csak nem akarlak megbántani....

bocs és pussz

Goblin

rooney8
Én is csináltam egy cartoon-os at:

Benc16
az a legjobb! 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

zsolesz92
haha pedig jó kép

http://www.lohere.net - a MagyarChan

VRSDM
tiltva van a képfeltolto.hu asszem :$

Bexter
4 warnal nem ugrálnék 😄DD
Hogy szerezted?😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

S.O.S. !!! Mit csinálok rosszul, hogy nem jelenik meg a kép a fórumon csak ha ráklikkelek a "kép megjelenítése"-re? <#szomoru1>

Kepfeltöltõ.hu-ra feltöltöm a képet és a kép URL-t megadom a kép beszúrásánál.

VRSDM
én az autó elmosódására sejtem, azok tényleg nem mutatnak jól

Köszi!Mármint a fekete csíkokra vagy az autó utáni csíkokra gondolsz?

berlinboy6329
nem is rossz,csak azok a csíkok minek kellenek oda?Vedd le sztem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

oooppss ez nem jött össze <#falbav>

Én is dobok egy munkát még ha nem is teljesen razfilm.

berlinboy6329
Látom a cartoonos contest megy itt is,összedobtam egy képet(nem nagy cucc):

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gazgoblin
pöcögtettem a banneren

(original idea by dzsuvajoe / picture by shiwo) <#taps><#integet2>

lassan teljes fórumgárda az ötleten kontárkodik<#nezze>

rooney8
Hát az árnyékot "megcsináltam" meg még "adtam" son gokunak egy fegyvert

VRSDM
szépiához alapból van action file a ps-ben (view-action asszem :$)
megnézem máris
az árnyékot meg shiwo leírta már, pontosan ... a környezethez kell igazítani 😉 avagy most egy nagyonhalvány, oválos foltos akármi kéne...

de ha jobban megnézzük, az jobbról esik a fény (hátsó lámpa a diadalkapun vagy mijaz) szóval lehetna neki, de akkor egy nagyon elnyúlt, nagyon dúrván homályos stb, (mint a 2. katonának keresztbe az egész úton, de mivel feljebb van, távolabb, ezért homályosabbra, átlátszóbbra...

viszont az elsõ katona valószínüleg, valamilyen nagyobb test árnyékában van (a két katona ruhája közül látszik hogy az övé sokkla sötétebb, rányékban van, ezért nincsen árnyéka neki sem, hisz nem érkezik rá konkrét fényforrás. igy gokunál sem kéne 😄

jó hosszan de kifejtettem 😉

Shiwo
szokás szerint az árnyékot, ill annak hiányát..lévén a katonáknak sincs nagyon árnyékuk, így shongoku alatt is max egy elmosódott halovány foltnak kellene lennie sztem..vagy a katonáknak is csinálni kellene árnyékot..

rooney8
Az árnyékot biztos elrontottam

Shiwo