PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs psd-m asszem 😄 lényeg hogy ahoz nincs kedvem, valami gyönyörû munkát szeretnék készíteni de se ötletem se tudásom. Nektek honnan jön a sok ötlet??? :S
gondoltam én is beszállok, ezt dobtam össze :

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én nem így csináltam volna az árnyékot, hanem, hogy a táj legvégébõl indul és úgy a közepéig tart
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
brrrr....sztem a földre nem kéne árnyék...inkább az égre tennék..meg valamit próbálhatnál kezdeni a fehér terület és a kéz közötti fekete körrel..ha most olyan akar lenni, mint ami átszakadt, nem kéne oda a kör.. inkább valami ilyesminek kellene lennie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nemrossz! bár szerintem a "törésnek" nem kéne az árnyék. sõt inkább a kéznek kéne egy halvány a földön 😊
Ujra rági hangulat mi 😊 ÉS mindez kinek köszönhetõ? A fekete báránynak WEHHEEE! Na majd lehet h megmozditom a seggem es csinalok valamit! Jó képek, nem volt idom annyira megnezni õket h tudjam is "fikázni" rendesen😊 majd hunap. NA pá
What do people do?
Tõlem kapsz, de csak azért, mert az emberi agy kapacitása 1164153Gb<#vigyor4>#vigyor4><#taps>#taps>
www.flickr.com/sztyui
Köszi, akkor egy hármast azé kapok rá? :-)<#nezze>#nezze><#fejvakaras>#fejvakaras><#fogmosas>#fogmosas><#help>#help><#worship>#worship>
Powerball!!!
OK. Azt vágom, hogy a madár közel van, de nekem akkor is úgy tûnik, mintha az oszlopokat támasztották volna a bárkának, nem pedig a bárkát az oszlopoknak. Itt természetesen azokra az oszlopokra gondolok, amit ebbõl a szemszögbõl mi látunk.
www.flickr.com/sztyui
-a madár közelebb van
-azért ferde mert fel van dúcolva, valószínüleg pont ott dolgoznak rajta, és ha nem támasztanák alá az építkezõkre dõlne a bárka
-a fénnyel meg tényleg lehetne még operálni.
DE. az ötlet tetszik.
-azért ferde mert fel van dúcolva, valószínüleg pont ott dolgoznak rajta, és ha nem támasztanák alá az építkezõkre dõlne a bárka
-a fénnyel meg tényleg lehetne még operálni.
DE. az ötlet tetszik.
u dont have to listen anybody else but me
Nem osztásnak mondom, de mér ezt a Brush-t használtad? Ez a Brush se lenne rossz, de a bal szélét leradírozhatnád, mert ott már túl pixeles, és látszik is, hogy ilyen X-eket akar rajzolni a Brush. Lens Flare-el próbáltad?Ez a hajó az Evan-ból van? Ha ilyen ferdén áll, akkor minek vannak bal oldalt a tartóoszlopok? A kép alapján semmi hasznukat nem látom. A madárka jó ötlet, és illik oda nagyon is, de a hajó méretéhez képest túl nagy. Transformáld kicsit kisebbre! Egyénként alapvetõen nem rossz, csak ezeket még ha megcsinálnád, akkor jobban tetszene.
www.flickr.com/sztyui
Tudod . .. . jön a fééény :-D bár lehetett volna jobb is, majd egy év mulva má jobb lesz :-)))
Powerball!!!
...thx all!
(tudom, hogy már csak ragozom a dolgot, de nekem is "öjöm és bodottág" ennyi ötletes képet látni a topikba <#eljen>#eljen> )
...ambrosia-nak is van közösségépítõ gondolata ?! <#vigyor1>#vigyor1>
(tudom, hogy már csak ragozom a dolgot, de nekem is "öjöm és bodottág" ennyi ötletes képet látni a topikba <#eljen>#eljen> )
...ambrosia-nak is van közösségépítõ gondolata ?! <#vigyor1>#vigyor1>
mindenkinek <#eljen>#eljen> shiwo, earth, sztyuinak meg külön <#taps>#taps>
++
Szuper képek<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Egyedûl a 3. képen látok hibát. Ott csak a hátsó villám kellet volna és akkor tökéletes.
Egyedûl a 3. képen látok hibát. Ott csak a hátsó villám kellet volna és akkor tökéletes.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nagggyonjó képek. szinte mind ;] végre a régi hangulat van.
durva lett
shiwo - emiatt a sorozat miatt hajtok most fejet elõtted.
Nekem már így is egy kicsit túlzsúfolt a kép. Jobban tetszett, amikor a csaj nem volt ott, csak a kocsi. Letisztultabb, szebb. Nem kell mindent túlkomplikálni.
www.flickr.com/sztyui
na köszi az észrevételeket, a hegy mezõ határát igy is nagyban változtattam, ha megnézitek az elzõzõ képet ott még gázabb volt. olyan hatást akartam kelteni, hogy a mezõ lejt hátrafelé, és egy völg alakul ki a hegy és a mezõ között. ezért probáltam árnyékolni, de ugy látszik nem jött össze. az autót teteje valóban homályos maszkoltam, és ugy látszik oda ment a soft brushbol több is
csajon is látszik egy két hiba, pl a maszkolásnál, hajánál ,meg a villáskulcsnál is, de össszességében nekem tetszik xD
csajon is látszik egy két hiba, pl a maszkolásnál, hajánál ,meg a villáskulcsnál is, de össszességében nekem tetszik xD