PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

seytanisi
Jól agyondesgnoltad, ezt kajak PS l csináltad? nem vicc de ezt jegyzettömben is le lehet programozni. Nem akarlak sértegetni de hát már leirtak elottem h mi ez, csikok meg 3 kocka...

What do people do?

droidika
...<#eljen>

Shiwo: ...ez vazeg <#vigyor1> !

zsolesz92
tudom én azt 😛 mármint h egyszerü

Ability
Kérdésre válaszolva: valamilyen szerver oldali nyelvvel. PHP, Perl stb... hotscripts.com-on találsz ilyen hírezõ scripteket, de saját írása javasolt. Amúgy ne Photoshoppal csináld meg az oldalt, mert semmi logika nem lesz benne. Ráadásul ez olyan egyszerû oldal, hogy....
zsolesz92
elõbb még mind2-n a régi volt

VRSDM
ha én csinálnék oldalt, ívek halmazával lepném el, a négyszögek ideje lejárt már szerintem :$ persze ízlések és pofonok

/jobblett így vizes tükrözõdéssel (zsolesz - nem ugyan azt linkelte be, csak az elõzõ url-jére mentette rá, igy mind2 cserélõdött...

u dont have to listen anybody else but me

zsolesz92
formára gonltam, még nagyon üres az egész, foggalmam sincs mit akarnak rátenni...

Bexter
Nagyon alap, teljesen min. van egy menü egy szöveg doboz meg egy banner aheader helyén.
Helyedben banner helyére header tennék.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

zsolesz92
ja és ez nem lesz sztem ennyire színtelen, csak most gyorsan formailag probáltamn összeállítani. egy kékes színt gondoltam neki, kb mintz a multkori designomon.
Tudjátok, olyan szürkéskék, akár átmentes is lehet majd

zsolesz92
hát kb ugyanaz mint az elzõ honlapom csak ez más célból készült éslehet hogy müködni is fog. irtam bele egy kérdést, válkaszoljátok majd meg pls.
amugy milyen lett?

zsolesz92
ugyanazt linkelted be...

na van arnyek es bubi is 😊
VRSDM
ps mappa - peresets részleg. plugins asszem ide másold, ha csak simán telepítõs (nemtudom hogy hogyvan én nemhaszálok ilyeneket) akkor meg a filter (szûrõk) menü alatt kell legyenek külön legalul.

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BlackShadow
<#eljen>
én még kicsit lejjebb vettem volna az opa-t, de azon már ne múljék ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MikX
Oksa, megcsináltam, plusz kicseréltem a hátteret, ittvan

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

BlackShadow
tetszik 😊
1 tanács :
- a tetkóra rakj egy kevés noise-ot (így azt a látszatot kelted, mintha tényleg a bõrön lenne) valamint szedd lejjebb az opacity-t hisz nem ilyen csõ fekete egy tetkó 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PyRex
pedig le lehet 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

barátunk fogyott egy kicsit norbival...
(igen, ez valóban egy fos kép lett,tudom, de a fejét sehogysem birtam lefogyasztani)

++

ppk
állatjo :-)

Powerball!!!

Sziasztok, ma szereztem jópár plugin-t azt szeretném kérdezni tõletek hogy hogyan, milyen módon tudom õket alkalmazni? Nekem magyar CS3 van, azthiszem magyarul bõvítménynek hívják ezeket. Kérem aki tud segítsen!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

VRSDM
jólesz 😉 víz fényét tényleg kénemégrá, így nagyon matt. sztem ecsettel ess neki
(bush-os is jó 😄)

Bexter
kis bubikat rakjál még bele 😊

a viz tukrozodeset jo lenne meg ranyomni....
igy?
Bexter
ha leveszed a dagirol a wavet és kékitesz rajta cool lesz 😄

Bexter
Amugy nem rosz, mármint a kép 😄

MikX
Igen van, 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bexter
Szia cica, van gazdid?😛

MikX
Na ezzel nagyjából megvok, dee aztért szeretném, ha mondanátok véleményet a képrõl:

Eredeti
Bár a hátteren, és egyéb kisebb részletekenmég gondolkodom...

rooney8
Kitöröltem Rooney fejét, sztem így jobb itt van

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Rooney feje nekem se teccik. lehet kiveszem

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Pff hát ez télleg naon szar lett

VRSDM
bab bácsi feje nagyon odavág-passzol a másik az ugyan ilyen csak negatívba. azzal valamit operálj,(értsd cseréld sztem) de bean az naggyonjó <#eljen>

zsolesz92
dejó neked bmeg 😄
nekem a szomszédai xD

rooney8
Csináltam egyet, de nekem nem naon jön be :/

Shiwo
nekem csak a középsõ figyel be 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

VRSDM
((flame off)

könyörgök, emlékezettek már a régi conteszt-ekre, az ajtósra pl. jöttek a képek dögivel stb. hagyjuk már abba ami hetek óta itt van, elhiszem hogy suli-meló-nincsszex <- feszültség de akkor azt egyedül vezessétek le ne itt. köszöntem.

Bexter
Kérdésre válaszolj.

ppk
Én viselem a kritikát, sõt! De egyes emberek hangneme nem tetszik. Nem szoktam kibukni, csak a túl okos embereket nem bírom :-) ide jól érezni magát jön az ember, nem hiszem, hogy a kioktatós szöveg valakinek is hiányozna. Ennyi ;-)

Powerball!!!

ppk

Amugy eddig nem sok normális képet láttam itt,

szóval nem sok . . .. az nem egyenlõ a semennyivel.

Powerball!!!

Bexter
Nem láttál jo képet? <#wow1><#wow1><#wow1>
Miota is jársz ide?

droidika
...gratulálok Bex ! <#taps>

ppk: ne szívd melre, akinek nem tetszik a hozzászólása ne vedd figyelembe, és biz néha van a kritikának is alapja, én is kaptam jót is rosszat is! <#wave>

ppk
Eszméletlen mi okostojás jár ide :-D

Halál komolyan írnak egyesek xaros képekrõl, meg egymásról. Elég feszült itt a hangulat, nem is szeretek ide járni . . . . Meg egyesek nem azt írják le, hogy hogyan lenne jobb a kép, hanem a saját izlésükre akarják formálni, nem törõdvén az alkotott képpel. Amugy eddig nem sok normális képet láttam itt, ugyhogy mki nézzen magába. De nem fikázok, inkább tanuljunk egymás hibáiból. Igaz, lehet szólni egetverõ hibákról, de az is igaz, hogy minden képben van hiba, persze attól függ ki nézi. De ez az egymásnak esés, ez nem jön be . .. . . . pl ez a 12823-as komment . . . . hát elég gáz. Mi az, hogy pattanj le a gyûrürõl? Ki vagy Te? Nem tudom, nem jön be a stílus. . . . Oda vissza tisztelet, mégha az illetõ moderátor, vagy csak annak képzeli magát. Remélem megbántottam aki megérdemli. Tiszteletem
<#nezze><#wilting>

Powerball!!!

zsolesz92
senki -.-
Mindenki magátol tanult, illetve 90%.
Tutorialok nézegetése, szorgalmas probálgatás és nem is leszel kezdõ<#nyes>

PJack
haha Boborján rulz! 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Enosh Chan
Na ki er ra egy lelkes kezdo kepzesere? <#nyes>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]