PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
What do people do?
/jobblett így vizes tükrözõdéssel (zsolesz - nem ugyan azt linkelte be, csak az elõzõ url-jére mentette rá, igy mind2 cserélõdött...
u dont have to listen anybody else but me
Helyedben banner helyére header tennék.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Tudjátok, olyan szürkéskék, akár átmentes is lehet majd
amugy milyen lett?

én még kicsit lejjebb vettem volna az opa-t, de azon már ne múljék ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
1 tanács :
- a tetkóra rakj egy kevés noise-ot (így azt a látszatot kelted, mintha tényleg a bõrön lenne) valamint szedd lejjebb az opacity-t hisz nem ilyen csõ fekete egy tetkó 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(igen, ez valóban egy fos kép lett,tudom, de a fejét sehogysem birtam lefogyasztani)

++
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
(bush-os is jó 😄)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Eredeti
Bár a hátteren, és egyéb kisebb részletekenmég gondolkodom...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Powerball!!!
Amugy eddig nem sok normális képet láttam itt,
szóval nem sok . . .. az nem egyenlõ a semennyivel.
Powerball!!!
Miota is jársz ide?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
ppk: ne szívd melre, akinek nem tetszik a hozzászólása ne vedd figyelembe, és biz néha van a kritikának is alapja, én is kaptam jót is rosszat is! <#wave>#wave>
Halál komolyan írnak egyesek xaros képekrõl, meg egymásról. Elég feszült itt a hangulat, nem is szeretek ide járni . . . . Meg egyesek nem azt írják le, hogy hogyan lenne jobb a kép, hanem a saját izlésükre akarják formálni, nem törõdvén az alkotott képpel. Amugy eddig nem sok normális képet láttam itt, ugyhogy mki nézzen magába. De nem fikázok, inkább tanuljunk egymás hibáiból. Igaz, lehet szólni egetverõ hibákról, de az is igaz, hogy minden képben van hiba, persze attól függ ki nézi. De ez az egymásnak esés, ez nem jön be . .. . . . pl ez a 12823-as komment . . . . hát elég gáz. Mi az, hogy pattanj le a gyûrürõl? Ki vagy Te? Nem tudom, nem jön be a stílus. . . . Oda vissza tisztelet, mégha az illetõ moderátor, vagy csak annak képzeli magát. Remélem megbántottam aki megérdemli. Tiszteletem
<#nezze>#nezze><#wilting>#wilting>
Powerball!!!
Mindenki magátol tanult, illetve 90%.
Tutorialok nézegetése, szorgalmas probálgatás és nem is leszel kezdõ<#nyes>#nyes>