PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a jobb alsó pókica túl kék és valami hiányzik ami összefogja a három képet
www.czekoart.hu
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Így ennyi...Nem kéne oltogatni a másikat, én nem védek senkit se, mert nem is ismerek senkit, de szerintem zsolesz megmondta a véleményét és ez xelagnak nem tetszett...bár hiba magyarázok a fórumon mindenki oltja a másikat...:|
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
-tanácsot adnál. (amit persze valószinûleg nemtudnál)
ez aztán a nagy tanács kérés...
-az egésznek semmi értelme 😄
Nekem nagyon nem jön be
------------.------------
zsolesz egy autogrammot kérlek ha már ekkora arcod van
szarházy :c
"TANÁCS: vezérlõpult -> programok telepítése és törlése -> ps kiválaszt és delete"
lol, lmao
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
vrsdm ha annyira nyalod xelag picsáját mérnem dicséred a képét? mert nem jó, nem?
Azért köcc belém mert leirom a véleményem?
Te hányszor oltottál már le olyanokat akik beraktak egy fos képet?
Csak a kis ZSIZSKO-dnak amikor érkezett pár KURVÁRA NEM BÁNTÓ, CSAK VICCES hozzászólás, már rögtön rinyáltál hogy e innen elmész
Coldfire te meg ki a faszom vagy? 2szer láttam a nicked életembe kb. ki vagy te hogy idejösz azt leszarházizol te cigány?
Na neked ténlyeg nagy az arcod.
BASSZÁTOK MEG, SZTEM SENKIT NEM BÁNTOTTAM, TI MEG ITT OLTOTOK ENGEM, EGY KÉPRE IRTAM VÉLEMÉNYT, UTÁNA 3 EMBER ESIK NEKEM. NEM VAGYTOK NORMÁLISAK
......Havas táj rajzolása......
<#lookaround>#lookaround>
Valószinûleg ezért hagytam itt a topicot, folytatom is ezt a tevékenységet, néha majd berakok egy-egy képet, de nem kommentelek.
Mégegyszer gratulálok a mostani mûveitekhez.Jók lettek.
😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
u dont have to listen anybody else but me
"valószínüleg nem tudnál"
ez tetszik, lol.
Kérj mástol is véleményt a képedre
Nem csak kritizálni tudok, mondhatnám hogy jól néz ki a al oldali brush. azt meg nem te csináltad.
de az egész együtt nekem akkor sem tetszik
Nekem nagyon nem jön be
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1196618297.jpg
Valami jó nõvel feldobhatnád. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸