PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
szerintem Superman lezuzza simán Pókembert😄

a jobb alsó pókica túl kék és valami hiányzik ami összefogja a három képet

www.czekoart.hu

zsolesz92
source1
source2
source3

nemrég lett vége a pókembernek az rtl-en és megihletett xD
igaz, csak ebbõl a pár képbõl lett összevágva meg kicsit módosítgattam rajta, nekem mégis tetszik.
vélemény?

Bexter
Vita lezárva, alkosatok a contesrtre 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Kovács legény
a sok szöveg helyett #14986 !!!4négy

www.czekoart.hu

Hiányzik AmbosiA mi?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
Részemrõl meg befejezve a vita

zsolesz92
Köszi, jól esik hogy van olyan is aki nemcsak oltogat

RaZoK
Amit zsolesz írt az erõs volt. De valószínüleg a kulacs ezért borult ki: "...vagy tanácsot adnál. (amit persze valószinûleg nemtudnál)..."
Így ennyi...Nem kéne oltogatni a másikat, én nem védek senkit se, mert nem is ismerek senkit, de szerintem zsolesz megmondta a véleményét és ez xelagnak nem tetszett...bár hiba magyarázok a fórumon mindenki oltja a másikat...:|

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

áá látom csak itt ps topoicban van karácsony...............még 😄😄 nah nem offolok vannak lntebb szép mûvek, az az absztraktabb nekem se nagyon jön be de ennek eellenére nem rossz csak v.mi nincs eltalálva benne ennyi.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Enosh Chan
Mondjuk nem tudom miert akadtok ki... Nekem se tetszik a kep... es tanacsot se tudok adni mert nem szeretem az ilyen kepeket es nem nezegetem oket, hogy tudjam melyik lenne jo... Meg, hogy nem vagyok akkorauberaszkiraly PS-es mint ti, nem szabad negativ velemenyt nyilvanitanom?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

zsolesz92
-Nem oltásnak mondtam, de láttunk már jobbat is tõled. számomra nincs értelme!

-tanácsot adnál. (amit persze valószinûleg nemtudnál)

ez aztán a nagy tanács kérés...

-az egésznek semmi értelme 😄
Nekem nagyon nem jön be
------------.------------
zsolesz egy autogrammot kérlek ha már ekkora arcod van
szarházy :c

ColdFire
de akinek "véleményt írtál, és tanácsot kért, ezt kapja?:
"TANÁCS: vezérlõpult -> programok telepítése és törlése -> ps kiválaszt és delete"

lol, lmao

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

xelag
Tegnap (vagyis ma) voltam Toge birthday partyn, aztán amikor hazajöttem ezt csináltam 😄
Rockynhooo
yoo kis goja hangulat 😉

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kaptár
De a semmibõl kell elõteremteni a rajzot.

zsolesz92
igazad van

zsolesz92
van itt 3-4 normális ember a többi meg nagy paraszt.
vrsdm ha annyira nyalod xelag picsáját mérnem dicséred a képét? mert nem jó, nem?
Azért köcc belém mert leirom a véleményem?
Te hányszor oltottál már le olyanokat akik beraktak egy fos képet?
Csak a kis ZSIZSKO-dnak amikor érkezett pár KURVÁRA NEM BÁNTÓ, CSAK VICCES hozzászólás, már rögtön rinyáltál hogy e innen elmész

Kovács legény
nyugizzunk és inkább alkossunk<#puszi>
aszem mindenki tulreagálta

www.czekoart.hu

zsolesz92
lol, az összes paraszt belém köt. VRSDM fasz bajod van? hozzád szerintem nem szoltam. mér lenne nagy arcom? sztem semmivel nem dicsekedtem, na mind1 leszarom.

Coldfire te meg ki a faszom vagy? 2szer láttam a nicked életembe kb. ki vagy te hogy idejösz azt leszarházizol te cigány?
Na neked ténlyeg nagy az arcod.
BASSZÁTOK MEG, SZTEM SENKIT NEM BÁNTOTTAM, TI MEG ITT OLTOTOK ENGEM, EGY KÉPRE IRTAM VÉLEMÉNYT, UTÁNA 3 EMBER ESIK NEKEM. NEM VAGYTOK NORMÁLISAK

VRSDM
a path mód maradt ki nálad valszeg.

u dont have to listen anybody else but me

droidika
Kaptár
Van egy tutorial amit nem tudok megcsinálni a pen tool miatt , mert nem tudok rajzolni vele.Kiváncsi volnék hogy kinek sikerül:
......Havas táj rajzolása......
<#lookaround>

xelag
Jó mindegy!
Valószinûleg ezért hagytam itt a topicot, folytatom is ezt a tevékenységet, néha majd berakok egy-egy képet, de nem kommentelek.
Mégegyszer gratulálok a mostani mûveitekhez.Jók lettek.
naa! ne rosszalkodjatok<#ejnye1>

😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ColdFire
szarházy :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kovács legény
éljen a karácsonyi hangulat:/

www.czekoart.hu

VRSDM
júúúúj. srááácok. zsolesz egy autogrammot kérlek ha már ekkora arcod van.

zsolesz92
TANÁCS: vezérlõpult -> programok telepítése és törlése -> ps kiválaszt és delete

zsolesz92
Heh nem tudnék. Aki normálisan tud írni, és megkér hogy segtsek, annak segítek is lásd photoshop topikban vagy akár hol, leszarom mit gondolsz rólam, segíteni meg már csak azért sem fogok.
"valószínüleg nem tudnál"
ez tetszik, lol.

Kérj mástol is véleményt a képedre

xelag
Szóval röviden és tömören, ha már kritizálsz, akkor szeretném hogy ha segítenél az illetõnek, vagy tanácsot adnál. (amit persze valószinûleg nemtudnál)
zsolesz92
Nem oltásnak mondtam, de láttunk már jobbat is tõled. számomra nincs értelme!
Nem csak kritizálni tudok, mondhatnám hogy jól néz ki a al oldali brush. azt meg nem te csináltad.
de az egész együtt nekem akkor sem tetszik

xelag
Az egésznek semmi értelme, vagy csak te nem látod át 😊 Figyelj zsolesz elfogadom a véleményedet, de azt ne felejtsd el hogy ahány ember, annyi nézõpont.Elmondok neked valamit, aki csak kritizálni tud az nem ismerim ég saját magát sem. Az pedig elég gáz, nem látom értelmét. Amúgy nekem sem jön be a hozzászólásod 😊 Ugye hogy mennyire lényegtelen?
zsolesz92
jujj, hát a molekuálk 3dsek a többi 2D-sen hat, a bolygóra raktál pár pöttyöt, az egésznek semmi értelme 😄
Nekem nagyon nem jön be

xelag
na jó de balfasz vagyok, majd töröljétek ,bocsi 😄 itt a link:

http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1196618297.jpg
xelag
xelag
Sziasztok, úgy gondolom hogy már ideje lenne egy képet beraknom, nagyon rég votlam már itt, az eddigi munkákhoz pedig csak gratulálni tudok 😊

Benc16
ötletes 😛

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Kovács legény
nekem meg ezt hirtelen😊

www.czekoart.hu

az te vagy?

Valami jó nõvel feldobhatnád. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RaZoK
<#szomoru1>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hát ezt inkébb ne is fejezd be

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
nincs ötletem befejezni:

Kaptár
Nekem ezt sikerült összehozni:

nesto
brush-t használtam (devianart-on mazsolázgathatsz van egy csomó) de amúgy semmi extra, egy jó font kellett hozzá és a layerek típusának váltogatása. a háttér pedig egy csíkos kép radial blur-al elkenve.

Benc16
Micel csinátlad? mert nagyon tetszik, én is csinálnék ilyeneket telefonomra, pls írd le. avgy pü -ben mond el 😊

nesto
Két friss alkotásom:

Kovács legény
me occso vot😄

www.czekoart.hu

Benc16
köszi, találtam is közötte egyet, szal még lehet a név is msá lesz. 😊

én rajzolni nem tudok sajna, de innenlehetne ötletet meríteni. 😊

VRSDM
kickbankdelhtx
by hypergames után szabadon 😄