PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Töltsük le az internetet!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ugy néz ki mintha ki lenne törve az elsõ két foga
nyakán a tetoválás pixeles
Aránylag jó
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
the world is mine
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
jmw a torony meletti madar nekem kicsit furis de amugy nem rox 😊
the world is mine
és voltam pszihiáternél aki azt mondta elmebeteg de én úgy értettem elmehetek.....😊))9<#vigyor1>#vigyor1><#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#circling>#circling>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
/sok helyen pontataln, de elsõ ránézsre nmrossz, részletekbe merülve már necces...
u dont have to listen anybody else but me

Javítottam pár dolgot rajta. erre jutottam. Nekem elnyerte a tetszésemet.
http://spkepfeltoltes.extra.hu/images/269835theme_2.jpg
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Kifejezetten tetszik.DE!Szerintem ha már úgy csinálod,hogy a "downloads" és a "links" figurái kilógnak a képpbõl akkor a másik kettõnek is ki kéne.Szerintem.Meg az a lila szin picit frusztrál.Ez csak az én véleményem,amúgy meg tök klafa.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ma reggelre megálmodtam egy kis portfóliós oldalt, vagyis a színeket álmodtam meg. Azokból indultam ki. Véleményeket várok eddig ilyesmi állopára hoztam, de a bannerel vagyis a felsõ felhõs résszel még nem foglalkoztam mert nem tudom mi illene oda. Esetleg véleményeket várok, mi illene oda és mi nem rolleyes.gif .
http://spkepfeltoltes.extra.hu/images/64696theme_1.jpg
Link nek szúrom be mert nagy a kép.
Véleményeket, kritikákat (negatív és pozitív) várok szeretettel smile.gif
KÉT KARODBAN
Két karodban ringatózom
csöndesen.
Két karomban ringatózol
csöndesen.
Két karodban gyermek vagyok,
hallgatag.
Két karomban gyermek vagy te,
hallgatlak.
Két karoddal átölelsz te,
ha félek.
Két karommal átölellek
s nem félek.
Két karodban nem ijeszt majd
a halál nagy
csöndje sem.
Két karodban a halálon,
mint egy álmon
átesem.
1941. április 20.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#16459: kircsi!Mik azok az izék a csillagok helyén?Papírrepülõk?<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?