41998
-
#40517 ne legyél rossz se gonosz.
képeket szeretne késziteni.
biztos vagyok benne neked is volt első géped.
ülj le. bunkó voltál. -
JackMeadow #40516 es ezt mire akarod használni? -
ktomi22 #40515 asszem jelenleg csak egy Panasonic Lumix TZ20 mellett dontok.. az anyagiak miatt. :S -
JackMeadow #40514 ugy hianyzik mint egy falat kenyér v mi nincs ilyen mondás? -
#40513 Én nem bántam meg anno a kompatktot, de akkor a komolyabbat amin már lehet álitgatni is, ott megtanulod alapokat, de sztem gyüjts tükrösre :) -
ktomi22 #40512 valami kompactot ha vennék elsonek..mert nics ra annyi penzem most.. szerintetek megeri.. valami panasonic lumix féléken gondollkodok.. vagy ionkabb megeri sporolnom..es majd olyasmit venni amit mondtatok? -
#40511 Mert tud videot felvenni? :D -
JackMeadow #40510 nekem is az van de a video mint egy falat kenyér -
#40509 A Google elemzése a PIPA és SOPA rendeletekről, egyidejűleg világszerte kéri, hogy minden jóérzésű ember írja alá a petíciót, hogy ne történhessen meg ilyen rendeletek életbe lépése, amely a személyiségi jogokat és gazdaság biztonságát is sérti. Aki nem tud angolul, annak érdemes fordító eszközt használnia. Kérek mindenkit, aki úgy gondolja, hogy fontos számára a biztonsága, a szabadsága, a munkahelye vagy vállalkozása, írja alá és adja tovább minden lehetséges fórumon. Köszönöm. -
#40508 -
#40507 esti izé
http://kepkezelo.com/images/xudwihw0iy2fl2j1d2t.jpg -
#40506 én canon 450d-t vettem ennyire futotta, eredményeket meg úgyis látod :) -
JackMeadow #40505 en most 550D-t vennék, elé jó full hd videot is csinali -
#40504 chromifox explorer :D -
#40503 Idén még semmi értelmes, csak ilyen hülyéskedések:
-
ktomi22 #40502 ugytudom paran ertenek itt a fenykepezeshez is.. milyen kezdo gépet ajanlotok minel olcsobban.. minel jobb minosegu kepek keszitesehez? .. egyaltalan nicns infom hogy milyen marka es milyen tipust eri meg.. esetleg kompactal kezdjek e..vagy mit merre.. par 5letet lecci irjon aki hozzáértő..
OFF vége -
#40501 valakinek valami új? -
#40500 +1 énse olvasom kinem szarja le, de kibassza a szemed -
#40499 sose nézek aláirást.
de köszönöm. -
#40498 Kellemes, cirkalmas betűk. Bár nekem a Respective és a Before the Rain letöltése nem sikerült. -
#40497 ott van az aláírásomban-.- -
#40496 szeretném használni megint de elfelejtettem a nevét. -
#40495 igen -
#40494 te csináltad anno a zenelejátszót? -
#40493 dribbble-ön ment a lájk. -
#40492 -
#40491 Ezek mekkora jók. -
mindero #40490 Á, köszi szépen. -
#40489 Ez segíthet egy kicsit -
#40488 Szerintem egész jó lett. Megmutatnám, de azóta meghalt a vinyóm és nincs már meg :( -
mindero #40487 És sikerült? :) -
#40486 Egyszer születésnapra én is csináltam egy "45 000-est". Én sem találtam hozzá tutort, megnéztem, hogy hogyan is néz ki a pénzen és megpróbáltam olyat csinálni :D -
JackMeadow #40485 kombináld a filtereket, kell valami ami sziluettet csinál valami ami kidomboritja meg ami oszekarcolgatja, vmi nem is kel filter csak trashold bevel -
mindero #40484 Tudtok olyan tutorialról ami ilyen rézkarcszerűvé tesz egy fotót? Mint a pénzeken ami van
Keresgettem neten de csak ceruzarajzot találtam.
Jók lettek ezek az állatok. Különösen a kobráf. -
#40483 Régebben találkoztam ilyen képekkel,gondoltam kipróbálom én is! :)
-
#40482 A javítást ugyí értem, hogy kedvem sem volt mergnyitni a nyomorult psd fájlt, mert megörültem, hogy ez lesz a tablónk, szépen kipofoztam volna, majd jött a bejenetés hogy inkább megvesszük 20-30k ért mástól, és minimal :)
Semmi bajom azzal a tablóval, csak már beleéltem magam :) -
JackMeadow #40481 pedig csak multiply kéne rá -
#40480 Ahham a nyelvet én isa észrevettem, de aztán már nem volt kedvem javítani, ugysem lesz használva. :)
Köszi az észrevételeket, kritikákat mindenkitől :) -
karajjj #40479 szerintem egész jó, bár a betűtípus nem az igazi, meg nekem fura, hogy csíkos papírra van rajzolva a nyelv, de a rajzon belül nem látszik a csík -
mindero #40478 Leellenőrizve, tényleg elég igénytelenek vannak. Semmi ötlet, bevágva egy háttérkép azt csá.
Ez még az igényesebbek közül való. Bár jó lett volna valami kevésbé elütő módon beleépíteni az osztálylogót, mondjuk egy bicskával belefaragni az asztalba, vagy nem tudom.