41998

photoshop-banner.jpg
  • pyrohun #29770
    egész jó lett!
  • zsolesz92
    de legalább ne a színes noiset nyomjad rá ha már teszel rá...
  • kraawz
    Ebben se tutor,se felhasznált kép, csak ecsetek és a fantáziavilágom :)
    Tényleg kiv vok, milyen lett mások szerint...

• pyrohun #29767
    Én megrajzoltam (méretezve, viszonylag pontosan) egy 2x4-es építőelemet, amely 2 layerből állt, az alaplap és rajta a kis rűcskök vagy mik lol :) persze kis árnyék, effektek, stb. ezt beraktam egy group-ba és ezzel kezdtem dolgozni. Persze most már csomó méretű kis kockám van :)
  • haki92
    pl
  • passatgt

Ezt hogyan lehetne megcsinálni, hogy gyorsabban és simábban menjen?
  • DöflingR
    ::DDD
  • SrAta
    ti ugye nemvagytok rosszfiúk és megrajzoljátok a legótot és nem brush settel csináljátok?
    ugyee???
    nemkell csalódnom bennetek?
    de ha nem brussal akk monnyamámegvalakilégyszi hogy hogyan:D
    mivel elég aktív résztvevőjének érzem magam a topiknak és ittvan pyro is aki csinált má ezé idekérdezek:D
  • SrAta
    akaromírni megelőztélXD
    meleghőztél dedurva elgépewlésXD
  • SrAta
    meleghőztél akartam írni:D
  • DöflingR
    LOL, milyen szar tutorial:D Hát van egy kis külömbség az enyém és az általad talált tutor közt. sxc-t úgylátom hanyagolnom kell mert mindenféle tutoros szarokhoz is onnan szednek képet :S
  • haki92
    aki akarja az megrajzolja....aki nem nem? ezt még döntsük el
  • kraawz
    tutorial alapján is lehet (döflinger képeinél találtam) ??
  • VRSDM
    szerk.3 jajj ez a picikorona...
  • VRSDM
    im in
  • VRSDM
    nagybetős tag . középre zárva. és kiírod :)
  • SrAta
    *2esér
  • SrAta
    kraawz bocs a 23esér de nemfogok egy olyan képet felpontozni amin csak a színeket állítottad
  • pyrohun #29752
    Rendben, legyen legós contest, de akkor csak úgy, hogyha minden elemét ps-ben hozod létre. Ergo nem használ senki fotókból kimásolt lego alkatrészeket, hanem mindent saját maga rajzol meg.
  • haki92
    mindegy...legó a lényeg...az szerepeljen benne
  • SrAta
    én nemtoklegotcsinálni hogykell?:)
  • pyrohun #29749
    és mit kelljen csinálni legóból? :)
  • haki92
    LEGÓS CONTEST???
  • haki92
    erre láttam vhol régebben egy tutort....am kurva jó
  • pyrohun #29746
    Tetszik, de mégsem, de mégis :)
    Alapból jól nézne ki, ha nem zöld és lila színeket használtál volna (szerintem). Az ötlet megvalósítása kb. 3 percig tarthatott, túl sok munka ezzel szerintem nem volt, de alapjában véve egy pofás kép. :)
  • rooney8
  • sztyui2
    Jó lett! Tetszik, hogy a széleken kicsit sötétebb, mint középen.
    Viszont a rikító, világító atomfertőzött zöld és a lila nekem nem tetszik. Maga a design jó, de azokat próbáld ki más színekkel.
  • cenobite
    Zsivány!
  • Jagumo
    kurvajólnézki :)
  • DöflingR
    Teljes méretben (1680x1050)

• theone91
    Fakelol.
  • DöflingR
    szar..:D
  • pyrohun #29738
    Eddig oh volt, de utána ihlet(t)... lol, de szar. Másnaposan ilyen hülye szóviccek jutnak az eszembe :))))
  • DöflingR
    Addíg nem alkotok amíg nem jön ihlet :)
  • Ability
    Csak az újdonság varázsa volt itt, semmi más. Már nem látni sehol sem lepontozó embereket. Most nyilván nem nézek át mindent én sem, de belenéztem pár sok szavazazos kép eredményeibe, nem láttam lepontozásokat. Kezdjük azzal, hogy pár emberről kiderül a személyazonossága, és egyik sem volt rendszeres tagja a topiknak, csak betett egy képet, majd tovább is állt. Körülbelül 1-2-3 ilyen ember volt, töröltük a szavazatait, azóta rend van. Amikor bejött, akkor volt meglepi, de nézd meg a kép toplistát, ott lehet látni hogy néhánynak hihetetlenül magas pontja van, tényleg mindenki 9, 10 pontokat nyom rá, és tényleg jó munkák. Lehet, hogy nehezen indult, de már szerintem semmi gond nincs vele, max. Ti ragaszkodtok még mindig ahhoz, hogy fals eredmény. Kell idő a közösségnek is, hogy feltalálja magát...
  • pyrohun #29735
    én folyamatosan nézem és szerintem most már tök korrekttül szavaz mindenki, legalábbis olyat nem lehet felfedezni, hogy valaki mindre nullát ad, vagy direkt pikkelne egy másik emberkére.

de szerintem ne is beszéljünk erről, inkább alkossunk ! :))
  • DöflingR
    Vannak még érdekes dolgok a szavazást illetően?
  • pyrohun #29733
    igen, pont ezt akartam irni.

Szerintem meg nagyon jó ez így, ahogy van!

Ha valaki készít egy képet, tegye be forrással együtt, mindenki uganúgy írja le róla a véleményét, mint eddig, és ha bekerül a szavazásba, akkor még pontozni is lehet!
  • Ability
    Pont azért van a topik, hogy itt tárgyaljuk ki a véleményeket. Ha oda lehetne véleményet írni, akkor pangana a fórum.
  • pyrohun #29731
    A ClearBox csak képeket jelenít meg, tehát azzal nem tudsz feltölteni, stb.