41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    szerintem ez 15% tehetség 85% gyakorlás.

és előbb éred el a 85%-os szintet, majd a maradék 15-től leszel az egy a millióból.

na de érted. gyakorolni kell, követni az aktuális trendeket, figyelni őket tovább gondolni, létrehozni 85%-ra és remélve hogy a saját 15-el feltűnőbb leszel mint mások ;)
  • Martinez01
    Nyugi, nekem tetszik ^^.

Passatgt-é sem rossz, bár nekem kicsit hogyis mondjam? Olyan "túl minimalista".

De:
    Örülnék, ha legalább negyedannyi tehetségem lenne az ilyenekhez mint nektek ^^.
  • papi08
    Én természetesen elfogadom ezt a véleményt is :) És köszönöm :)
  • ktomi22
    #40871 ez minimalista :) ..nem akarom leszolni tiedet.. de en izlesemnek passatg-é tobszorosen veri a tiedet.. de mondom.. ez csak szimpla velemeny..
  • papi08
    Köszönöm a kommeneteket :)

Szándékosan ilyen egyszerű, szögletes, "bumszli". Ezt a stílust kedvelem, olyan kis minimalista :D
  • zsolesz92
    szimpla letisztult egyszerü nagyszerű

(Y)
  • passatgt
  • xelag
    Szimplán csak irigykednek ugye?
  • xelag
    Nekem tetszik papi, hibátlan. Ne is foglalkozz a többivel.
  • zsolesz92
    Egyébként múlt héten én is pont egy ilyen beléptetős izét csináltam, enyém ilyen lett..
    Csak linkbe, mert kb semmi nincs rajta :)
  • zsolesz92
    Ugyanazokat mondanűm én is, mitn az előttem szóló, pedig én már 1-2 napja láttam Forrston..
    Nem tetszik a betütípus, nagyok a buttonok(főleg nagyon magasak), talán kicsit le is kerekíthetnéd, a new member nagyon kicsi,szerintem azt ki kéne emelni, de legalábbis színnel biztos..
    Szóval nekem ez nem jön be :)
  • madi 9k
    Ööö.. ne haragudj, de nekem nem tetszik. Szerintem túl nagy és szögletes a button és a két input, a betűtípus sem illik hozzá és alaphelyzetben túlságosan egybeolvad az egész.
  • papi08
    Hogy ne csak egymást marjátok, linkelek egy új munkát. Egy beléptető oldal grafikája.

KÉP

Vélemények? :)
  • xelag
    Miért is? Nem volt. Tudsz, valamit amiről én nem?
  • VRSDM
    kösz. ez jólesett.
    pont úgy mint ha felkapnám a rakott szoknyám, pörögnék a nappaliban ezt hallgatván majd te arconcsapnál egy lazaccal. kétszer. kis kurváscsattantóst.

:)
  • Ability
    Én meg úgy vagyok vele hogy annyira beszűkült ez a topik hogy elfér. :D
  • VRSDM
    én törölni akartam mire rájöttem már nemtudok.
  • NessieGraf
    Szerintem azon kívül is volt miért.
  • papi08
    Szerintem semmi, azért kért bocsánatot :D
  • Martinez01
    Öhm ez miben kapcsolódik a Photoshophoz ?
  • xelag
    sziasztok, bocsássatok meg, de szeretném a blogomat bemutani nektek.
    Ime ő az Béla és remélem tetszeni fog néhány"ó"toknak, ha esetleg lesz néhány szabad percetek rá:

universalpictures.blog.hu
  • RaZoK
  • papi08
    Egy elemként könnyebb volt így kezelni :D
  • RaZoK
    na, akkor szépen kérlek árulj el egy titkot ;)
  • papi08
    Kár, pedig szívesen elmondtam volna..:D
  • RaZoK
    meg se merem kérdezni, hogy a shape meg a text miért volt smartban :D
  • papi08
    Köszi a visszajelzést! :)
    Mivel már egy korábban általam elkészített mobilos oldal vonalán indultam el, így a fa marad, de valóban jó ötlet lenne a fém is :D

A nagy box azért lett szemcsés, mert egy picit jobban átnagyítottam a smart object-jét :D
  • pxxl
    ja, egyforma színű lesz, csak a borítót pdf-ből mentettem ki...vagy a molinó maradt cmyk...:DD
  • pxxl
    végre valami említésre méltó meló :DD

B5-ös kiskönyv borítója

700x1000-es molinó, és egy 600x800-as zászló
  • RaZoK
    a pizza logo ötlete tetszik viszont nem tudom miért az aljára zsúfoltad be szerencsétlent, simán mehetne felülre nagyobba úgy, hogy a feliratot két sorba tördeled, játszatnál a betütíposokkal (light, bold, semi) ilyesmi, mert így a typo túl lagymatag.

a wood textura helyett kereshetnél valami futurisztikusabb metál textúrát...

A dobozoknál túlzásba vitted a lekerekítést, lehet nem is kéne ... legyen fapados valami plasztikusabb vékony borderrel. (mintha egy fém dobozba lenne tükröződéssel)

Amit meg nem értek, hogy a felső ajánlat teljes egésze zajos? Csak nem összemergelve nagyítottad? :D

A telefonszám kicsi, pedig az a legfontosabb!
  • papi08
    Ez is egy kézzel rajzolt logó :D
  • Dynamic
    Nekem fura a logó. Mindenképp rajzolt logóval próbálkoznék, valami ilyen irányba mennék. (Nem a legjobb, de most hirtelen ezt találtam a planet kulcsszóra:))
  • papi08
    Köszi a visszajelzést, javított majd. Csak kellett valami ami ki tölti a helyet:D
  • zsolesz92
    legjobb esetben 2 és fél pizza után ingyenes csak a kiszállítás? :D
    Biztos nem vennék tőled semmit :D
    Amugy fasza, talán a nagy favorit helyére elférne 2 kisebb, eléggé elviszi a tekintetet a többiről igy..
  • papi08
    Sziasztok!
    Készítettem egy röplapot a múltkori mobilos oldal mellé. Ebből is ez az első próbálkozásom :D
    Kérlek, mondjátok el a véleményeteket, ne kíméljetek!:D
    (na jó, azért kíméljetek:D)
    LINK

Köszi! :)
  • Dynamic
    Túl egyszerű és egyértelmű ahhoz, hogy másnak se jusson eszébe.
    link
    Plusz sokszor van úgy hogy beugrik valami új ötletként, ami valójában egy régi emlék, csak nem emlékszünk rá egyértelműen :)
  • Bexter
    Ejj, akkor ezt már kitalálta valaki :(
  • pyrohun #40840
    Pont ma láttam ilyen wc-t :)
  • Bexter
    meglehet, max törlik
  • papi08
    Magyarul akkor nem kellene megosztogatni ilyen helyeken..igaz? :D