41998
-
#31553 ha belerakod a layereit egy folderbe, akkor úgy tudod mozgatni az összes réteget egyszerre. -
#31552 -
#31551 Ha azt mondom, hogy igen akkor elhiszed? xD
B: Igaz, de már nem voltam hajlandó rászánni magam mert eléggé édekesen áll össze az a kis darabka... (: -
#31550 direkt nem középen van? -
#31549 nekem túl világos, annyira hog yéleit nehezen veszem aki, amugy jó tetszik :) -
#31548 -
#31547 Szóköz -
#31546 Hello srácok! Ha van egy képem, amin egy alakot szeretnék kijelölni, de elég pontosan, ezért rá kell nagyítanom. Ha elérem a képernyő szélét, akkor hogyan tudok navigálni a képen, hogy folytathassam a kijelölést? :)
Előre is kösz! -
Bala10 #31545 gondolhatod, ha lenne rá módom megcsinálnám. főleg, hogy hobbi fotós vagyok:D de nem én készítettem és a kutyu már sajnos nem él...
csak megkértek, hogy nyomtassam ki, de ilyen minőségben elég kaka lesz, ezért gondoltam, hogy akik jobban értenek a photoshophoz, azok hátha tudnak vele kezdeni vmit.
azért volt aki segített és készült egy jobb verzió, amit ezúton is köszönök^^ -
#31544 Nincs az az isten, aki ebből értékelhető képet tudna neked összehozni...
Az hogy ilyne a kép, annak több oka van:
-ISO 1600 miatt zajos az egész, kiskompaktnál ez túl sok ez az érték, de még egyes DSLR-nél is
-túl nagy mértékben mozdult be, ezt már lehetetlen korrigálni szoftveresen
Próbálj meg új képet csinálni, ha kell vakuval, de lehetőleg jó fényben, kevés ISO-val, rövid zárral. -
#31543 Haliho, szóljatok, ha rossz topicba írok, de ezt sűrűbben látogatják, mint a sima Photoshop témát.
Szóval kérdésem elég egyértelmű, lényegében a klónozásának folyamata érdekelne lépésről lépésre, no nem az egész tutorialé, csak maga a technika, ahogy csinálja:
http://pixeloo.blogspot.com/2008/04/jessica-rabbit-process.html -
#31542 Első benyomásom az volt, amíg nem olvastam a felette lévő kommenteket, hogy első egész jó, de már láttam hasonlót, ezért nem értem miért kell odaírni, hogy sajátok. Ennyire jónak gondolod a képet, vagy ennyire rossznak magad, hogy azt hiszed, nem hinnénk el, hogy te csináltad? Egyébként az első képen a színharmóniákkal gond van, és a sötét árnyalatú színátmenetek minősége is nagyon rossz. Remélem megvan PSD-ben. Ahova lehet, ne JPG-be töltsd fel. Mellesleg így, hogy tutorial, én fel se tölteném sehová(nálam ez azért levon valamennyit a kép értékéből), de az a te dolgod, hogy feltöltöd-e valahová vagy nem.
A második képen már egyből látszik, hogy sokkal jobb, én is szeretek eljátszogatni a betűkkel.Egyetlen bajom az i betűn lévő ponttal van. Én azt lejjebb hoztam volna, hogy teljes kört rajzoljon(mert még befér oda), vagy akor már félig belecsúsztattam volna a másik betűbe, hogy félkört rajzoljon. Így most olyan semmilyen. -
#31541 Régen láttam hasonlo képet deven és nemrég akadt megint szemem elé ezért kezdtem el. psdtuts-ot meg nem olvasom :) -
#31540 no offens csak kérdeztem! Semmi bajom a tutor képekkel én is csinálom őket! :D -
#31539 Igen. És?:) De azért vittem bele én is sajátot.
A második semmi tut. Legalább nem csak össze-vissza színes brush az egész kép. -
#31538 Mintha a psdtuts+ oldalon láttam volna hasonló tutort -
#31537 ? -
#31536 psdtuts? :D -
#31535 Első kép tutorialját csinálom épp :D -
#31534 Sajátok:
-
Bala10 #31533 segítsetek!
ez az egy kép van erről a kutyusról, éshát nem a legjobb minőség... aki esetleg szebbé tudná varázsolni, az legyen jó és tegye meg! ki szeretnénk nyomtatni majd és ajándékba adni a gazdájának. ha valaki tudna segíteni, az írjon rám még ma.
köszönöm szépen előre is. :)
-
Bala10 #31532 ide told be a képet:) -
#31531 Kicsit off (na jó, nagyon)
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez milyen fajta? Előre is thx -
#31530 CS3(kösz ha segitesz) -
#31529 hehe te is a legjobb helyen nyögöd be a warez-t :D -
#31528 milyen fajta photoshopod van? -
#31527 ide is leirom hátha:
üdv mindenkinek!
azt akarom meg kérdezni h nekem mostlejárt a photoshopom és mit tegyek hogy ujra jó legyen?ha vki privátbaelmondaná netán adna crack-et örülnék
köszönom hungary27 -
#31526 Halihó
1974 FORD Taunus Coupé
Szavazzatok !
Csákány -
#31525 nekem LAX-es volt :) -
#31524 Életem első desktopja (kicsinyítve):
-
#31523 a felgyorsított videó miatt nem látni rendesen de kikockázva úgy tűnt simán nyitott egy új doksit amire rajzolt egy sokszöget amit copy paste-el megsokszorozott odébb mozgatott összeillesztett és definiált belőle egy brusht és ezt a brusht alakította később a képnek megfelelően -
#31522 :D -
#31521 részemről passz :( -
#31520 Ezekszerint már egy hete fentvannak? xD
#31509 Senki? :( -
JackMeadow #31519 a 24 7 évadjának 16odik részében az elnök wacom bambooval irja alá az egyik doksit :P -
#31518 nem, majd átirom, csak most erre futotta időmből. -
Bala10 #31517
a szöveg végleges?:) -
#31516 szépek a színek :) /barnamániás -
#31515 kép -
dav1d #31514
unatkoztam...