41998

photoshop-banner.jpg
  • v150r
    ha belerakod a layereit egy folderbe, akkor úgy tudod mozgatni az összes réteget egyszerre.
  • VRSDM
  • SMGBAS
    Ha azt mondom, hogy igen akkor elhiszed? xD
    B: Igaz, de már nem voltam hajlandó rászánni magam mert eléggé édekesen áll össze az a kis darabka... (:
  • passatgt
    direkt nem középen van?
  • Bexter
    nekem túl világos, annyira hog yéleit nehezen veszem aki, amugy jó tetszik :)
  • SMGBAS
  • Hegi90
    Szóköz
  • Hegi90
    Hello srácok! Ha van egy képem, amin egy alakot szeretnék kijelölni, de elég pontosan, ezért rá kell nagyítanom. Ha elérem a képernyő szélét, akkor hogyan tudok navigálni a képen, hogy folytathassam a kijelölést? :)

Előre is kösz!
  • Bala10
    gondolhatod, ha lenne rá módom megcsinálnám. főleg, hogy hobbi fotós vagyok:D de nem én készítettem és a kutyu már sajnos nem él...

csak megkértek, hogy nyomtassam ki, de ilyen minőségben elég kaka lesz, ezért gondoltam, hogy akik jobban értenek a photoshophoz, azok hátha tudnak vele kezdeni vmit.

azért volt aki segített és készült egy jobb verzió, amit ezúton is köszönök^^
  • zolo
    Nincs az az isten, aki ebből értékelhető képet tudna neked összehozni...
    Az hogy ilyne a kép, annak több oka van:
    -ISO 1600 miatt zajos az egész, kiskompaktnál ez túl sok ez az érték, de még egyes DSLR-nél is
    -túl nagy mértékben mozdult be, ezt már lehetetlen korrigálni szoftveresen

Próbálj meg új képet csinálni, ha kell vakuval, de lehetőleg jó fényben, kevés ISO-val, rövid zárral.
  • böröczk
    Haliho, szóljatok, ha rossz topicba írok, de ezt sűrűbben látogatják, mint a sima Photoshop témát.
    Szóval kérdésem elég egyértelmű, lényegében a klónozásának folyamata érdekelne lépésről lépésre, no nem az egész tutorialé, csak maga a technika, ahogy csinálja:
    http://pixeloo.blogspot.com/2008/04/jessica-rabbit-process.html
  • sztyui2
    Első benyomásom az volt, amíg nem olvastam a felette lévő kommenteket, hogy első egész jó, de már láttam hasonlót, ezért nem értem miért kell odaírni, hogy sajátok. Ennyire jónak gondolod a képet, vagy ennyire rossznak magad, hogy azt hiszed, nem hinnénk el, hogy te csináltad? Egyébként az első képen a színharmóniákkal gond van, és a sötét árnyalatú színátmenetek minősége is nagyon rossz. Remélem megvan PSD-ben. Ahova lehet, ne JPG-be töltsd fel. Mellesleg így, hogy tutorial, én fel se tölteném sehová(nálam ez azért levon valamennyit a kép értékéből), de az a te dolgod, hogy feltöltöd-e valahová vagy nem.
    A második képen már egyből látszik, hogy sokkal jobb, én is szeretek eljátszogatni a betűkkel.Egyetlen bajom az i betűn lévő ponttal van. Én azt lejjebb hoztam volna, hogy teljes kört rajzoljon(mert még befér oda), vagy akor már félig belecsúsztattam volna a másik betűbe, hogy félkört rajzoljon. Így most olyan semmilyen.
  • Bexter
    Régen láttam hasonlo képet deven és nemrég akadt megint szemem elé ezért kezdtem el. psdtuts-ot meg nem olvasom :)
  • oO VinyuS Oo
    no offens csak kérdeztem! Semmi bajom a tutor képekkel én is csinálom őket! :D
  • SiteDisagner
    Igen. És?:) De azért vittem bele én is sajátot.
    A második semmi tut. Legalább nem csak össze-vissza színes brush az egész kép.
  • oO VinyuS Oo
    Mintha a psdtuts+ oldalon láttam volna hasonló tutort
  • Bexter
    ?
  • oO VinyuS Oo
    psdtuts? :D
  • Bexter
    Első kép tutorialját csinálom épp :D
  • SiteDisagner
    Sajátok:

• Bala10
    segítsetek!

ez az egy kép van erről a kutyusról, éshát nem a legjobb minőség... aki esetleg szebbé tudná varázsolni, az legyen jó és tegye meg! ki szeretnénk nyomtatni majd és ajándékba adni a gazdájának. ha valaki tudna segíteni, az írjon rám még ma.

köszönöm szépen előre is. :)

• Bala10
    ide told be a képet:)
  • SMGBAS
    Kicsit off (na jó, nagyon)
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez milyen fajta? Előre is thx
  • hungary27
    CS3(kösz ha segitesz)
  • nonicks
    hehe te is a legjobb helyen nyögöd be a warez-t :D
  • Unitedfanatics
    milyen fajta photoshopod van?
  • hungary27
    ide is leirom hátha:
    üdv mindenkinek!
    azt akarom meg kérdezni h nekem mostlejárt a photoshopom és mit tegyek hogy ujra jó legyen?ha vki privátbaelmondaná netán adna crack-et örülnék
    köszönom hungary27
  • Tempest
    Halihó
    1974 FORD Taunus Coupé
    Szavazzatok !
    Csákány
  • Shortstop
    nekem LAX-es volt :)
  • Unitedfanatics
    Életem első desktopja (kicsinyítve):

• oO VinyuS Oo
    a felgyorsított videó miatt nem látni rendesen de kikockázva úgy tűnt simán nyitott egy új doksit amire rajzolt egy sokszöget amit copy paste-el megsokszorozott odébb mozgatott összeillesztett és definiált belőle egy brusht és ezt a brusht alakította később a képnek megfelelően
  • DöflingR
    :D
  • Bexter
    részemről passz :(
  • SMGBAS
    Ezekszerint már egy hete fentvannak? xD
    #31509 Senki? :(
  • JackMeadow
    a 24 7 évadjának 16odik részében az elnök wacom bambooval irja alá az egyik doksit :P
  • Bexter
    nem, majd átirom, csak most erre futotta időmből.
  • Bala10

a szöveg végleges?:)
  • VRSDM
    szépek a színek :) /barnamániás
  • Bexter
    kép
  • dav1d

unatkoztam...