41998

photoshop-banner.jpg
  • MerlinW
    Nem látom sehol, hogy neked címeztem volna... Levegőt vehetek b*meg?
  • JackMeadow
    Akor minek kezdted egyből magyarázni ha ilyen kurva egyértelműnek tartod.

Egy nagy óra aminek füstöl a kéménye és valami fa vagy földszerű fröcsögés jön ki az oldalából vígan repked az égen, a pirosan sziréénázó harang barátjával miközben egy csajsz ráakasztotta a hintáját

sluszpoén+ a csaj sggéből egy sárga busz esett ki és apró szines sörétek rohamozzák meg
  • Icey87
    Hát, ha neked egy bazinagy óráról, meg egy csajról akit magával elrepít nem jön le semmi akkor sajnállak...
  • Androméda4777
    lehet hogy csak én látom azt a(igaz stilizált), de kétségtelenül létező köldököt? És pont jó helyen is van.
  • JackMeadow
    ezt a hsz-t télleg minek irtad?
  • Chryst64
  • SMGBAS
    pff bazz. Mennyit agyaltam a köldökön, hogy miről beszéltek xD De rájöttem, hogy az azelőtti kép... xD
  • MerlinW
    Fel van húzva a válla, azzal nincs gond. Köldök valóban nincs, bár nem tudom, hiányzik-e a képről. A mellek meg olyanok:) Szerintem jó kép.
  • JackMeadow
    eztetöt még nem fejezted be nem? Kicsit üres mint ahogy azt mar előttem mondták. A válla is sztem kicsi rossz helyről indul sőőt. Csecsekről kicsit hiányzik az árnyékolás. Köldököt is hiányolom kicsit.

Ájszi nekem nem jön le az idő múlása dolgo meg az elragadásse, nem akarlak megsérteni de nekem valahogy egy darab giccs jutott róla eszembe, nem értem h jönek ösze a dolgok, bitos az én hibám :)

SMG begyun csipem a karikaturhákaz
  • MerlinW
  • SMGBAS
    Nekem az jön le a képből, hogy a fő fényforrás az a lámpa de a tőle balra lévő gömböknél az összesen fordítva van a fény.
  • Icey87
    miért,hol nem figyeltem oda?
  • Ability
    Dán.
  • SMGBAS
  • DöflingR
    Ab, kérlek vedd ki a képem az archívumból, ty!
  • SMGBAS
    Ha telerakod azokkal a gömbökkel akkor figyelhetnél az árnyékokra.
  • Icey87
    ma én is alkottam valamit, remélem, hogy sokaknak elnyeri majd tetszését :)
    az idő múlását próbáltam szemléltetni, azt ahogy magával ragad, ha akarod, ha nem...
  • Chryst64
    nagyon jo, de olyan erzese van ez embernek, mintha indokolatlanul hagytad volna uresen a bal oldalt es az also reszt.
  • Chryst64
    ez tetszik! sztem nagyon jo
  • Tempest
    Csak mert már rég jártam erre : Painter 11
  • DöflingR
    c4d + illustrator + ps
  • Ability
    Nu, akkor próbáljunk rendet tenni. Töröltem most vagy 100 kommentet. Jack-nek most megy egy figyelmeztetés, hogy ha nem bír magával, akkor írok egy scriptet, ami a Youtube-hoz hasonlóan kitakarja az üzenetét, és egy külön gombbal lehet megjeleníteni azt. Erre még csak a modik sem lehetnek morcik, mert nem törlöm, vissza lehet vonni, aki akarja megnézheti. Ahogy kivettem sokakat irritáltak ezek a kommentek, gondolom ha erre szükség lesz, akkor a közösség pár tagja majd kiáll amellett, hogy jogosan tettem. De erre nem akarok sort keríteni, tehát ne is fantáziáljunk erről. Ha Jack folytatja, akkor megy neki ez. Aki Jack-et szidja, és felesleges vitát indít az követi. Egyszerűen nem kell foglalkozni vele, eleinte törlök, ha nincs változás akkor jön ez. Mert az az igazság, hogy bármennyire is van véleményem Jack-ről, azért nan76 sem tudott leállni, pedig kértem rá. Szóval vagyétek magatokra is érvényesnek hogy nem kell flém.
  • SrAta
    Éniis Bexter véleményét kérem ki először, ha ő nincs, akkor MSNen Jackét most betettem a képet mert Jack nem ér rá
    Jó kritikus és elég bután mondja el ahhoz h mindenki megértseXD
  • SrAta

Véleményeket, kritikákat
    Kössz
  • oO VinyuS Oo
    a színei tetszenek de a formákat nem ártana jobban kidolgozni
  • dav1d
  • nan76
    ez jó..tettszik a kivitelezés,a szinek..meg úgy minden...nálam
  • VRSDM
    tedd fel valamelyik kepmegosztora, es onnan linkeld be a " kep beszurasa " gombal.
  • Chryst64
    mi lesz egy 6megas kepbol ha 20k-t csinalok belole? kosz akkor nem. kapja be aki kitalalta a 20k-t
  • VRSDM
    ide berakod, és Ab berakja. ha nem akarod akkor azt külön jelezni kell.
  • Chryst64
    hova kell feltolteni a kepeimet, hogy ertekelni lehessen?
  • Ability
    Így van, elkergettél több házigazdát, klikkesedtetek, elzavartátok az új tagokat...
  • MerlinW
    Yey, egy újabb intelligens fórumtárs!:)
  • JackMeadow
    Merlin maradj a fractalnál mer ezek turhák...
  • MerlinW
    A varázslósat PS-el, utóbbi kettőt Gimppel. Más a logikája, mint PS-nek meg kell szokni/tanulni. Egyébként szinte mindent meg lehet benne oldani, amit PS-ben. (CS3-ig, mert CS4 megint elhúzott az új megoldásaival:))

Minden máshol van benne, ahhoz hozzá kell szokni, azonban sok minden egyszerűbben megoldható benne, míg vannak dolgok, amik körülményesebbek. PS/Gimp kb ugyanolyan mint Win/Linux. Más gondolkodásmód, más megoldások:)

Én egyedül a lebegő ablakait nem szeretem, egyébként okos program, és a nemrégiben megjelent 2.6.6 igen sok újdonságot hozott. Nomeg ingyenes:)
  • Ability
    MerlinW: ezeket Gimp-pel csináltad? Ubi miatt érdekelne, hogy Gimp-pel hogyan lehet boldogulni. Elsőre használatra nekem nagyon másnak tűnt, nem igazán boldogultam.
  • MerlinW
    Rég jártam erre, ezt is benyomom (7 képből áll):

• Bexter
    Ability köszi!
  • Bexter
    Bocs de máshol felkurták agyam... sorry
  • MerlinW
    Meg ezt is, mer mérne.