41998
-
#32862 azt hittem ez egyértelmű :-O -
#32861 jacky te rajta vagy azon a képen vagy csak szopatás monddmármeg h melyik vagy az:D:D -
#32860 az egy kendő a csuklójára kötve most jöttem rá:D -
#32859 De a csaj van a képen sőt saját magát nem psolta:D
Ismerem télleg így néz ki:P -
#32858 Szerintem nem Te vagy a képen, ez vmi átba..ás :-)
Amúgy meg ilyen jó nő nem is létezik, duplán PS a kép! -
JackMeadow #32857 Hát ha kiirod anevedet SG-re, és még a becenevedet is kiirod mellé akkor aztán elég jól beleht azonositani. Charls Bronsonons vagy :), meg sokkal fiatalbbnak is néztelek :P -
#32856 iwiw -
#32855 Hol találtad ezt a képet rólam? :D:D -
#32854 nem tudok rájönni én se,hogy mi ez
-
#32853 De, szóba jöhet. Csak nem a fülesszemüveges gyerek kezén. Azért gondoltam, hogy tattoo mert ha csak szőr lenne akkor érdekesen van vágva mivel eléggé furcsa, hogy a keze felénél körkörösen 1* csak hopp vége.
JMW amúgy tényleg rajta vagy, vagy csak hülyíted a népet? xD -
#32852 Csuklószorító már szóba sem jöhet? -
JackMeadow #32851 Az I. SMG tétel: EGY ember kezén vagy tatoo van vagy szörcsődik de eszementül :)
A tétel megfordítása is megálja a helyét: Amin tattoo van és/vagy elbaszottul szőrős az minden feltételt kizároan egy emberi kéz :P -
#32850 A füles,szemüveges gyereknek a bal kezén amiben a sör van. Vagy tetoválás vagy eléggé érdekesen nő rajta a szőr. (: -
JackMeadow #32849 A nadrágok hol vannak szarul kivágva én csaka baloson találtam hibát -
JackMeadow #32848 hiányzott a régi hagnulat :) -
#32847 De, ez theone, mert ismerem. -
#32846 ezz nem theoneXD
Kizárt dolog vazz
Alig idősebb mint én:D -
#32845 valóban létezik mert ismerem:D:D:D -
#32844 Mint az oviban. -
JackMeadow #32843 dillema kecie :) -
JackMeadow #32842 Theone91 azér neked is van egy arcod ha m itt trtuk
-
#32841 Haverról így beszélsz?:P Vagy csak leplezni próbálod,hogy nem te vagy?:D -
JackMeadow #32840 mibpl gonjoatok h én vagyok a fülesmajom? -
#32839 Én is ezen gondolkozok,hogy most mivan:D -
#32838 Ja... Nagy a füled. -
JackMeadow #32837 ki náltol te tattoot? -
JackMeadow #32836 mindenki igy rágerjedt a muffosra?most mé nincsen tetkintélye szaglo szerve? -
Midas #32835 ez jo -
#32834 Ha nem lenne tattoo a kezén akkor őt mondtam volna... -
#32833 és még én vagyok a paraszt..hahh(bár lehet,hogy midó csinált egy új reget,és magának válaszolgat...de ha nem és valóban létezik a Hölgy akkor most ég a pofám és elnézést Tőle!) -
#32832 Gayfail... -
#32831 am ha jól megnézed a képet a gatyák is szarul vannak kivágva lehet nincs is rajtuk gatya, csak odarakta jack AS_D:A_Sd.as_D:DS:A
-
#32830 aSD_:ASD:ASD:D:D:AS_D: -
#32829 Hát, Jack. Ilyen fülek mellet gratulálhatnál a szüleidnek... -
Midas #32828 gg -
#32827 ZeroRisk94, JackMeadow. ZeroRisk94, JackMeadow.
Most már ismeritek egymást. -
#32826 Hát te nem vagy 100-as xÐ -
JackMeadow #32825 Neeem azér volt :) tervezem vhova kiirni h ex jack, meg töbeközött a titlet se tudom átirni mer közöm nincs a php hoz :P nekem is az oldmans a kedvencem :) megtaláltam azt a tatát amikor a képet csináltam és tudtam h ááááh ő kell nekem -
#32824 jackmeadow néven már sokan utáltak ezért kellett anévcsere:D:D:D
Kül még mindig ámulok néhány képeden, hogy eszméletlen, hihetetlen, stb...
Mint pl:
Oldmans
Urban driver
De nekem z összzes kép közüla mit valaha láttam az Oldmans képed tetszik legjobban (amin egyöregúr ül a könyveken) eszméletlen jól van megfogva, egyszerűen tökéletes...
A designe ugyanolyan hülye maffiózós:D -
JackMeadow #32823 foglamazuk akkor friss designnek :), aki még nem latta szolhatna hozzá pár keresetlen szót, meg aki má látta is :P