41998
-
#35030 new wallpaper ;) thx -
#35029 Cinema 4d -
#35028 főleg az alanyi és tárgyas ragozást kell átismételni :) -
JackMeadow #35027 muszáj megtanulni ragzania szavakat -
#35026 én nem akartam leszólni, de a frászt kaptam 1-2 csúnyán sikerült szó után... -
JackMeadow #35025 az angol még nem nagyon megy, de néhol a magyar se akaro összejönni -
-
#35023 ien izé :-)
ide ni -
#35022 nem fotosoppal :D -
JackMeadow #35021 há ránéztem aképre azt egybő akartam irnih technocsla bázádmeg :P -
#35020 de tényleg olyan futurisztikus köpeteket (értsd: technocsula:D) hogy csináltál? -
#35019 Rajtam kívül nemigen csináltak, én meg leálltam a témával úgyhogy már csak a múlté :D -
#35018 technocsula -
#35017 Hol vannak a régi szép technocsulás idők...
xD -
#35016 izé placcs a hogyishívjákon -
#35015 Tök jó. Ezmiez?? -
#35014 unatkozok
-
#35013 hát.
pénteken elmentem bulizni.
vasárnap hajnali 2kor voltam otthon.
kábé ez :D -
#35012 Na mivan az asztalfotózásos dologgal? (: -
#35011 jó nagy monitorod lehet -
#35010 háttér magamnak
-
#35009 #35006 Igen
#35007 Igazad van. Régebben tanulgattam én is, de az már nem most volt. Mivel csak két falnak indult az egész (akkor sem így álltak(plafon helyett felhő a két fal középen és úgy találkoztak a horizonton, egyiken logo, és alul a tükörlapok itt-ott hiányosak szal nem tükröződik az egész, de aztán kuka lett az 5let)) így sz*rtam a szerkesztésre. -
JackMeadow #35008 kurvára nem jön le h az tükröződés nem ilyen magas a fal -
#35007 Elmondom hol a hiba szerintem:
Mivel a talajon található tükör padlóburkoló lapok egyenesei metszik helyesen egymást a végtelenben, így azok metszéspontját vettem a horizontvonalnak (piros).
A baj az, hogy az összes többi alakzat párhuzamosainak (a perspektivikából eredő) metszéspontja is a horizont vonalon kellene, hogy metsszék egymást. Nem kell ugyanott, de a vonalon kell lenniük a metszéspontjuknak.
Mind a baloldali fal (narancssárga), mind a jobb oldali fal (zöld) meghosszabbított élei nem ám hogy a horizontvonalon nem metszik egymást, hanem úgy egyáltalán nem egy pontban találkoznak.
A zöld egyeneseknek és a narancssárga egyeneseknek is egy-egy pontban kellene találkozniuk, mint a #fc00ff-nek (fszm tudja milyen színű).
Mellesleg a tükröződést is épp ugyanúgy perspektivikusan szerkeszteni kell, mint magát az alakzatot, nincs benne semmi könnyítés.
Ha nem ennyire tűéles a tükröződés, talán jobban azt a hatást adta volna, hogy tükörkép, másrészt lehet kicsit több, határozottabb fúga a tükörcsempék között.
Még én is csak tanulgatom, és lehetnek sánta részek, de szerintem ez a rajz akkor is hibádzik.
Magyarázó ábra -
#35006 free transformoltál?
csak mert ha ilyeneket akarsz csinálni arra ott a vanishing point, (konkrétan pont erre lett kitalála :) -
#35005 A háló nem segítség miatt van benne hanem mintha a padlón lennének üveglapok (vagy akármi más ami annyira tükröződik)és nem akartam, hogy annyira egységes legyen. A szegecsek tényleg meg vannak nyújtva (ami nem a talaj hanem a plafon közelében vannak xD) de annak az a magyarázata, hogy először nem ilyen képet akartam csinálni, hanem csak egy olyasmit mintha utca lenne és abba meg belefért az ekkora szintű deformáltsága a szegecseknek. A perspektíva is jó ha nem a sima labirintusból indulsz ki aminek minden fala párhuzamos/merőleges a másikra hanem ilyen lenne az alapképe:
(jah és pl. a hosszabb falban 3x van benne az alap textúra.) -
#35004 Hááát, érdekes.
Amúgy a (segéd?) háló az direkt maradt benne, vagy véletlen?
A kép nem perspektivikus, csak próbál az lenni. Ha olyat szeretnél szerkeszteni, akkor kicsit nézz utána a témának.
A source meg szép, csakhogy aránytalanul szét van nyújtva, és ez látszik (pl. a szegecsek vagy mik a talaj közelében oválisak lettek). -
JackMeadow #35003 -
#35002 Labirintus:
source -
#35001 Elqrtam a linket -.-"
Akkor tehát a 2. kép:
-
#35000 raszta kutya :D majd eccer akarok egy ilyet :) meg egy boxert is :D -
#34999 -
#34998 Jumping Puli mekkora LOOOOL -
#34997 Na mégegy mára. Nem pixelart. (nem voltam suliban szal volt időm)
(: -
#34996 jaja már le is mentettem csomó wp-t, meg kinéztem pár ikonszettet is :P -
#34995 Köszi (: -
#34994 jók vannak rajta -
#34993 +fav -
#34992 galaxis utikalauz stopposoknak
-
#34991 Marvin (: