41998

photoshop-banner.jpg
  • MANOWAR
    Lentebb atomos képekről volt szó, ihletett kaptam :)gyorsan egy kis képet összedobtam.
    Ibolyán túli sugárzás

Kritikán aluli, csak hirtelen ötlet......
  • LaliK
    höhh... licensz alatt van :D
    najó, csak neked×:D
  • pxxl
    valahogy nem illik össze a régi papír, meg a kitépett spirál füzet sztem.

azt a régi papír alapot viszont kérném szépen :) lehetőleg minél nagyobb méretben :P thx
  • LaliK
    Ez a nyúeszt... Várom a kritikákat. Főleg Jack
    Nagyban
  • ppk
    :-D nem szép a fejem :-D

• pxxl
    aham. nézegettem még a GENIUS G-Pen F509 is egész korrektnek tűnik. ennél többet meg most nem költenék.
  • MANOWAR
    Pixxel nekem eggyel elötti van (trust de az elektronika ua), és az került ennyibe tavaly, amit kilestél 1024-es nyomásérz. az Trustnak csak 512 de elvan vele az ember a i608-nak 29 az a trust-nak 42 programozható gombja van izlés kérdése akkarod-e mind használni, én kb 10-et használok.
    Ha a i608 zsír új akkor érdemes vele foglalkozni. Tudnod kell hogy ezek nem támogatják a dőlést mint pl a bamboo, viszont a reális érzést vissza adja mert a toll súlya megegyezik kb.~ egy pax toll súlyával(1 db AAAelem )míg a rádiós nem- megkell szokni...... :)Pro & Kontra de értelem szerűen a drágább jobbak viszik a prímet.
  • JackMeadow
    ott hátul már hallom, ezazezaz erősödik
  • Nasim
    Ha feltöltöd a képeket falahova, szivesen elkészítem, privátba meg el tudod küldeni a leírást.
  • pxxl
    Genius MousePen i608 megérhet 12ezret? ok tudom h a bamboo király meg mittomén, csak kérdezem :D
  • VRSDM
    húú-húú.jipp.jipp
  • JackMeadow
    theone miket attá be trvgrafra?
  • JackMeadow
    szurkoljatok hátha felvesznek
  • LSL
    fuck, jobb klikk cím másolás
  • LSL
    Hát kezdetnek ne a bohócos atomrobbanásos képet válaszd alapul :D
    Amit te kitaláltál az sem újdonság:
  • starpee
    bocsi az előző link rossz volt
    http://yfrog.com/b9atomfaj
  • starpee
    http://img405.imageshack.us/img40
    Sziasztok.kezdő vok és erröl a képröl kérnék véleményeket esetleg tippeket.
  • SMGBAS
    "PS Works (nem segítség kérő topik)"
  • bodvid
    hát ilyen fgaszául megcsinálni adnék még hozzá pár logót h belerakd meg ilyen szárnyat kéne csinálni a hátamra.
    ha van msn ed akkor ott jobban el tudnám magyarázni
  • pxxl
    nem hiszem mert az animáció vagy mi
  • nonicks
    fotósóp támogatja az mng-t? :D
  • Ability
  • JackMeadow
    metyú foksznak akarsz nagy himtagot? :)
  • VRSDM
    szerkeszteni?
  • bodvid
    Sziasztok
    azt szeretném megkérdezni h valakinek küldenék egy képet és nem e lenne kedve megszerkezteni photoshoppal ha nagyonszépen megkérem.
    nagyon megköszönném csak én kúr..ára nemértek hozzá és ezért szeretném a segítségeteket kérni.
    Előre is köszi!
  • SMGBAS
    Az igaz, hogy majdnem akkora a teljes kép mint a kisméretű. Amúgy szerintem Túl nyújtott lett a szöveg...
  • LaliK
    Áhh, reméltem hogy Te fogsz hozzászólni először. :P Amúgy köszi. Hát... ha egyszer ezt a stockot találtam, most nincs mit tenni :D
  • JackMeadow
    a stock valszeg nélküled is bekerült volna a legjobb képek közé, nem kellet volna hozzá azaz otromba felirat, aranyosvagy hogy odaidrod Da r h full ba nézzék de a full joforman kisebb mint a kis kép :P
  • LaliK
    Deviantarton bekerült a Nap Képe válogatásba, szóval azt hiszem jó lehet és nem csak nekem tetszik. Írjatok valamit. ez az és ide került be. | STOCK
  • Dobronski
    Itt elég jól leírják az előnyeit. PNG
  • passatgt
    png ftw
  • SMGBAS
    Nem kerül sehová, csak unatkoztam

Lehet nálatok sötétebben/világosabban jeleníti meg.

.mng-ről tudtok valamit? Mármint, hogy mi támogatja, mivel lehet ebbe menteni.
    + ha jpg és png is ugyan úgy néz ki elmentve csak más a mérete akkor érdemesebb png-be mentegetni?
  • berlinboy6329
    irjunk ki rá contestet,lol
  • SrAta
    nah sztem nem rossz egész értelmes:D
  • Jim Morrison
    6
  • VRSDM
  • xelag
    5
  • pxxl
    4
  • VRSDM