41998

photoshop-banner.jpg
  • RaZoK
    nem csak ahhoz lehet leírás ami nehéz, és háromezer szekcióból áll...

nekem például tetszik és fogok csinálni ilyesmit
  • SrAta
    hát akinek ehhez tutorial kell azt csak sajnálni tudomXDDDD
  • SMGBAS
    :D
  • SMGBAS
    Cs3 és nincs blokk. Születésnapomra kaptam 2008-ban és ajándék mellé blokkot adni... xD
    Az eredeti lehet meg van valahol, de költözés óta nem találom :S
  • pxxl
    kivéve ha van olyan "barátod" aki feljelent :|
  • Rettenthető
    Amíg anyagi hasznot nem húzol abból, hogy ezt a programot alkalmazod, addig hülyére senkit nem érdekel, hogy az eredeti blokkostól, tokkal vonóval megsemmisült és csak a biztonsági másolat van meg belőle (aminek gondolom (már ha CS5) - mivel biztonsági másolat - érthetetlenül van egy könyvtára, ami tartalmaz egy későbbi keltezésű amtlib.dll-t :-) ).
  • SMGBAS
    Nagyobb méretben lobog az egy kicsit :D
    Köszi
  • pxxl
    nem lobog a farka :) ilyen tempónál már illene xD
  • SMGBAS
    (:
  • SMGBAS
    De mivel bizonyítom, hogy nem netről lett leszedve? Mert annyi erővel minden DVD-re lehetne azt mondani
  • passatgt
    azért BIZTONSÁGI, hogy ha eredeti eltűnik, meglegyen:)

különben semmi értelme nem lenne
  • SMGBAS
    Mi van akkor ha már csak a biztonsági másolat van meg? (nem mintha olyan sűrűn kopognának az ajtón, hogy eredeti-e vagy sem csak érdekel)
  • SMGBAS
    Köszi (:
  • Dobronski
    Hú, ez nagyon jó!
  • RaZoK
    így franko
  • SMGBAS

Pöttyök nem tetszenek...
  • SMGBAS

#36417 Köszi, tetszik és módosítani fogom (asszem neki is állok kaja után)
  • NessieGraf
    Feleslegesen furdal. Nem programozok, úgyhogy sokat ne várj. De mert érdekel elküldöm priviben.
  • nan76
    a hátsó gombák kalapjait én sima pöttyösre csinálnám..és a száján meg az orrán is finomítanék egy picit..amúgy 5letes
  • pxxl
    végül is nem nehéz. ez mondjuk egyszerű, mert az alap fla (flash) megvan, csak át kell írni az action scriptet kicsit, (méret, oldalszám, kemény v puha borító stb), nekem ez az anyag meg volt pdf-ben, abból mentettem képeket, és beraktam a flash-be. alap flash ismeret kell hozzá, de nem vészes. am a flash-ben is ráírhatsz, animációkat lehet berakni, "lukas" oldalakat, kitéphető lapok... ha kell az alap, holnap oda tudom adni.
  • SMGBAS
    Össze vannak nőve az ujjai, azért ír így :D
  • DöflingR
    Mutatsz egy hozzászólást, ahol minden szót képes voltál normálisan leírni? Furdal a kíváncsiság, bla-bla... :)
  • JackMeadow
    mutatsz egy kéet weboldalt amit te csinálál? Furdal akiváncsiság nessie hgy alkot
  • xelag
    jogos, csak legyen már mibe belekötni :)
  • NessieGraf
    Kicsit off

Többen sírtatok, hogy miket rendelnek egyesek, miket kell miatta csinálnotok. Egy új SG topik. Sírjunk, vagy nevessünk együtt!

On
  • SMGBAS
    #36406: Köszi :D

#36407: Nem tudom, a rajzon valamiért így csináltam meg és megtetszett (nagyon nehéz megcsinálni egy ilyen újság cuccot? (#36385))

#36409: Eredetileg csak az volt a cél, hogy a "fő" gomba legyen kész, de nem tudtam kitalálni semmilyen hátteret és innen jött az ötlet. Viszont a sok gombához hajnalban már nem volt kedvem még külön-külön foltokat szakítani.
  • xelag
    SMG te beteg egy fazon vagy. :D
    Bejön a kép, amúgy egyetlen hiba ami engem zavar, az az, hogy minden gombán ugyan olyan mintjájúak a fehér foltok, csak megvannak fordítva.
  • pointer4
    Hámlanak :)
  • pxxl
    ezek a gombák szét akarnak esni, vagy vedlenek? :D vagy miért van árnyék a fehér foltokon.
  • VRSDM
    (Y)
  • SMGBAS

Eredeti
  • SMGBAS
    Tessék
  • Jim Morrison
    kiteptem egy lapot :D
  • nonicks
    amúgy ez a lorem ipsum izé mit is jelent pontosan?
    gondolom valami nyomtatással kapcsolatos szöveg
  • SMGBAS
    Akkor írsz te is valamit amikor qrvára nem érdekel más véleménye...
  • JackMeadow
    akko jó:)
  • pxxl
    sajnos nem én választom meg :/ én már az elején mondtam h szar kép, de hát mint tudjuk a megrendelőnek van igaza. semmi köze nincs a PartyBor rendezvényhez -.- annyi h ott voltak ők is. nem értem miért ez került fel. am már tavaj nyomásban is volt, idén is lesz (nemsokára) egész oldalas hírdetésen...
  • ppk
    FAIL, nem is a tiédre válaszoltak :-D
  • MANOWAR
    köszi (lol) tetkónak indult...
  • JackMeadow
    a belseje gyönyörűszég de hát az a fedő lap az förtelem, valamelyk brt rakd oda inkáb v akármit de h
    t etől elmegy szvzs az ember életkedve, nem támadás de sztem az hibás