41998
-
#36435 nem csak ahhoz lehet leírás ami nehéz, és háromezer szekcióból áll...
nekem például tetszik és fogok csinálni ilyesmit -
#36434 hát akinek ehhez tutorial kell azt csak sajnálni tudomXDDDD -
#36433 :D -
#36432 Cs3 és nincs blokk. Születésnapomra kaptam 2008-ban és ajándék mellé blokkot adni... xD
Az eredeti lehet meg van valahol, de költözés óta nem találom :S -
#36431 kivéve ha van olyan "barátod" aki feljelent :| -
#36430 Amíg anyagi hasznot nem húzol abból, hogy ezt a programot alkalmazod, addig hülyére senkit nem érdekel, hogy az eredeti blokkostól, tokkal vonóval megsemmisült és csak a biztonsági másolat van meg belőle (aminek gondolom (már ha CS5) - mivel biztonsági másolat - érthetetlenül van egy könyvtára, ami tartalmaz egy későbbi keltezésű amtlib.dll-t :-) ). -
#36429 Nagyobb méretben lobog az egy kicsit :D
Köszi -
#36428 nem lobog a farka :) ilyen tempónál már illene xD -
#36427 (:
-
#36426 De mivel bizonyítom, hogy nem netről lett leszedve? Mert annyi erővel minden DVD-re lehetne azt mondani -
#36425 azért BIZTONSÁGI, hogy ha eredeti eltűnik, meglegyen:)
különben semmi értelme nem lenne -
#36424 Mi van akkor ha már csak a biztonsági másolat van meg? (nem mintha olyan sűrűn kopognának az ajtón, hogy eredeti-e vagy sem csak érdekel) -
#36423 Köszi (: -
Dobronski #36422 Hú, ez nagyon jó! -
#36421 így franko -
Pöttyök nem tetszenek... -
#36417 Köszi, tetszik és módosítani fogom (asszem neki is állok kaja után) -
#36418 Feleslegesen furdal. Nem programozok, úgyhogy sokat ne várj. De mert érdekel elküldöm priviben. -
#36417 a hátsó gombák kalapjait én sima pöttyösre csinálnám..és a száján meg az orrán is finomítanék egy picit..amúgy 5letes -
#36416 végül is nem nehéz. ez mondjuk egyszerű, mert az alap fla (flash) megvan, csak át kell írni az action scriptet kicsit, (méret, oldalszám, kemény v puha borító stb), nekem ez az anyag meg volt pdf-ben, abból mentettem képeket, és beraktam a flash-be. alap flash ismeret kell hozzá, de nem vészes. am a flash-ben is ráírhatsz, animációkat lehet berakni, "lukas" oldalakat, kitéphető lapok... ha kell az alap, holnap oda tudom adni. -
#36415 Össze vannak nőve az ujjai, azért ír így :D -
#36414 Mutatsz egy hozzászólást, ahol minden szót képes voltál normálisan leírni? Furdal a kíváncsiság, bla-bla... :) -
JackMeadow #36413 mutatsz egy kéet weboldalt amit te csinálál? Furdal akiváncsiság nessie hgy alkot -
#36412 jogos, csak legyen már mibe belekötni :) -
#36411 Kicsit off
Többen sírtatok, hogy miket rendelnek egyesek, miket kell miatta csinálnotok. Egy új SG topik. Sírjunk, vagy nevessünk együtt!
On -
#36410 #36406: Köszi :D
#36407: Nem tudom, a rajzon valamiért így csináltam meg és megtetszett (nagyon nehéz megcsinálni egy ilyen újság cuccot? (#36385))
#36409: Eredetileg csak az volt a cél, hogy a "fő" gomba legyen kész, de nem tudtam kitalálni semmilyen hátteret és innen jött az ötlet. Viszont a sok gombához hajnalban már nem volt kedvem még külön-külön foltokat szakítani. -
#36409 SMG te beteg egy fazon vagy. :D
Bejön a kép, amúgy egyetlen hiba ami engem zavar, az az, hogy minden gombán ugyan olyan mintjájúak a fehér foltok, csak megvannak fordítva. -
#36408 Hámlanak :) -
#36407 ezek a gombák szét akarnak esni, vagy vedlenek? :D vagy miért van árnyék a fehér foltokon. -
#36406 (Y) -
Eredeti -
#36404 Tessék -
#36403 kiteptem egy lapot :D -
#36402 amúgy ez a lorem ipsum izé mit is jelent pontosan?
gondolom valami nyomtatással kapcsolatos szöveg -
#36401 Akkor írsz te is valamit amikor qrvára nem érdekel más véleménye... -
JackMeadow #36400 akko jó:) -
#36399 sajnos nem én választom meg :/ én már az elején mondtam h szar kép, de hát mint tudjuk a megrendelőnek van igaza. semmi köze nincs a PartyBor rendezvényhez -.- annyi h ott voltak ők is. nem értem miért ez került fel. am már tavaj nyomásban is volt, idén is lesz (nemsokára) egész oldalas hírdetésen... -
#36398 FAIL, nem is a tiédre válaszoltak :-D -
#36397 köszi (lol) tetkónak indult... -
JackMeadow #36396 a belseje gyönyörűszég de hát az a fedő lap az förtelem, valamelyk brt rakd oda inkáb v akármit de h
t etől elmegy szvzs az ember életkedve, nem támadás de sztem az hibás