41998
-
Dobronski #36917 FUCK -
Dobronski #36916 Apámnak nagyon jó szeme van, tőle örököltem. :D Meg persze samsung 2433. :D
-
#36915 na eddig én vezetek:) -
F1re #36914 pedig olyannak tünt mint ha 100%osan jóra csináltam volna :D
-
#36913 szarul jött le a dolog puttánah. Szerintem rajtad kívül senki sem gondolta komolyan az egészet.. A topik mentalitása egyáltalán nem komoly hangvételű, szóval ne haragudj, ha megengedtem magamnak egy kis fröcsögést passattal, aki mellesleg teljesen racionálisan reagálta le a dolgot. :) -
#36912 ps tutorialt tudok adni ha kell :P -
#36911 ezen a héten szárnyalok, már a humorosban is vagy 3 flémet indítottam véletlenül:D -
#36910 mennyetek szobára. -
#36909 fúj de undorító vagy, a búza topik kicsit arrébb van :D -
#36908 majd ráverem a....ra.
köszönjük hogy visszatértél
-
#36907 Nem kell ezen vitázni, nem minősül reklámnak. A linknél megjelölte az oldal témáját, nem sunyi módon intézte, ráadásul kapcsolódik is a topikhoz. Az meg csak ráadás hogy pont PassatGT nem szorul rá az ilyen kicsinyes módszerekre, már így is van sok népszerű szolgáltatása.
Az oldal meg szép és igényes, szóval .
Szerk: "passagtg mellékelt oldala közösségi érdekeket is szolgálhat (jelen témakörben pláne)"
+1 -
#36906 1. nem személyeskedtem
2. #36900 azt hiszem ez erősebb post volt mint az enyém
3. passagtg mellékelt oldala közösségi érdekeket is szolgálhat (jelen témakörben pláne)
4. menny verd ki -
#36905 Előkerültem! -
#36904 téged meg kitiltanak személyeskedésért.
mr. puttána -_-
elhiszem hogy te vagy a nagy RaZoK de vegyél vissza egy kicsit a közösség érdekében. előre is köszönjük. -
#36903 engem kitiltottak egy hetre
-
#36902 az egész internet reklám, pofád lapos puttáná
amugy meg szeretjük az ilyen oldalakat...úgyhogy psszt
mellesleg a modik igen egyszerűen találnak rá az ilyen " r e k l á m" okra, az ilyen magad fajta köppcis beírja ide és ők meg rákeresnek a keresőben és voálá...
vagy szerinted minden topikot körbejárnak? :D -
#36901 csaknem:) -
#36900 reklámért megszopatják a szádat ha modi jár erre. -
#36899 -
#36898 Ide is belinkelem, hátha érdekel valakit:) Főleg webes témakörből lesznek cikkek, de előfordul majd photoshopos tutorial is majd.
http://blog.i-host.hu -
#36897 Múltkor nem töltötte be valamiért ezt a képet. Kár, hogy nincs mindenhol tetszik / nem tetszik és nagyon röhögök / nagyon sírok gomb. -
#36896 -
#36895 -
#36894 jó játékot jó monitort sok sikert :) -
F1re #36893 :DDDDDDDDD én azon nevettem azért ahogy reklámozva magukat több helyen használják a Professzionális szót:D -
#36892 ja hogy ezt ők csinálták, az egészen más szitu akkor megyek én is...
mennyünk mind, tanítsuk meg a tanárt fotosoppolni :D -
#36891 fasza, hol kell jelentkezni -
#36890 adjá tutort hozzá4 _AS:asdasd -
#36889 Kizárólag olyan érdekelt :) -
#36888 nem kábé...
ezt a saját ppt-jükből szedtem hogy
" arany angyal szárnyak készítése, még ilyet is megtanulhatsz "
/lehet nem szó szerint volt. de ezekkel a szavakkal :) -
#36887 kb XD -
#36886 megtanítanak egy ilyenre...
ilyet van aki innen nem tud?
... azthiszem túltárgyaltuk :)
abból a szempontból jó, hogy új fajta technikákat leshetsz el.
de ezeket videotutorokból is megteheted szvsz. -
#36885 ez kizárólag magán vélemény... -
#36884 Csak megerősítést vártam. Facekukk oldaltól ne várj sokat. Mondjuk az iskola honlapja se jelentős. -
#36883 Ezek általában mind kóntárok, "tanárok" 40+ os formák elégtelen esztétikai tehetséggel.
Ezeket az arcokat itt valamennyien már most lepipáljátok :)
Csak a papír végett lenne érdemes jelentkezni, új ismereteket aligha szerzel...
Meg nekem az a jelentkezési oldal is büdös...A tanfolyam photoshopról szól nem lehetne igényesebb a megjelenésük? -
#36882 Kíváncsi vagyok a véleményetekre: Legyél Photoshop bajnok címen hirdet egy iskola.
#36880 Nem huncutság. Egészséges kíváncsiság. :D -
F1re #36881 -
#36880 te kis huncut ! :D -
F1re #36879 még 1 :D sajna szar volt az alap kép minősége
-
F1re #36878 azt hittem ez 1értelmű h nem véletlen csináltam :D találok 1 ilyen képet és éppen unalomvan akkor van h elkezdek így bohóckodni am thx