41998
-
#36997 Php programot akartál mondani szerintem. Mert a rendszer kifejezés kicsit durva a fogalomra. -
#36996 ez még csak a html oldla, nincs mögötte php rendszer, azért ilyen:) -
#36995 a menuben, barmelyik pontra megyek, mindig a fooldal van kiemelve (class="hover"). nemtom, hogy direkt, vagy veletlen, csak szoltam. -
#36994 :D -
#36993 gratulálok, nyertél egy virtuális gratulációt:D -
#36992 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyomva kell tartani az egeret a dobozon -
#36991 http://passatgt.i-host.hu/ujmame/mame.php
-0.005-ös verzió, úgy nézzétek:)
kíváncsi vagyok ki jön rá, hogyan lehet a dobozokat mozgatni -
#36990 cuki -
#36989 -
#36988 cool :) -
#36987 -
#36986 Még csak cerkával végeztem vele, de PS-el lesz színezve,korrigálva. -
Midas #36985 hat a tergemin elege doglott koszi amugy megnezem ezt is. -
#36984 ehh nem fejeztem be...
Bár már rég óta nem aktívkodok ott, nem tudom mennyire van behalva az oldal. -
#36983 Itt egy másik magyar oldal is. Kicsit több kép van fent, mint a másikon. Bár már rég óta nem aktívkodok ott. -
#36982 OFF
Nem vettem komolyan, csak elég ritkán használok emotion-öket fórumon.
Ha ez megnyugtat, akkor :-))
Csak számomra logikátlan első olvasatra az érfelvagdosós, egymásvállánsírós, jajj de szomorúak vagyunk és a természetjáró (aki tesz a lépegetőkre) közötti párhuzam.
Mondjuk ha barlangtúrát azzal zárom, hogy a barlangtóba fulladok direkt, vagy levetem magam a mélybe hegyi túra közben, végül is akkor tényleg :-)
ON -
ktomi22 #36981 hehe.. csak nevetni tudok rajtad :) .. ha ott laksz, akkor az már szamodra nem "hawai" .. am csak hulyultem... es te komolyan vetted.. ha ezt elore tudom, akk nem is csinalom.. szal ne har.. hja..es tom mi a emo :) ..biztos lehetsz benne.. na de NO OFF :) .. -
#36980 Emo-s?? Wtf is emo? Bár nekem f*nfom sincs, hogy egész pontosan mit is jelent az emo, de szerintem neked sem, csak dobálózol ezzel a szóval, mert attól leszel mókás fiú.
Hát nem tudom. Akkor kicsit sarkított példával: te Hawaii-ra TV-t nézni mennél? (igen tudom, azért) -
ktomi22 #36979 :D -
#36978 Az igazi emo-s halva születik... -
ktomi22 #36977 szoval ti EMOsok vagytok?! :D :D -
#36976 #36974, #36975
Északon a Dunántúli középhegység, délen a Balaton. Nem az az ingerszegény környezet, ahol megfordul a fejemben a mozi, videotéka és egyéb hasonló gondolat. -
#36975 Nem értem a kettő közti összefüggést. -
#36974 mert?:D -
#36973 Hmm. Hát nem tudom. Ha én is Balatonalmádiban élnék, valószínűleg én is magasról telibesz*rnám, hogy mik azok a lépegetők. -
#36972 Úgy tűnik rengeteg lemaradásod van a mainstream popkultúrában... :\ -
#36971 fú degáz :S
-
#36970 Tergemin ez olyan, mint a DeviantArt és magyar. -
Midas #36969 multkor belinkelt vki egy oldalt ami a devianthoz hasonlo volt csak magyar belinkelnetek ujra vagy hasonlo oldalakat koszi. -
Dobronski #36968 League of Legends. -
#36967 pjiupjiu :D -
#36966 http://hu.wikipedia.org/wiki/AT-AT
Nem néztél filmet? :D -
#36965 csapatokat szállít vagy mi, meg tud lőni is pjiupjiu lézerrel
(AT-AT (All Terrain Armored Transport)) -
#36964 a nevében is bennevan, tud lépni azt csá.. más skillje nincs :) -
#36963 nézzé sztár vársz filmt! -
#36962 a képen megtaláltam, de nem tudom mi ez:) -
#36961 Azért a világítótorony, a ház, meg a négy lábú bádogteknősbéka közül józan paraszti ésszel ki lehet találni, melyik a lépegető :D
Ismerni nem kell :D -
#36960 nekem fogalmam nics i ez a lépegető, úgyhogy ebből kimaradok:) -
#36959 Nem mellesleg nem akarunk ilyet kontesztelni?
Érdekes helyekre lehetne bepakolni ezeket a lépegetőket viccesebbnél, viccesebb helyzeteket generálva.
/nem feltétlen kell ebből a képből táplálkozni, csak mint irányvonal adtam meg.
Én nekilátok mindenesetre :)
Érdemes tube-on rákeresni.
Van valami HD vidi (hónapokkal ezelőtt láttam) abban jól animált ilyen lépgető-papírfigura van. onnan elég jó kis forrásokat lehetne kilopkodni ;) -