41998
-
#37957 Még nem volt kedve m hozzá -
#37956 nincs valakinek egy jó minőségű 2011-es kártyanaptár alapja?
mármint a naptár része kell... -
#37955 már csak alá kéne írni azt, ami a Borat-ban volt, hogy: Nesze. Zabalj! :D -
#37954 Tessék! :)
-
#37953 Szerettem volna egy képet csinálni a topik tetejére, de túl sok volt a meló, hogy akár belekezdjek egybe is :( pedig egy hetet adtam magamnak rá :) de hát a fusi nagyúr kell a lé. Fejben el is terveztem, de képzeld most már le is írtam egy cetlire LOL, szóval így haladok vele. -
#37952 jah érdekel :D
én agyban terveztem el nyárra egy festést a szobába, sarokból ondulva átlósan a másik sarokig felosztva 20-30cm-es csíkokra, és minden csík más színű, mint a szivárvány :D had élvezze a kisember a színeket :) de sztem el is vetem, mert gecisok meló :D -
#37951 Én meg kis szarokra használom meg aprobb melokra :D
Azokat minekposztolnám. Jahmeg fényképeim retusálására, gondolom nemkiváncsi rájuk senkise :D -
#37950 én imádom ezt a topikot.
kis szubkultúra van már lassacskán :)
mostanság leginkább tervezésre használom, minden féle kis okosságokat leskiccelni / véglegesíteni .
de most minek posztolnám ki ezeket?
érdekel valakit hogy mi lesz a szobámban végigfestve? 5-20 centis figurák - modellekkel az egész fal mindenhol az egész ilyen b&w stencil stílusban szabadkézzel festve.
ööö?! :D -
#37949 200 képem van még, holnap adjuk nyomdába az anyagot. valahogy nem érek rá most ilyenekre :D -
#37948 senki sem dob mikulásos képet?:O :( ez a topic nem a régi már :S -
#37947 nekem tetszenek a képek is -
#37946 nincs ezzel nagy gond csak a sarkokban lévő és a középen lévő képek nem kellenek, és a apróbetűs szöveg egy picit nagyobb, félkövérrel, picit kevesebb, de sötétebb outerglow-al:) -
#37945 na ez ékes példája annak, amikor azt hiszi valaki magáról, hogy grafikus/tördelő, mert van egy pc-je, meg le tudott tölteni egy ps-t -.-
nem jó a méret, nem jó a betű, nem jó semmi :/
-
#37944 De bizony szerintem nagyon nagy a sorozat. Majdnem minden része megvan. :) -
#37943 nice! tetszenek a munkáid, igényes, letisztult. -
#37942 Nem mondtam, hogy nagyon nagy. De szerintem egy fórumbeszólást, ami egy South Park-ból idézett VICC, nem kell feltétlenül komolyan venni :) -
#37941 Attól, hogy a South Park nagyon nagy, még nem minden szava valós. -
#37940 oke, koszi ! :))) -
#37939 majd szólok ha lesz betateszt:) -
#37938 akkor vedd le a korlatot ! :D mindegy mit csinalsz, csak be tudjak lepni es megszemlelni :D becco nem rontom el -
#37937 ip-re van korlátozva, úgyhogy nem fog bejönni:) -
#37936 akkor adjal linket plz :D meg felhasznalo nevet/passwordot. -
#37935 ja, de ez csak a sima html, a rendes php-s adminfelületes oldal az máshol van:) -
#37934 annyit fuznek hozza igy elsore, hogy kiraéy, csak a jelszo mezo csillagos legyen. -
#37933 meg szerencse, hogy fejbol tudom a linket :D -
még a végén kész lesz:)
ez már a működő cucc, lehet nézni, kedvenchez adni, kommentelni, lejátszólistát csinálni, keresni stb.:) -
#37931 Pedig #37919 az egy idézet a South Park-ból :) -
#37930 kicsioff:
aki nagyon unatkozik, annak tudok egy (tenyleg) kicsi kis feladatot, amivel raadasul engem nagyon kisegítene :D priviben lehet jelentkezni :D (tenyleg nem nagy melo, csak en nemtom megcsinalni :D (olyan jol)) -
#37929 rosszul látod a dolgot kedves barátom :D -
#37928 -
#37927 Nem nyert. De hippit is láttam. -
#37926 bakker max eletkor 30?! kapjak be! en mar nem vok ifju penge :D -
#37925 wacsscacsacdsa -
#37924 ...viszont kiderült az is, hogy nem ismered a South Parkot :) -
#37923 Na jól megnéztem adatlapod. Legalább tudom, te is csak filmen láttál hippit. :)
#37921 - Ezen besírtam a röhögéstől. :D -
#37922 Hátha valakit... -
#37921 ne spammolj, mert mondok rád egy manót.... -
#37920 nem hippi hanem Happy. -
#37919 Aki drogozik az hippi, és a hippik tök bénák....! -
#37918 most lebuktam :D