41998
-
#334 Ma csak úgy unatkoztam, és véletlenül elindítottam a PS-t, aztán gondoltam, hogy ha már elindult, akkor csinálok valamit. Kattintgattam pár percig össze vissza, oda se figyeltem, aztán egyszerre csak ez jött ki:
Nekem egy vidám rénszarvast juttatott eszembe:D
Nem kell agyonkritizálni a képet, mert nem egy nagy mű, nem is figyeltem, hogy mit csinálok, csak nyomkodtam a filtereket. -
#333 www.sg.hu/galeria/11418121761149791255.jpg
Én ezt irtam be az URL-hez...
Köszi szépen -
#332 Jobbat mondok neked (bocs Füvi)
menj ide vagy ide. Tallózd be a képet. Töltsd fel. Megkapod az elérési címet. A fórumon válaszd a hsz. ablak alján lévő "kép" feliratot. A megjelenő ablakba copy a kép elérési címe, majd klikk a "mehet" feliraton. Ha az "Iaro" szerverét választod a feltöltés helyének, akkor még erre sincs szükség. A második sorban megjelenő elérési címet válaszd ki és 1 az 1-ben másold a hsz. ablakába, majd klikk a "mehet" ikonon.
Remélem érthető volt. -
#331 Figyelj:
Amit te betettél, az megint thumbnail. Ezt az sg úgy jelöli, hogy a kép neve után beírja, hogy "tn". Ha másképp nem tudod, akkor azt szedd ki a végéről, és úgy írd be a kép elérési útját. -
#330 áhhh kajak ugy csináltam ahogy mondtad...
-
#329 -
#328 VRSDM, szerintem már dobhatnál új témát, mert az előző határideje lejárt. Majd meglátom, lehet, hogy én is összedobok valamit. Hétvégén éjszaka szeretek dolgozni és időm is van:D -
#327 figy elmondom előröl hogyan csináld:
1. megvan a képed(ne legyen nagyobb 800*600nál)
2.http://www.sg.hu, ott rámész a "címsorban"(vagy mi az) hogy forum.
(Főoldal gomb alatt)
3.saját galéria(bal oldalon)
4. kép feltöltése
5. feltöltöd, bezárod a kis abalkot
6. frissíted az oldalt
7. rákattintasz a feltöltendő képre
8. amikor kijön rendes méretben jobb egérgomb, és a cél-nél levő URL-t kijelölöd és másolod
9.visszajössz ide, és rányomsz hogy kép
10. beilleszted az URL-t.
+1 Ha kitörlöd a saját galériábol a képet, eltünik innen is
na ha ezt nem érted akkor hülye vagy.
hajrá! -
#326 hmm nem nagyon láccik a képem!!44
Mi a faszért? -
#325 hhm ilyen 3d névjegykártát má énis csináltam -
#324 -
#323 Király, igy nem láccik... -
én ezt csináltam de ez a szemét adott mögé magátol fekete hátteret, pedig átláccó háttérrel csináltam... -
#321 A thumbnail az eredeti nagy kép kicsi változata, miniatűre. -
#320 katt a képre és annak a célját linkeld -
#319 mit?
Ehh magyarul? -
Shadow_THH #318 mert a thumbnail képet linkelted be -
#317 ehh kicsit kicsi lett
De miért? -
én ezt csináltam legutóbb -
#315 de nem adi ki sehol elérési utat!!!
se alul se felül mer nincs címsor
hol van??? -
köszi szépen!!! -
#313 hát rámész az sg főoldalán h forum ott saját galéria és feltöltöd, utána elérési utat nézel és ittt katt a képre és oda beirod az elérési utat és kész -
#312 Képet h lehet igy felrakni mert én akárhányszor probáltam nem engedte????, -
#311 hát én ugy szoktam h töltök le hozzá betűtipust
-
ezt csináltam... eredeti képet nem rakok... amugy hogyan lehet ugyanolyan betütipussal irni??? töltötök le hozzá betüt mint én vagy vhogy fel tuggyátok képről venni? bár az elég lehetetlen... -
#309 hali, megint én vok:P lenne egy kérdésem... hogyan lehet gravírozni? találtam egyet de azt nem birtam megcsinálni, meg amugy is, én gyűrűbe szeretnék gravírozni... vagy irjátok le vagy egy tutorral dobjatok meg légyszi... előre kösz... -
#308 Majd dobd fel a témát meg a képet... -
#307 igaz, csak elszaladt az idő... meg elvileg még ugyis jár az előző contest is... -
#306 rajt hagytam a peugeot jelét, a felnin a ferrariét, nem tettem neont, nem cseréltem tükröt, se lámpát... szal elég sokminden hiányzik -
#305 sziasztok, elkészült az eddig legkomolyabb autótuningom...
előtte:
utána:
az aszfalt helyetti fehérségért ne bántsatok pls :P
nem volt időm megcsinálni...
várom a javaslatokat hogy mit csináljak még rajta/mit javítsak... -
#304 22:00, 20-21:00 között akartad felrakni a képet... -
#303 kösz az elismerést... még énis gondoltam hogy javítgatom, csak hát ha már zsolesz berakta énis...
másrészt eleinte most miértne legyen kevésbé jó a képe :D... mondjuk kis tudással is lehet szellemes képet csinálni...
te hol gondoltad a "heggesztést?" én a téglák bemenésénél, térbelisíteni a téglát, a lépcső szinét javítani, hogy menjen a kééphez... stb.
te hol látsz hibákat? -
Shadow_THH #302 ez nagyon tetszik, kicsit még hegeszd
a 293 viszont gány sry -
#301 életem első animációja photoshoppal... nem a legjobb de arra fogom hogy az első :LOL
-
#300 téma kitalálva, ma este 8-9 között lesz feltéve -
#299 csinálj valamit a környezetszennyezés ellen. -
#298 estére kéne Tmát feldobni... most naon rá vagyok indulva... -
#297 2 autóbol van összetéve, a lökhárító nem ezé a kocsié
egyébként mást nem... -
#296 miértne lenne idevaló? énis raktam már be ide kocsit ( már töröltem )...
motorháztetőn és ablakon kivül mást csináltál?(motorházba a morcit is értem) -
#295 tom h ez nem teljesen idevaló de: