41998
-
#494 Szerintem is szép. -
#493 csak az a csúnya vastag festék ne lenne :DDD -
#492 Meg van bocsájtava minden az én részemről :D, A képed nagyon cool! -
#491 csak hogy lássátok hogy az egyszerűség is lehet szép...
szoval egy nagyon szép szem egy nagyonszép lánytol (bocs hogy OFF) és azén arcom ilyen szomorkás pillanatok alatt készült kép, egyszerű de hatásos...
és ha valakivel tényleg nagyon bunkó voltam akkor bocsánat, de azért ti is nézzetek magatokba mert nem poénbol lettem ilyen...
-
#490 én csináltam a képet és hixertől kérdezted, de semmit nem hajlítottam, pont odavaló:P -
#489 jaja, írtam én is, még nincs kész egészen zsegényke ò_ñ -
#488 jó lett nagyon, az orra picit még javításra szorul :) -
#487 Köszi :) Egyébként nem. Fogtam a brusht és a fejemből csináltam bármiféle másolás nélkül :) -
#486 Uhh kiráyl én az ilyeneket nem vágom hogy csinálják.
Megrajzoltad előtte ceruzával? vagy egy képet szét filtereztél?
Hogy csináltad? -
#485 Photoshoppal van csinálva
Tudom az orra fura, de ő még nincs kidolgozva teljesen :)
-
#484 Hegyek között, fák alatt
Tele-tabik játszanak!!! -
izb #483 tubis az a sárga lény ami az alant található képen van.
amerikai szarság
az infót köszi -
#482 Tubisra? nem pontosan értem miről van szó de az Edit->Transform->Warp paranccsal tucc hajlítgatni képeket a megfelelő méretre -
izb #481 hogy hajlítod meg a képet, amit a tubisra ráraktál? -
#480 csinálj jobbat -
#479 durvább képet akartam de gondoltam csak megbünetnek és törlik:P -
sztem türhető, és qurva könyü -
izb #477 most kár vitát nyitni róla,de mindegyik a maga nemében más.
-
Shadow_THH #476 plusz egy layer, meg két katt brush hatalmas különbség :C -
izb #475 vegyen normális monitort,vagy kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
mindegyik más.... -
Shadow_THH #474 muszáj ezt a képet minden második hozzászólásra betenni?
csak mert az összes szar
#462 az első három tetszik, csak így tovább -
#473 egyébként én mind a 2 félnek igazat adok, mert VRSDM télleg kicsit "durva" az újakkal(meg másokkal is) de viszont abba igaza van hogy semmi értelem berakni azt amit előtte már több millió ember megcsinált egy tutor segítségével... ha minden egyes ember berakná amit csinált akkor itt akkora ne si tom mi lenne... -
#472 lassan gumiszoba lesz a photoshopbol:P -
#471 Nem az elveiddel vannak bajok! Hanem a modoroddal. Elveket, hogy ez nem kéne, meg mégis az otthon festett fát sem viszed kiállításra, ezekkel nincs bajom.
Idézek akkor én is:
#362:
nem akarok beleszólni, mert nemvagoyk MÉG moderátor, de EZT MOST TÖRLÖD és KIS képet raksz be helyette... !!!
másrészt ha gondolnád egy CONTEST nemvéletelen SOKSOK ÓRÁS !!!! azért mert SOK ÓRÁN ÁT KÉNE SZÉP KÉPET CSINÁLNI, hát ez egy HÁNYADÉK...
kérni nem tanultál meg, esetleg udvariasságot is kihagyták az életedből, nem baj, de akkor nézzed meg a többiek milyen sjlusban írnak és próbálj meg ahhoz igazodni!
#450:
jo értem azt hogy van benne némi sajátkezőség is, de ez kreativitás nulla, még mindig nem üti meg az amatőr szintet sem... hugom is megcsinálja ugyan ezt, 12 éves létére, annyibol amit tőlem ellesett. szóval... na mind1 link-ként rakd és nem lesz gond belőle...
ha megnézed mit válaszolt ugyanarra a hsz.-re BerlinBoy amire te így "kifakadtál" akkor beláthatod, hogy nem volt világos számomra, hogy kell akkor egy filter-szemétnek titulált képet, ide berakni. Szerintem szép és ami a te idézeteidből kiderül, az amit egy ember szépnek mond az már szép.
Egy szó, mint száz:
Nincs baj az elméleteddel, és az elveiddel. Egyedül a modorod és a hozzáállásod a dolgokhoz az ami kibírhatatlan.
Arsene meg te mint öregek, meg tudjátok mi a mérce... Ehhez nem is fűzök kommentárt. Mindig van nálad jobb. Ezért nem érdemes itt mindenkit aki bénábban teljesít rögtön atomtámadás alá venni, jön valaki és lemos a pályáról mert ezerszer tehetségesebb. Aztán elkezdi a te alkotásaidat hányadéknak, meg mittomminek nevezni, nem esne jól az biztos. Legközelebb ha valaki belinkel egy filterhalmazt vagy egy 8000x9000-es képet amin két fekete pötty van, kedvesen közöld vele, hogy hogyan kéne ezt csinálni és nem kell elküldeni a kurvaanyjába.
Ennyi. -
#470 Csak kicsit más stilusban kéne kritizálj meg sztem az egy éves multaddal nem tekintelek "öregnek"...
amugy a filteres dologban van vmi, de az se ugy csinálják itt jelenlévő forumozók h észnélkül nyomkodják.. egy másfajta stilusban dolgoznak mit mi.. ennyi ..énis csinálok néha ilyen képeket...ha tudnád ezeket hivják absztrakt képeknek.
Nahh de ez már megint egy más tészta.
-
#469 MINDENKINEK - újak vagytok sokan vagytok sufnisak vagytok pont mint az orosz mentalitás
azthiszem ARSENE-el mint öregek csak jobban tudjuk mi mit üt meg és mi a mérce... csak tudjátok irtak egy jót még régebben a ps topicba kikeresem...
lacee : egy meg nem értett zseni... van egy ötletem, lehetne verseny hogy ki tud legalább ötféle gyári filtert ráereszteni egy tetszőleges képre, hogy lehetőleg ne is nézzen ki jól.
ren design : Szia! Szerintem a Photoshop lényege éppen abban áll, hogy szabadságot ad, s (szinte) korlátlan lehetöséget nyújt az alkotáshoz, ahhoz, hogy olyat hozz létre, amire idáig senki nem gondolt, vagy olyat, ami tetszést, feltünést arat. Éppen emiatt szerintem nem lehetnek szabályok, mert azok csak korlátok. S pont az cél, hogy ezeket átugorjuk, nem? Szerintem az, ami egy embernek is tetszik az már szép! (leszámítva az alkotót, mert ö elfogult lehet.) S a végleges alkotáson nem vehetö észre pontosan, hogy milyen megoldásokkal dolgoztál, így csak az értékelhetö.
Persze, minél több módszert, eljárást ismersz annál nagyobb szabadságot kapsz az alkotásban, s annál több lehetöséged is nyílik valami különlegeset alkotni. A word-ben is elég a "space-megoldás" egészen addig, amíg nincs szükséged mondjuk hasábokra, mert ott már jóval gyorsabban végzel Tab-bal. De még ez sem számít, ha a kinyomtatott dokumentumon katonás rendben állnak a betük.
Egy kép értékelése pedig szerintem kizárólag szubjektív dolgokon alapulhat. Tetszik, vagy nem tetszik... Esetleg mi az, amin lehetne változtatni. Ha találsz ilyet, akkor arra rámondható, hogy hiba, de lehet, hogy pont egy ilyen adja meg a kép varázsát. Mondjuk #4023 esetében több ilyen fals megoldást fel lehetne hozni, de ez csak a saját véleményem.
Huhh, ezt nem is folytatom, mert mindjárt átmegyek Platonba...
érdemes megnézni eztis: #5047
met : javaslat: örülj, hogy sikerült hosszas munkával rárakni filtert a képre, rúgj a falba, kérj elnézést amiért beraktad a képet és kérd, hogy töröljék (utóbbit kérés nélkül is megteszik)
most komolyan ez a trendy, hogy húzok egy vonalat és belinkelem mik a vélemények
csocso : sajna igaza van.. en is viccesnek talalom hogy raraksz akepekre 4 katitntassal 18 filtert es belinkeled hogy fotosoppoltal...
artschi : nem a tieddel van a gond, hanem a későbbi illetővel, aki gyári filtereket alkalmazott egy képen, és próbált vele vagánykodni.
dichter : Nem, itt tényleg Te vagy az egyetlen aki rá tud rakni egy filtert egy képre (ezt irónikusan irta ugye)
mint látjátok nem egy olyan ember irta már azt amit én, igy beláthatjátok hogy mi értelme is van amit csináltok, na mind1, ha akarjátok akkor csináljátok, legalább nemlesznek contest-ek meg a munkáimat sem láthatjátok,,, AMIK MIND JOBBAK LETTEK MINT EBBEN A TOPICBAN AKÁRMI ÉS EZ NEM A SAJÁT EGÓM MEG DÜHÖM HANEM TÉNY JÓLENNE HA TI IS BEISMERNÉTEK ...
részemről akkor ennyi. -
#468 THX,ilyen űrt kerstem mindig. -
#467 Csillagok megvalósításában pedig ezeket találtam a legeslegjobbnak:
Greg Martin féle PROFESSIONAL
és egy majdnem ugyanolyan ITT
mindkettő tök jól néz ki! Ez csak tanács a tied is király BerlinBoy! -
#466 Tükrözéses?Az ott van az edit->flip menüpont alatt,horizontal v vertical és tulképp ezzel fedem be a teret h minél több helyen legyen a fő szín és háttérnek is jó legyen.Aztán megnézem a módoknál h melyik áll neki a legjobban(screen,lighten,overlay...). -
#465 egyébként nagyon menők a képek Berlinboy de érdekes módon mindegyiknek van egy ilyen tükrözéses beütése. tudom kulisszatitok de hogy csinálod? :D -
#464 uff -
#463 Kajak kurva igazad van egy ilyen kis izzé itt bazzeg mindenkit oltogat h mekkora photoshopper,közbe kurvára de nem csinálsz jobbat semmivel mit én vagy bárki
És sztem kurvára leszarnak, ha valaki akar akkor filteres képet rak be..
Gondolom te is voltál olyan szinten h nem tudlál uj lapot kérni...
És itt vannak kezdők és meg szeretnék mutatni a munkájukat. Ez egy nyilvános forum, ha nem teccik akkor menj a gecibe senki nem kért meg h zsűriskedjél itt..
MINDEN ROSSZINDULAT IRIGYSÉGBŐL FAKAD!!!
-
#462 Újabb 4 kép:
Ice cave
Alien technology(Ez ritkasz*r lett)
Fluxury
Blowing Planet -
#461 a #459-essel ellentétben szerintem nagyonis király a kép Spongya!
Elsőnek meg pláne. Gyönyörű! -
#460 Csak annyi még a hozzáfűznivalóm, hogy a topiknak "Photoshop Munkák" a neve és sehol sem látom a "Csak olyan képet szúrj be ami VRSDM szerint is kreatív" - felhívást, így beraktam egy képet, ami világos, hogy nem ütötte meg a te kifinomult stílusskáládat. Elnézést, hogy én nem vagyok a te mércéd szerint elég kreatív, noha ez ez nyilvános fórum és még a #359-es kép is Photoshop Munka. Ez itt nem az internetes Louvre, ha arra vágysz nyiss topikot, de addig meg légyszives haggyad az embereket szabadon mutogatni a kreálmányaikat, sőt a véleményed sem nagyon érdekel senki alkotásáról. Ennyi.
Contest:
-
#459 nem értékelem, nemigazán van mit... (nem azért mert szar hanem mert mind1 kifejtettem már elégszer) -
#458 Bocs nem sikerült. Kép -
#457 Micsoda? -
#456 Szerintetek milyen? Most csináltam először ilyesmit.
-
#455 fogsz egy radírt és egy jó magas feather-ös ecsettel beletörölgetsz olyan 60-as opacity -vel és máris kevesebb lesz