78
Canon Pixma IP4000
  • izb
    ez igen érdekes
    Próbáld ki ezt,lehet segít..
    driver
  • LaciMaci
    Átdugtam másik USB be újratelepítettem a nyomtatót és így se oldódott meg!
  • LaciMaci
    NEM!Megpróbálom
  • izb

másik usb portban próbáltad már?
  • LaciMaci
    nálam 30 ft egy patront megtölteni:D
    Már újratelepítettem a Driverét 2* de nem javúl!
  • izb
    ja az sem egy rosz dolog,csak macerás.
    Én 500ft/patron áron szerzem be a cuccot és csak jót tudok róla mondani.
    Szerintem a driverét töröld le a gépről és utána ismét telepítsd.
    Megolhatja ezt a control problémát.
  • LaciMaci
    Szia!Én meg töltöm így is ugyanolyan a minősége és még olcsóbb!!!
    Lenne viszont 1 kérdésem: Ha CD-t nyomtatok akkor miután megnyomtatta a CD-t nem adja ki csakk akkor dobja ki ha rákattintok a nyomtatás törlésére ha lapot nyomtatok tegyük fel egyszerre 2 dokumentumot berakok akkor az első után nem kezni el a következőt tehát újra rá kell a Print re kattintani!Ez eddig nem volt!Mi lehet a baj?
  • izb
    a benne lévő fej 2000 oldalig hitelesített,tehát utána kuka.
    addig meg tökéletes az utángyártott patron:)
  • RelakSfromhome
    egy darabig... Aztán vehetsz új fejet ... Bár ahogy olvastam, még így is olcsóbb a dolog, csak macerás a fejhez hozzájutni.
  • izb
    akkor részvétem.
    Neked annyi lesz egy szín ára,mint nekem 5 darabé.
    Ja és a minősége ugyanaz...
  • RelakS
    Nem is állt szándékomban más tintát használni...
  • izb
    egyenlőre csak eredeti tintát tudsz belerakni...
  • RelakS
    Merthogy?
  • izb
    Ja a szívás a 4200-el akkor kezdődik,mikor elfogy a tinta....
  • izb
    Érdekel olcsón jó minöségű papír?
  • izb
    kicsi fekete kép.
    Nagy fekete szöveg
  • RelakSfromhome
    Vettem Tesco Gazdaságos Fotópapírt (20db glossy + ajándék 10 db nagyfelbontású), mert állítólag egész jó.
    Canon BJC 1000-el elkezdtem dolgozni rá, hogy fogyjon el a hozzá való festékem. Csíkos lett (olcsó hús? :D)
    Poénból peraktam az új Canon PiXMA 4200-amba. Hang bennszakad, lehellet megszegik, tökéletes nyomat a printerből emelkedik O_O Amiért lehet, hogy mégsem veszek ilyet az az, hogy hosszú percek, mire hajlandó megszáradni, az epson papír meg tisztára szárazon jön ki belőle.

Mellesleg a 10 db nagyfelbontású papír is " Bevonatos oldallal felfelé ! " feliratú zacsiban van. Bevonatos oldala speciel annak nincs :D
  • RelakSfromhome
    Megvan a ketyere, de egy kérdés is akad:
    Honnan tudja a nyomtató, hogy most melyik fekete patront használja?
  • RelakSfromhome
    A ketyere tud megfelelő cd-re nyomtatni. Ahhoz mit szól, ha eszközzel a nem megfelelő cd-re felnyomok egy címkét, és így etetem meg vele?
  • LaciMaci
    Szia nekem IP 5000 is jó lenne, de sajnos azt se lehet kapni a Saturnban sem!
  • izb
    jó ez is
  • RelakS
    a 4200-hoz nyissak új totyik, vagy jó ez is? :D
  • izb
    ip5000 biztos van,de az egy kicsit drágább mint az IP4000-es.
    Saturnban biztos van.
    De ha felhívod őket,akkor minden kiderül.
  • LaciMaci
    Most nézem neten sehol sincs!Szerintetek van esély, hogy Szupermarketekben van???
  • LaciMaci
    Ez milyen link akar lenni?
  • izb
    IP4000
  • LaciMaci
    Köszi jó volt a Label Print!De ma feladta magát úgyhogy szeretnék egy Canon IP4000-t vagy IP5000-t de nem nagyon látok sehol ha valaki tud valahol pl.:Tesco, Auchan, Mediamarkt...stb akkor légyszi rögtön írjon és azt is, hogy hol menyiért!Előre is köszi!
  • izb
    cd labelprint for pixma 4000
  • LaciMaci
    Olyan létezik, hogy az I865 höz meg az IP4000eshez külön CD Label Print van?Küldd át légyszi a tiédet e-mailon és ha elküldted it írj légyszi!E-mail: [email protected]
  • LaciMaci
    OK köszi!Tehát beilesztem a képet megnyomom a Print-et (bal oldalon majdnem fölül)még nem nyomtat hanem egy kis ablakocska jön be és a 865 nél egy kis előnézet utána az ablakocskán a Print re nyomok és az IP 4000 nem nyomtat!Légyszi segíts!És a CD Label Print verziószámát nézd meg!Köszi!
  • izb
    na nemsokára hazaérek és megnézem neked,mert úgy rémlik,hogy mikor rányomok a printre nekem sincs előnézet,viszont megy a nyomtatás.
  • LaciMaci
    Megpróbálom elmondani mégegyszer!Tehát: beillesztem a képet és a Print re nyomok és akkor elvileg be kell jönni az előnézeti képnek az(I865)nél bejön az ip4000 ezresnél csak egy fehér téglalap jön be ott még1szer a print et nyomom az I865 nél nyomtatat az IP4000 nem nyomtat!Mit kell átálítani?
  • izb
    Mondjuk ezzel az erővel csak egy topic kell.
    A "segítség" azt kész.
  • Amse
    az ilyen problémákra ott a !!!SEGÍTSÉG!!! topic.Nem kell minden nyomtatótípusnak új topicot nyitni.
  • izb
    Nekem ilyen nyomtatóm van,de a kérdésedet nem nagyon értem.......
  • Thanatos
    huhúúúú
  • LaciMaci
    CD-t Akarok nyomtatni a CD Label Print el beálítom meg minden és az előnézetbe nem jelenik meg a CD-nek a képe ennél fogva meg se nyomtatja!Bedugom a "régi" nyomtatóm (I865)azzal megjelenik az előnézeti kép és meg is nyomtatja mi lehet a baj?
  • LaciMaci
    Sziasztok Ezt a Topicot azért hoztam létre mert ilyet még nem találtam és kérdezni szeretnék ezzel a nyomtatóval kapcsoldatban!