Canon Pixma IP4000
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyenlõre csak eredeti tintát tudsz belerakni...
Ja a szívás a 4200-el akkor kezdõdik,mikor elfogy a tinta....
Érdekel olcsón jó minöségû papír?
kicsi fekete kép.
Nagy fekete szöveg
Nagy fekete szöveg
Vettem Tesco Gazdaságos Fotópapírt (20db glossy + ajándék 10 db nagyfelbontású), mert állítólag egész jó.
Canon BJC 1000-el elkezdtem dolgozni rá, hogy fogyjon el a hozzá való festékem. Csíkos lett (olcsó hús? 😄)
Poénból peraktam az új Canon PiXMA 4200-amba. Hang bennszakad, lehellet megszegik, tökéletes nyomat a printerbõl emelkedik O_O Amiért lehet, hogy mégsem veszek ilyet az az, hogy hosszú percek, mire hajlandó megszáradni, az epson papír meg tisztára szárazon jön ki belõle.
Mellesleg a 10 db nagyfelbontású papír is " Bevonatos oldallal felfelé ! " feliratú zacsiban van. Bevonatos oldala speciel annak nincs 😄
Canon BJC 1000-el elkezdtem dolgozni rá, hogy fogyjon el a hozzá való festékem. Csíkos lett (olcsó hús? 😄)
Poénból peraktam az új Canon PiXMA 4200-amba. Hang bennszakad, lehellet megszegik, tökéletes nyomat a printerbõl emelkedik O_O Amiért lehet, hogy mégsem veszek ilyet az az, hogy hosszú percek, mire hajlandó megszáradni, az epson papír meg tisztára szárazon jön ki belõle.
Mellesleg a 10 db nagyfelbontású papír is " Bevonatos oldallal felfelé ! " feliratú zacsiban van. Bevonatos oldala speciel annak nincs 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Megvan a ketyere, de egy kérdés is akad:
Honnan tudja a nyomtató, hogy most melyik fekete patront használja?
Honnan tudja a nyomtató, hogy most melyik fekete patront használja?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A ketyere tud megfelelõ cd-re nyomtatni. Ahhoz mit szól, ha eszközzel a nem megfelelõ cd-re felnyomok egy címkét, és így etetem meg vele?
Szia nekem IP 5000 is jó lenne, de sajnos azt se lehet kapni a Saturnban sem!
jó ez is
ip5000 biztos van,de az egy kicsit drágább mint az IP4000-es.
Saturnban biztos van.
De ha felhívod õket,akkor minden kiderül.
Saturnban biztos van.
De ha felhívod õket,akkor minden kiderül.
Most nézem neten sehol sincs!Szerintetek van esély, hogy Szupermarketekben van???
Ez milyen link akar lenni?
Köszi jó volt a Label Print!De ma feladta magát úgyhogy szeretnék egy Canon IP4000-t vagy IP5000-t de nem nagyon látok sehol ha valaki tud valahol pl.:Tesco, Auchan, Mediamarkt...stb akkor légyszi rögtön írjon és azt is, hogy hol menyiért!Elõre is köszi!
Olyan létezik, hogy az I865 höz meg az IP4000eshez külön CD Label Print van?Küldd át légyszi a tiédet e-mailon és ha elküldted it írj légyszi!E-mail: [email protected]
OK köszi!Tehát beilesztem a képet megnyomom a Print-et (bal oldalon majdnem fölül)még nem nyomtat hanem egy kis ablakocska jön be és a 865 nél egy kis elõnézet utána az ablakocskán a Print re nyomok és az IP 4000 nem nyomtat!Légyszi segíts!És a CD Label Print verziószámát nézd meg!Köszi!
na nemsokára hazaérek és megnézem neked,mert úgy rémlik,hogy mikor rányomok a printre nekem sincs elõnézet,viszont megy a nyomtatás.
Megpróbálom elmondani mégegyszer!Tehát: beillesztem a képet és a Print re nyomok és akkor elvileg be kell jönni az elõnézeti képnek az(I865)nél bejön az ip4000 ezresnél csak egy fehér téglalap jön be ott még1szer a print et nyomom az I865 nél nyomtatat az IP4000 nem nyomtat!Mit kell átálítani?
Mondjuk ezzel az erõvel csak egy topic kell.
A "segítség" azt kész.
A "segítség" azt kész.
az ilyen problémákra ott a !!!SEGÍTSÉG!!! topic.Nem kell minden nyomtatótípusnak új topicot nyitni.
Nekem ilyen nyomtatóm van,de a kérdésedet nem nagyon értem.......
huhúúúú
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
CD-t Akarok nyomtatni a CD Label Print el beálítom meg minden és az elõnézetbe nem jelenik meg a CD-nek a képe ennél fogva meg se nyomtatja!Bedugom a "régi" nyomtatóm (I865)azzal megjelenik az elõnézeti kép és meg is nyomtatja mi lehet a baj?
Sziasztok Ezt a Topicot azért hoztam létre mert ilyet még nem találtam és kérdezni szeretnék ezzel a nyomtatóval kapcsoldatban!
← ElőzőOldal 2 / 2