Newerwinter Nights 2 hírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Torment tényleg utolérhetetlennek bizonyult, nincs értelme összemérni a többivel. Más kategória, mint a többi, sajnos ilyen szerintem tíz évente egyszer jön.
Akkor hasonlítsd össze a Baldurs Gate-et a Planscape Torment-el(aminél megjegyzem még az AD&D világ egyik megalkotója is segített a fejlesztésben, David "Zeb" Cook vagy hogy híjják) és én valóban kíváncsi lennék, mert játszottam mindkettõ játékkal - sajnos elõször a PT-vel kezdtem így olyan magas elvárásnak kellett volna megfelelnie a BG II-nek, hogy ezt már képtelen volt teljesíteni - hogy mi az amiben felülmúlj a BG II a PT-t.
natív? nem is tudtam...
patcheket is kiadják rá?
mellesleg én harcossal kezdtem, barátnõm vándorral, mégis mindketten tanulhattunk zárnyitást, meg csapda hatástalanítást.
epic szintek annyira nem komolyak. rendesen ki vanna egyensúlyozva.(tormot, meg a misztikus íjászt ismerem csak)
A világ talán legelképesztõbb RPg-je természetesen a Baldur's Gate II, ami összeszámlálhatatlan pontban múlja felül az összes többit. Még a BG1-et is. NWN-t meg simán. annak külön örülök, hogy mi irányítjuk a csatlósokat. BG-ben is így volt, ott is volt magánéletük persze. Néha összefutott asz ember egyiknek másiknak régi ismerõsvel.
Egyszer bementem egy kocsamába, erre egy fikcó megátkozta vmi csajomat. Talán Jaheira. nemtom.
A másik színfolt meg a Fallout 1-2.
patcheket is kiadják rá?
mellesleg én harcossal kezdtem, barátnõm vándorral, mégis mindketten tanulhattunk zárnyitást, meg csapda hatástalanítást.
epic szintek annyira nem komolyak. rendesen ki vanna egyensúlyozva.(tormot, meg a misztikus íjászt ismerem csak)
A világ talán legelképesztõbb RPg-je természetesen a Baldur's Gate II, ami összeszámlálhatatlan pontban múlja felül az összes többit. Még a BG1-et is. NWN-t meg simán. annak külön örülök, hogy mi irányítjuk a csatlósokat. BG-ben is így volt, ott is volt magánéletük persze. Néha összefutott asz ember egyiknek másiknak régi ismerõsvel.
Egyszer bementem egy kocsamába, erre egy fikcó megátkozta vmi csajomat. Talán Jaheira. nemtom.
A másik színfolt meg a Fallout 1-2.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Viszont az 1-ben szinte full szabadság volt, a 2 már erõsen lineáris. Viszont a 2-ben el lehetett jutni magas szintre is, ami pozitívum, végre kiteljesedhetett a karakter. Azonban a HotU epic szintjeit már túlzásnak tartom. Inkább a rendes varázslatokból valósítság meg azt is ami az NWN1-bõl kimaradt (pl. project image).
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Az teljesen más stílus.
Vagy a lootrendszerrel, az 1-ben milyen lol volt már hogy magas szinten a kukában is +5-ös kardok hevertek.
Aki játszott a programmal az tudja mit jelent az, hogy egy esetet kizárva az egyetlen választható karakter a tolvaj volt, hiszen õ nyitogatta nekünk a "lakatokat"
Aki játszott a progival az erre a mondatra felkapja a fejét hogy mivan? 😊 A mágus familiarral / varázslattal nyitogatott zárat, a harcos / pap meg egyszerûen szétütötte azt. De mindenki felfogadhatott 1 segítõt, ami lehetett épp tolvaj is. Sztem tolvajjal nemhogy többen, de inkább valamivel kevesebben is játszottak. 1 szint SD nélkül nem volt túl jó, igaz azzal meg nagyon is, tipikus ló másik oldala.
Aki játszott a progival az erre a mondatra felkapja a fejét hogy mivan? 😊 A mágus familiarral / varázslattal nyitogatott zárat, a harcos / pap meg egyszerûen szétütötte azt. De mindenki felfogadhatott 1 segítõt, ami lehetett épp tolvaj is. Sztem tolvajjal nemhogy többen, de inkább valamivel kevesebben is játszottak. 1 szint SD nélkül nem volt túl jó, igaz azzal meg nagyon is, tipikus ló másik oldala.
Szvsz Planscape Torment a valaha készített legjobb, legkiemelkedõbb RPG.
Baldurs Gate(játszottam vele) egy Torment után max. az óvódás szintet ütötte meg a NWN-el együtt.
Baldurs Gate(játszottam vele) egy Torment után max. az óvódás szintet ütötte meg a NWN-el együtt.
Szerintem a területek közti valódi mászkára gondol. Ugyebár a BG-ben Candlekeepbõl, Baldur's Gate-be vagy 10 térképen keresztül vezetett az út.
Sajnos BG1 szintrõl nem is álmodhatunk😊
Remélem annyi varázslatot beleraknak, amennyi csak belefér, a legjobb az lenne, ha idõvel mi is csinálhatnánk varázslatokat, amit a saját nevünk alapján nevezünk el 😄.
Oblivion és D&D két nagyon különbözõ világ, az Oblivionnal a bajom a túlzott butítás (varázslatok, fegyverosztály összevonások, stb, mert a legtöbb embernek nem volt KEDVE olvasni, és ezért Morrowind-ban az elsõ misszión nem jutottak tovább, mert nem tudták, mit kell csinálni...), amúgy bejövõs. Amúgy én meg mindkettõre szavazok, de a D&D mindíg is a kedvencem volt, szóval ha választani kell, akkor NWN2, meg lesz még 1-2 gyöngyszem majd, de azokra még várni kell.
Tolvaj meg NWN-be nem sokat ért (sokkal kevesebbet, mind BGII-be), mert ahogy már elmondták, csapda álattal zár meg varázslattal hatástalanítható.
"hogy a programozók már nem mozgósítottak annyi erõt a sikeres szereplésért". Szerintem meg igen, a HoTU még az OC-n is túllõtt.
Ja igen, azt mondogatják a készítõk, hogy a sztori komplexitása meg coolsága a BGII szintjén lesz. Úgy legyen.
Tolvaj meg NWN-be nem sokat ért (sokkal kevesebbet, mind BGII-be), mert ahogy már elmondták, csapda álattal zár meg varázslattal hatástalanítható.
"hogy a programozók már nem mozgósítottak annyi erõt a sikeres szereplésért". Szerintem meg igen, a HoTU még az OC-n is túllõtt.
Ja igen, azt mondogatják a készítõk, hogy a sztori komplexitása meg coolsága a BGII szintjén lesz. Úgy legyen.
Csapdát is simán szétkaptad ha álatot átkülted rajta
,a ládákra meg még volt varázs is ami kinyitott mindent .Tolvaj max az elején kelett a játékhoz.
Tényleg nagyon hangulatosak a képek.
,a ládákra meg még volt varázs is ami kinyitott mindent .Tolvaj max az elején kelett a játékhoz.
Tényleg nagyon hangulatosak a képek.
Inkább az Oblivionra szavazok.
Ezek a képek ... Emlékeztet engem a Gothicra !
Nagyon van hangulata úgy nézem.
Nagyon van hangulata úgy nézem.
Én sem értem...
Remélem lesz natív linuxos port is mint az elõzõbõl.
Remélem lesz natív linuxos port is mint az elõzõbõl.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
jó lesz jó lesz csak el ne basszák vmi gagyi helyszin/sztori kombóval
"Aki játszott a programmal az tudja mit jelent az, hogy egy esetet kizárva az egyetlen választható karakter a tolvaj volt, hiszen õ nyitogatta nekünk a "lakatokat"."
hat nem tom, en varazslo voltam, es barki volt a tarsam szetlottem az ajtokat varazslattal. vagy a tarssal verettem szet. szal nem tom mire velni ezt a mondatot.
hat nem tom, en varazslo voltam, es barki volt a tarsam szetlottem az ajtokat varazslattal. vagy a tarssal verettem szet. szal nem tom mire velni ezt a mondatot.