Macskanadrág
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De úgy összességében ennyi kihagyás után ez nagyon gyenge, bár már az elõzõ kettõ is gyér volt, még itt Magyarországon is...
Amúgy ha már valaki megakarja venni, akkor azt tegye meg a zenekartól, úgy a legolcsóbb mindig.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
én valami ilyet értek: elb@szás, német, dán elõz meg a sztrádán
A Menetrend és a Május 7 a legjobbak sztem.
Jó végre mng-kedvelõ embereket látni😊
Igen,a Csillag még késik tényleg kicsit szokatlan,de nekem nagyon megtetszett már elsõ hallásra,és a legjobb bennük,hogy még így 10 év után is újat tudnak hozni a zenéjükbe,elképesztõ jók😊
You\'ll never walk alone!
Nincs medence és a manökenek sem fürdenek ruhátlanul"
Ez nem az a party
én szeretem a számaikat, nincs is olyan házibuli ahol ne énekelnénk el pár számot tõlük
pl. Alain Delon szeretnék lenni
"Alain Delon szeretnék lenni
Éjjel-nappal napszemüvegben lenni
Nincsen nekem vágyam, nincsen nekem vágyam semmi
Luxus hotelben Martinit inni
Francia ágyon francia nõt dögönyözni..."
vagy a Nem növök fel
szóval több év után is bejönnek ezek a számok
"ez a helyzet én nem növök fel, megmaradok ezen a szinten,
inkább videót nézek, vagy egy cukrászdában fagyival leeszem az ingem"
szinte alapmûveltséghez tartoznak
a Csillag még késik album eléggé elüt a régitõl, de az is tetszik
itt van még pár szám
kutyagatyába?
McGardy kollégát nem teljesen értem, ez nem punk banda 😊
A magozott cseresznye keménykedik a nevével, mert oi-t játszanak, ez a menõ a kopaszoknál :|.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
pl. Magozott Cseresznye, Fürgerókalábak, Macskanadrág
valójában sztem elég igénytelenek sry ha ezzel megsértek vkit ez személyes vélemény
Kuss!-magyarázta.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"ilyen neve van..... biztos sokat gondolkoztak rajta."<--gratulálok neked,már az együttes nevébõl megtod állapítani,hogy milyen szinten van a csapat...brávó
Vagy lehet gyerekeknek cicanadrág a felnõtteknek meg macskanadrág 😊))))))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
De az is biztos hogy nem tudnék jobbat mondani 😊))))))) (se jobb nevet se jobb "bandát")
Na jó peace!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ideje asszem topikot nyitni magyarország legjobb punk/rock bandájának..