55
-
fflx #15 hat csak ugy egyszeruen innen:
http://www.mozilla.com/firefox/ -
Bozz #14 Egyesek úgy istenítik a szoftvereket, legyen az bármi, mintha ők írták volna. :s Soha nem bírtam ezt megérteni. Én mindig azt használom, ami a legjobb. Véleményem szerint ez most az FF. Ha lesz jobb, akkor nem ragadok le ennél. -
#13 Hát az biztos hogy a Firefoxot nem az IE6-hoz kell hasonlítani... hanem majd a késöbb megjelenő 7-hez! -
FTeR #12 a mistral teljes árlistájábal mi a helyzet?
a getfirefox még nem megy, honnan varezoljátok? -
#11 Felraktam az 1.5-ot, de meg ez se tudta rendesen lekezelni a port.hu tv musorat. Hiaba allitottam be, hogy 5 adot mutasson mindig 6-on marad. -
#10 Nem is gondoltam ,hogy ilyen sokat használják, majd ha kijön az IE 7 felteszem azt is, és ha jobb visszatérek arra. -
kbupdate #9 Mellesleg csodálkozom, hogy nem jelent meg a NAGY HÍR itt.. Megjelent az 1.5-ös FireSux.... -
FTeR #8 nájasz, szép teljesítmény ez egy 5 éves böngivel szemben. és valszeg az 1.5 megintcsak ugrasztani fog ezen.
IE7nek nagyon össze kell kapnia magát.
nagyon sok olyan megoldás van már most is IE7ben, ami már most hívogató.
de erről majd akkor bővebben, ha mind a 2 megjelent már.
szal mikor is jön az 1.5 _végleges_? -
kbupdate #7 jah, hol van svájc már:D sehol se, mi?! nem véletlen, hogy "nem vették be az EU-ba"... :D Gazdaságilag sem véletlenül tartanok ott, ahol.. bezzeg a magyarok...
USA meg.... Mi az? Semmi. (persze...)
IE 7.0 majd kenterbe veri FF-t:) IE mikor is volt utoljára fejlesztve (ergo mióta van IE 6.0?....)
IE7 nem csak biztonságban veri szarrá FF-t (és minden más böngészőt), hanem feature-ökben is:)
De majd meglátjátok, és lestek:) -
maxpain #6 Sokaknak eleg az amit most hasznalnak. Ettol meg nem feltetlenul hulyek:) -
archkoven #5 Én csak azokat a szegény buta svájciakat, ázsiaikat és észak amerikaiakat sajnálom, hogy még nem jöttek rá, hogy mennyire eszméletlen fasza firefox-szal böngészni, ennek a vesztes bandának fogalma sincs arról, hogy nekünk milyen kurva jó!!! -
duke #4 Hajra,aszem en is atterek ra,mostanra mar biztos eleg kiforrott lehet. -
MolniGee #3 Hajrá! én nem feltétlenül a ffnek emelkedésének örülök, hanem az ie csökkenésének :)
jó lenne ha egyre többen használnának szabványos böngészőket! -
Alfa Of NS #2 Hmmm... -
#1 csak igy tovább