15
Pár embertől hallottam, hogy nagyon jó kis eggyüttes, ezért ha valaki tud róluk valamit az irjon ha lehet
-
nkevin #15 Valaki legyen olyan szíves és küldje el nekem ha tudja a régi számaikat! (Amőba, 20 forint, Szerencsétlen nap, stb...). Nagyon kénének és sehol se találom. Írtam a banda énekesének, aki elküldte az új számaikat (most Kiabátor néven futnak) amik nagyon jók, de a régiek is kellenének. -
punkers #14 Sajnos a fiukról azóta sem hallottam semmit.Több mint valószínü hogy feloszlottak?! -
punkers #13 Na szóval sikerült meghallgatni pár számot és elég jók!szóval hajrá!!! -
punkers #12 Na itt vagyok visszatértem!Na végre. Irok is neked -
Cloud #11 Szevasztok Öcsipókok!
Fasza a banda, itt nyomjuk most is, hajráá!!! -
Jinchuu #10 Szi!
Tibi vagyok a Gawx basszusosa.
Kössz, hogy csináltál egy ilyen fórumot.
a lemezünk még nincs forgalomban, de dolgozunk rajta.Tőlünk meg lehet szerezni, irj vmilyen kontaktot, ha érdekel.Majd irok ide, ha lessz vmilyen koncertünk.Calver te ki vagy? -
#9 ill. a #2es benyögésre említette meg bölcsességét... -
#8 módosítok, léven Bobo mondta h negyed óráig röhögött a beszólásomon: kedves Gawx, az Amőbe és a 20 forint nagyon nem tetszik. a "nem tudom miért hívtál el..." refrénű nóta annál jobb, de ez egy kritikus fórum, szóval ilyet félek kimondani. amúgy csak így tovább -
punkers #7 Tudtok még valamit róluk?ZEnét még nem találtam :( -
#6 sajnos a saját számaikról nagyrészt ezt nem lehet elmondani... -
#5 16-17, dc++on keresgélj... -
#4 Ők szegediek nem? legalábbis asszem egyszer már láttam őket itt..elég fiatalok,de a dobosuk k**vajó -
punkers #3 1 számot nem tudnál tőlük küldeni me sehol nem találok tőlük zenét.meg hírt sem.Cd-boltban is kerestem de nem találtam.Mennyi idősek? -
#2 röviden és tömören - 3 ifjú alkesz... amúgy mindhármukat személyesen ismerem (najó, dobost csak látásból) és nem rossz zenét nyomnak, bár már egy ideje nem voltam koncertjükön... -
punkers #1 Sziasztok!Örülnék neki ha valaki mondana valamit a Gawx eggyüttesről!
Köszi!