15
Pár embertől hallottam, hogy nagyon jó kis eggyüttes, ezért ha valaki tud róluk valamit az irjon ha lehet
  • nkevin
    Valaki legyen olyan szíves és küldje el nekem ha tudja a régi számaikat! (Amőba, 20 forint, Szerencsétlen nap, stb...). Nagyon kénének és sehol se találom. Írtam a banda énekesének, aki elküldte az új számaikat (most Kiabátor néven futnak) amik nagyon jók, de a régiek is kellenének.
  • punkers
    Sajnos a fiukról azóta sem hallottam semmit.Több mint valószínü hogy feloszlottak?!
  • punkers
    Na szóval sikerült meghallgatni pár számot és elég jók!szóval hajrá!!!
  • punkers
    Na itt vagyok visszatértem!Na végre. Irok is neked
  • Cloud
    Szevasztok Öcsipókok!

Fasza a banda, itt nyomjuk most is, hajráá!!!
  • Jinchuu
    Szi!
    Tibi vagyok a Gawx basszusosa.
    Kössz, hogy csináltál egy ilyen fórumot.
    a lemezünk még nincs forgalomban, de dolgozunk rajta.Tőlünk meg lehet szerezni, irj vmilyen kontaktot, ha érdekel.Majd irok ide, ha lessz vmilyen koncertünk.Calver te ki vagy?
  • Calver
    ill. a #2es benyögésre említette meg bölcsességét...
  • Calver
    módosítok, léven Bobo mondta h negyed óráig röhögött a beszólásomon: kedves Gawx, az Amőbe és a 20 forint nagyon nem tetszik. a "nem tudom miért hívtál el..." refrénű nóta annál jobb, de ez egy kritikus fórum, szóval ilyet félek kimondani. amúgy csak így tovább
  • punkers
    Tudtok még valamit róluk?ZEnét még nem találtam :(
  • Calver
    sajnos a saját számaikról nagyrészt ezt nem lehet elmondani...
  • Calver
    16-17, dc++on keresgélj...
  • Guilty01
    Ők szegediek nem? legalábbis asszem egyszer már láttam őket itt..elég fiatalok,de a dobosuk k**vajó
  • punkers
    1 számot nem tudnál tőlük küldeni me sehol nem találok tőlük zenét.meg hírt sem.Cd-boltban is kerestem de nem találtam.Mennyi idősek?
  • Calver
    röviden és tömören - 3 ifjú alkesz... amúgy mindhármukat személyesen ismerem (najó, dobost csak látásból) és nem rossz zenét nyomnak, bár már egy ideje nem voltam koncertjükön...
  • punkers
    Sziasztok!Örülnék neki ha valaki mondana valamit a Gawx eggyüttesről!
    Köszi!