185
Terminátor regények
-
#25 jaja tom :)) ezt elolvastam én is :)
-
Csaba #24 Hát, hozzátettek a 3-hoz a könyvben. Rögtön egy jövőbeli csatával kezdődik, de teljesen elferdítve a Cameron által kitalált jövőt. Pl. 2 időgépről ír, nem csak a Skynetnek, hanem az embereknek is van. Szóval itt inkább ne tettek volna hozzá... -
#23 asszem ebben az Ellencsapás című könyvben van az, hogy gyerek-terminátorokat csinál Skynet és azokat akarja bejuttatni egy bázisra, az emberek család-központúságára alapozva a dolgot. úgy álcázza az egész akciót, hogy elrabolnak gyerekeket és közéjük vegyítik a Terminátor-gyerekeket. mikor beviszik őket a bázisra, akkor jön az igazi meglepetés. 5 "tagból" álló óriás-kiborg lesz a gyerkőcökből. van ott minden, gatling, lángszóró stb. igazi gyilkológép:)) aztán a végén még fel is robban asszem:)
érdemes elolvasni. -
#22 ezek is megvannak, meg azóta van egy új sorozat, aminek nem jut eszembe a neve. kollegám látta a könyvtárban, állítólag 2500 pézbe kerül (kb). szintén a jövőben játszódik, írót nemtok. -
#21 ebből az első kettő van meg, a 3. alapból nemérdekelt, mert a film egy rakás szar. szerintem...
persze attól a könyv még jó lehet, mert az előzőekben is sok plusz volt.
-
#20 ezeket olvastam nagyon jók. a kedvenceim voltak. sajna nincs meg belőlük egysem. -
#19 -
#18 A minőségéert ezer bocs de csak így van :( -
#17 És a háború utáni könyvek. Ezekből sajnos csak ez a 2 van, pedig könyvbe megvan még asszem 2 a Tűzvihar és nem jut eszmebe a másik :))
-
#16 Itt a filmes könyvek.
-
#15 Ezek a "lovag-kori" könyvek :)
-
#14 Ment a mail :) Jó szórakozást hozzá. -
#13 Démon a jövőböl, A gólem: ezt a kettőt pont olvastam. Kicsit furi, de nem rossz az tuti :)) -
#12 Jöhet - mailcímem az adatlapon :) - hálás lennék nagyon!
-
MrTressy #11 ebböl kellett volna a filmet csinálni 3.résznek... -
#10 Nekem a nagyrésze Mark F. Wilson de nagyon jó. -
#9 Becsomagolva kb 2mb szal mailbe is átküldhetem. -
#8 Honnan szerezhetők be? -
#7 A haverok üdvözölnek miközben a könyveket keresik! -
#6 Van "1-2" terminator regényem digitális formában, természetesen magyarúl boritóval:)))
Terminator 1,2,3
Ellencsapás
Invázió
Leszámolás
Orgyilkos
Démon a jövőböl, A gólem. Ez a 2 sokat emlegetett rész amiben a nagyon távoli múltba küldik. Elsem akartam hinni amikor hallotam róla.Még nem volt időm elolvasni őket csak bele olvasgattam.
-
#5 Ó nekem egy sincs meg, a haverok megvették, én meg ronda módon kölcsönkértem. -
#4 igen sajnos elég rövidek...
Christopher Sethfield az ő könyvei nagyon jók sztem!most készülök begyűjteni az összeset!
egyebként neked melyik könyvek vannak meg?listát pls:) -
#3 Ja, tényleg nem olyan rosszak. Nekem megvolt egy csomó, de nem találom őket :( -
#2 Konkrétan, talán 1 -2 db van amit nem olvastam, tényleg jók, csak sajnos mind nagyon rövid kis ponyva :(, reménykedem benne, hogy egyszer valami komolyabb író nekifeszül a témának és legyárt pár klasszikust :) -
#1 hali!
kerestem de nem találtam ilyen topicot!
nekem nagyon tetszenek ezek a könyvek,konkrétan a Halálosztó2029 sorozat könyveire gondoltam