185
Terminátor regények
  • JohnnySmith
    jaja tom :)) ezt elolvastam én is :)
  • Csaba
    Hát, hozzátettek a 3-hoz a könyvben. Rögtön egy jövőbeli csatával kezdődik, de teljesen elferdítve a Cameron által kitalált jövőt. Pl. 2 időgépről ír, nem csak a Skynetnek, hanem az embereknek is van. Szóval itt inkább ne tettek volna hozzá...
  • bigapó
    asszem ebben az Ellencsapás című könyvben van az, hogy gyerek-terminátorokat csinál Skynet és azokat akarja bejuttatni egy bázisra, az emberek család-központúságára alapozva a dolgot. úgy álcázza az egész akciót, hogy elrabolnak gyerekeket és közéjük vegyítik a Terminátor-gyerekeket. mikor beviszik őket a bázisra, akkor jön az igazi meglepetés. 5 "tagból" álló óriás-kiborg lesz a gyerkőcökből. van ott minden, gatling, lángszóró stb. igazi gyilkológép:)) aztán a végén még fel is robban asszem:)
    érdemes elolvasni.
  • bigapó
    ezek is megvannak, meg azóta van egy új sorozat, aminek nem jut eszembe a neve. kollegám látta a könyvtárban, állítólag 2500 pézbe kerül (kb). szintén a jövőben játszódik, írót nemtok.
  • bigapó
    ebből az első kettő van meg, a 3. alapból nemérdekelt, mert a film egy rakás szar. szerintem...
    persze attól a könyv még jó lehet, mert az előzőekben is sok plusz volt.
  • bigapó
    ezeket olvastam nagyon jók. a kedvenceim voltak. sajna nincs meg belőlük egysem.
  • Kandurex
  • JohnnySmith
    A minőségéert ezer bocs de csak így van :(
  • JohnnySmith
    És a háború utáni könyvek. Ezekből sajnos csak ez a 2 van, pedig könyvbe megvan még asszem 2 a Tűzvihar és nem jut eszmebe a másik :))
  • JohnnySmith
    Itt a filmes könyvek.

• JohnnySmith
    Ezek a "lovag-kori" könyvek :)

• JohnnySmith
    Ment a mail :) Jó szórakozást hozzá.
  • mrzed001
    Démon a jövőböl, A gólem: ezt a kettőt pont olvastam. Kicsit furi, de nem rossz az tuti :))
  • IMYke2.0.0.0
    Jöhet - mailcímem az adatlapon :) - hálás lennék nagyon!

• MrTressy
    ebböl kellett volna a filmet csinálni 3.résznek...
  • JohnnySmith
    Nekem a nagyrésze Mark F. Wilson de nagyon jó.
  • JohnnySmith
    Becsomagolva kb 2mb szal mailbe is átküldhetem.
  • IMYke2.0.0.0
    Honnan szerezhetők be?
  • HuAn82
    A haverok üdvözölnek miközben a könyveket keresik!
  • JohnnySmith
    Van "1-2" terminator regényem digitális formában, természetesen magyarúl boritóval:)))
    Terminator 1,2,3
    Ellencsapás
    Invázió
    Leszámolás
    Orgyilkos
    Démon a jövőböl, A gólem. Ez a 2 sokat emlegetett rész amiben a nagyon távoli múltba küldik. Elsem akartam hinni amikor hallotam róla.Még nem volt időm elolvasni őket csak bele olvasgattam.
  • Kandurex
    Ó nekem egy sincs meg, a haverok megvették, én meg ronda módon kölcsönkértem.
  • bigfoot
    igen sajnos elég rövidek...
    Christopher Sethfield az ő könyvei nagyon jók sztem!most készülök begyűjteni az összeset!
    egyebként neked melyik könyvek vannak meg?listát pls:)
  • Voltan
    Ja, tényleg nem olyan rosszak. Nekem megvolt egy csomó, de nem találom őket :(
  • Kandurex
    Konkrétan, talán 1 -2 db van amit nem olvastam, tényleg jók, csak sajnos mind nagyon rövid kis ponyva :(, reménykedem benne, hogy egyszer valami komolyabb író nekifeszül a témának és legyárt pár klasszikust :)
  • bigfoot
    hali!
    kerestem de nem találtam ilyen topicot!
    nekem nagyon tetszenek ezek a könyvek,konkrétan a Halálosztó2029 sorozat könyveire gondoltam