12
-
#12 Ekkora baromságot.. hát én lehet be is sz*rnék, ha éjjel arra ébrednék, hogy a pizsamám ölelget.. ne már! -
#11 HÜLYESÉG!!!!
Útálok pizsamában aludni. Az utóbbi húsz évben csak akkor volt rajtam valami alvás közben amikor éjszakai repülőjárattal utaztunk. -
robar #10 Micsoda hülyeség! Miket ki nem találnak? Az ölelés egy társas fizikai érintkezés az emberek között. Ha nem vagy ott,ne hozz infarktust a szegény gyerekre éjszaka! Ez az egyik legnagyobb hülyeség,amiről hallottam... -
#9 így van egy ölelés nem az ölelés érzetéről szól, hanem az érzelemtől
távanyuci meg nem anyuci, csak egy gép -
#8 de frankó :(
szegény kölyök csak távanyucit élvezheti, kamerás kapcsolat, szuper :( -
#7 Ez teccett, fel kellett mosni a flaszterről
Szóval ez lesz az újkori kékhalál :))) -
Hege15 #6 vagy épp te nézel túl kevés filmet -
BiroAndras #5 "A másik meg hogy meghibásodik, kiszorítja a szuszt valamelyik szerencsétlen gyerekből"
Túl sok filmet nézel. Általában egy gép elromlása nem azt jelenti, hogy hirtelen gyilkolási rohama támad. Másrészt valószínűleg nincs elég erő benne ahhoz, hogy sérülést okozzon. -
benczurzs #4 halálos ölelés - deadlock -
#3 loool, már látom a jövőben milyen horrorfilmek lesznek:
A pizsama
A pizsama 2. - Halálos ölelés
A pizsama 3. - A gyilkos ruha újra szeret -
#2 Szerintem egy ölelést nem lehet így távolból lerendezni... itt nem azon van a hangsúly... szerintem. A másik meg hogy meghibásodik, kiszorítja a szuszt valamelyik szerencsétlen gyerekből... 3: szegény gyerek így is fél, meg képzeleg, amikor este nem tud aludni, amikor elkezdi ölelgetni a ruhája, mert anyunak éppen szünete van a munkahelyén.... -
pepe003 #1 Ebbe most mi az új?
http://www.sg.hu/cikkek/36744
Nem látok sok különbséget a kettő között :S