12
  • Mirtil
    Ekkora baromságot.. hát én lehet be is sz*rnék, ha éjjel arra ébrednék, hogy a pizsamám ölelget.. ne már!
  • atlagember
    HÜLYESÉG!!!!
    Útálok pizsamában aludni. Az utóbbi húsz évben csak akkor volt rajtam valami alvás közben amikor éjszakai repülőjárattal utaztunk.
  • robar
    Micsoda hülyeség! Miket ki nem találnak? Az ölelés egy társas fizikai érintkezés az emberek között. Ha nem vagy ott,ne hozz infarktust a szegény gyerekre éjszaka! Ez az egyik legnagyobb hülyeség,amiről hallottam...
  • Mike
    így van egy ölelés nem az ölelés érzetéről szól, hanem az érzelemtől
    távanyuci meg nem anyuci, csak egy gép
  • Mike
    de frankó :(
    szegény kölyök csak távanyucit élvezheti, kamerás kapcsolat, szuper :(
  • mrzed001
    Ez teccett, fel kellett mosni a flaszterről

Szóval ez lesz az újkori kékhalál :)))
  • Hege15
    vagy épp te nézel túl kevés filmet
  • BiroAndras
    "A másik meg hogy meghibásodik, kiszorítja a szuszt valamelyik szerencsétlen gyerekből"

Túl sok filmet nézel. Általában egy gép elromlása nem azt jelenti, hogy hirtelen gyilkolási rohama támad. Másrészt valószínűleg nincs elég erő benne ahhoz, hogy sérülést okozzon.
  • benczurzs
    halálos ölelés - deadlock
  • PyRex
    loool, már látom a jövőben milyen horrorfilmek lesznek:

A pizsama
    A pizsama 2. - Halálos ölelés
    A pizsama 3. - A gyilkos ruha újra szeret
  • mousee
    Szerintem egy ölelést nem lehet így távolból lerendezni... itt nem azon van a hangsúly... szerintem. A másik meg hogy meghibásodik, kiszorítja a szuszt valamelyik szerencsétlen gyerekből... 3: szegény gyerek így is fél, meg képzeleg, amikor este nem tud aludni, amikor elkezdi ölelgetni a ruhája, mert anyunak éppen szünete van a munkahelyén....
  • pepe003
    Ebbe most mi az új?
    http://www.sg.hu/cikkek/36744
    Nem látok sok különbséget a kettő között :S