Da ALI G Show
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnét lehet szerezni Magyarországon Ali G Show, sorozatot, vagy epizódókat. Fizetni is hajlandó lennék érte ....
Ha van Ali G -d leci keres meg : [email protected]
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
V-vendégek
A-Ali g
"V:-Elõfordul, hogy valaki, aki korábban a szórakoztatóiparban dolgozott, politikus legyen. Ott van például Ronald Reagen, aki híres színész volt mielõtt az USA elnökévé választották.
V:-Vagy Arnold Schwarzenegger, aki indul a kormányzói posztért.
V:-Õ színész volt ugyebár és testépítõ.
A:-Nem nem, valamelyik filmjében játszott csak kormányzót. Õ valójában színész.
V:-Az volt, de már nem az, valóban kormányzó akar lenni. Elhiheted.
A:-Kened ugye, hogy amit a moziban látsz, az nem igaz. Õ, amit játszik, és õ a valóságban két külön ember. Nézd én mikor láttam a terminátort, azt hittem, hogy tényleg õ a terminátor, de amikor megnéztem az ovizsarut rájöttem, õ nem a terminátor. Ezt nehéz lehet megemésztened, tudom.
V-Esküdni merek neked, hogy õ a valóságban lesz kormányzó.
...
A:-OK, te kinek a spanja vagy?
V:-John Carreyre gondolsz?
A:-Szerinted nem kovászos egy kicsit, hogy csak azért mert az ace venturában jól játszott, már rögtön elnöknek jelöli magát?
V:-Te bizonyára Jim Carrey-re gondolsz.
A:-Jólvan tudod neked John, nekem Jim, mindegy hogy hívjuk.
...
A:-Jó szerinted ez a szavazási rendszer, hogy egy hülye szavazata is annyit számít, mint bárki másé? Nem szabadna a hozzám hasonló értelmes formáknak többször szavazni?"
Az eredeti felirat persze sokkal jobb volt, de remélem ez is az.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
strong dc-röl
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
-the invisible-
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
gyerekkorában:
Tévés zöldfülûként:
Sascha és bátyja😉 :
Ali G before he was Massiv:
Borat karakter kezdeti stádiumban (itt még albániaiként mutatkozik be):

Isten nem bottal, hanem VMware.
hasonlo a fehér csókához csak jobb
Booyakasha !
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- te, szted lesz olyan nap amikor az emberiség feljut a nap-ra?
- nem. mert a nap nagyon meleg.
- és télen amikor a nap hideg?
omg
Egy Borat honlap.
Brunonak (Austrian gay-TV reporter) nemtom van-e hómpejdzse, gógli barátunk biztos tuggya.
Nézte valaki az MTV European Music Awardsot? Borat volt a házigazda...:
"There is one singer called Shakira... sorry I laugh because in Kazakhstan this word means vagina. For example, 'Can I touch your shakira?' or 'I have seen your wife's shakira, it hangs like the mouth of a tired dog" <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
#6 : köszönöm véleményed
REAL MADRID
sztem hülyeség!
Egyébként viva tv!
REAL MADRID
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki szokta nézni mint mûvel péntek esténként 23:00-kor? :S