web to jpg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Csá egyebek is!
Semmi sem lehetetlen!
(most másik géprõl írok)
1. Automatikusan megeteti a lámádat a LámaKlub™-ban.
2. Kiírtja az újonnan elterjedt AllOS/12YoCockLlama nevû platformfüggetlen vírust.
3. Beenged a LlamaShare nevû P2P hálózatba.
4. Ellenörzi, hogy a honlapod megfelel-e a W3C Lámák Számára Elérhetõ Tartalom (W3C LSET) elõírásainak.
5. Weboldalakat ment le képfile-ként.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
HTML To Image.
ACA Capture
IE Assistant/IE Catcher
IE Toolkit
IESnap
Url2bmp - ez legalább freeware
HTML2JPG
Html2Jpg - másodszor
"The trees move. Do you not see it?"
Ha Firefox-ot használsz, létezik olyan kiterjesztés, hogy Screen grab!. Segítségével lementhetõ a weboldal, a böngészõablak tartalma, illetve az egész böngészõablak. Sajnos csak png-be ment, de azt könnyedén átkonvertálható jpg-be. Például itt van a fórum képe.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Azok a ledek arra jók, hogy sötétben is láthasd a monitorod.
don't give a fuck
Num L0ck lesz a nyerõ.
Ha ez sem segit akkor sztem rossz a monitorod.
don't give a fuck
lehet caps lockal is menne...
én az internetet akarom letölteni, de zippelve!, hogy minél kevesebb helyet foglaljon....animált gif nemjó<#nevetes1>#nevetes1>
multkor már megtaláltam a linket, de most sehol.....
don't give a fuck
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na most ha megvan, akkor ppedig a weboldal.mht-t átnevezed weboldal.jpg-re
és ime, meg is van oldva a problémád
ha nyit valaki egy weboldalt aviba topigot, akkor ott neki szivesen elmagyarázom, hogyan is kell azt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
én a zinternetet szeretném jpegé konvertálni (lehet animált gif is). Nagyon FONTOS lenne!! htxvm
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
kapcsold ki a caps lockot, vagy inditsd el a regedit.exe-t, és a HKEY_LOCAL_MACHINE/Applications/Microsoft/Windows alatt a HasALamerAsUser keyt állitsd át true értékûre.
Aztán lmented bmp vagy jpg formátumban.
Semmi sem lehetetlen!