2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#161 és itt sok érdekességet olvas6tok! -
#160 "Kommunikációs problémák az iWiW-nél
Divatos téma. Az iWiW közösségi portál („social network”), aminek az a lényege, hogy megkeresheted (a rendszerbe regisztrált) ismerőseidet, illetve online is űzhesd a közös ismerősök keresésének ősi rítusát. (Ha fogalmad sincs, miről van szó, olvasd el a magyar Wikipedia ismertetőjét, vagy a Népszabadság cikkét)
Az előzmény, a 2002-ben indult WiW egyik vonzereje sokáig zártkörű működése volt. (Mi benn, ti kinn...)
Némi technikai és koncepcionális átalakítás után aztán 2005. végén kitört az általános iWiW-mánia, feldúzzadt a tagság, sokszorosára nőtt a napi forgalom.
Bár a hálózaton belül működnek szolgáltatások (levelezés, fórum, apróhirdetés stb.), valójában nem ez, hanem a turkálás, a skalpgyűjtés, a mások ismerőseinek számbavétele tűnik a fő attrakciónak.
Az iWiW elég ügyesen ünnepelteti sikereit a médiában. Elképesztően ügyetlen viszont, mikor saját 217 000+ regisztrált tagjával kellene kommunikálnia, vagy az egyre újabb és újabb fórumokon megfogalmazódó kritikákra kellene reagálnia.
Nyilván az iWiW-et is emberek működtetik, nem robotok. Miért láthatatlanok? Tudjuk, hogy kik állnak a különböző amerikai közösségi szolgáltatások mögött, olvashatjuk blogjukat, ismerhetjük véleményüket. Nem tudjuk viszont, kik, miért és hogy döntenek az iWiW-en, legfeljebb csak azz észleljük, hogy rossz viselkedésünk miatt átmenetileg szünetel a szolgáltatás.
Az iWiW most olyan, mint egy hirtelen növekedésnek indult kamasz. Nemcsak a keze-lába lóg ki a pillanatok alatt kinőtt ruhából, de a gyerekkor és a felnőtt lét között vergődve komoly viselkedési zavarokat is mutat."
mediablog
link -
Csokimano #159 Hm... Kár.. No, majd ha ismét él !
Köszi ! -
#158 Meghívás az iWiW-be
A szolgáltatás jelenleg nem elérhető.
-
#157 lenne.
ha lehetne... -
Csokimano #156 Sziasztok !
Lenne valaki olyan jó, és küldene nekem egy iwiw meghívót ?
[email protected]
Előre is köszönöm ! -
#155 nah szerencsére semmi gond -
#154 most meg megint karbantartás van... lolodzik a téma -
#153 engem sem enged most be :( :( :( -
Coco #152 az lehetséges h véletlenül törlődött az akkuntom?
nem fogadja el a passomat, sőt ha kikérem az emlékeztetőből, azt mondja nincs regelve az email címem...
volt mással is ilyen? -
neménvoltam #151 na a képfeltöltés már működik -
Phat Smoker #150 nálam nemcsak január 22-én jelennek meg félrevezető, de leginkább értelmetlen levelek :)
soxor kapok fontosnak és érdekesnek vélt körleveleket,melyeket rakoncátlan módon sosem küldök tovább...mardos is a bűntudat ;-)
ebből kifolyólag nem dölne össze bennem a világ, ha örökre letiltanák a levelek több címzetthez való eljuttatását ;-)
-
#149 ma még én sem tudtam pedig sokan várják:)) -
#148 uh tegnap a mailjeim között találtam 1 meghívót :P
még novemberben lett elküldve :D csak akkor még nem vágtam mi az az iwiw :D -
#147 lassan rá sem lehet majd keresni az emberekre, me kitalálják, h egy adott percben 10nél több ember keresett rá valakire -
#146 sztem még 1-2-3-4-5-6-7-8-9 hónap... -
#145 " Értelmetlen és félrevezető levelek (hoax) jelentek meg az iWiW-en január 22-én és ezek meggondolatlan tömeges továbbítása vezetett a levelezés összeomlásához, ezért január 23-án az iWiW-et karbantartási feladatok miatt be kellett zárnunk, valamint a levelek több címzetthez való eljuttatását ideiglenesen le kellett állítanunk."
tököm kivan már, állandoan magyarázkodnak
miko lehet már meghívot küldeni????? -
#144 újra van iwiw csak meghívó nincs -
#143 Népszabadság -
#142 esélyed sincs, erre születni kell!
-
#141 "A szolgáltatás jelenleg nem elérhető." basszák meg -
neménvoltam #140 nálam már műxik. változás nem történt :( -
#139 reklámnick -
#138 te tényleg ilyen lökött vagy ? -
#136 jah:) -
#135 biztos valamelyik nagyon szavahihető bulvár... -
#134 mijen ujság? -
#133 már az újság is megírta, hogy javítanak
kár, hogy nem tudjuk meddig
kitartás, nemsoká (?) egy új, szebb rendszer áll majd a rendelkezésünkre
(újabb roham emberrel, ha lehet majd meghívót küldeni...) -
Phat Smoker #132 hát elég sűrűn van manapság rendszercsere :(
nem kéne ebből rendszert csinálni :) -
#131 sztem ez jo jel, lehet most cserélik a rendszert! -
#130 nem működ -
#129 hihi, most kezdem érezni az előnyeimet, volt osztálytársak sorba lelnek meg:) -
#128 sztem nem érted. azt írják, hogy annyira terhelt a rendszer, hogy ha nem korlátoznának bizonyos funkciókat, akkor a rendszer behalna. most fejlesztenek és ha már bírni fogja a rencer, akkor újra engedélyezik a képfeltöltést és a meghívóküldést. -
#127 miért nem csinálják azt bazzeg, h a régi cuccot fenthagyják és közben az újat fejlesztgetik, majd ha az kész akkor lecserélik? addig lehetne képet feltölteni meg meghívót küldeni... -
neménvoltam #126 Gépház üzen
Az iWiW közösség gyarapodása és az ismerősökre fordított figyelem emelkedése együttesen az oldal forgalmának exponenciális növekedését eredményezte, melyet a 2005 októberében kiépített infrastruktúra átalakítása nélkül a rendszer nem tud kiszolgálni. Az átalakítás ideje alatt az iWiW-ről nem lehet meghívót küldeni és új képek sem tölthetők fel.
-
#125 miko lessz má???? -
#124 Szerintem is jó hely, csak elég sokáig haldoklott.
Én is találtam elveszettnek hitt embereket még kölyökkoromból is, cseteseket is stbstb. :)) -
#123 lol, én ebben a cipőben járok -
#122 pedig már kezdtem örülni, h nem haweromén kell nézelődnöm :D -
#121 jaja, pont ezt akartam irni