2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • ChevyG #161
    és itt sok érdekességet olvas6tok!
  • ChevyG #160
    "Kommunikációs problémák az iWiW-nél

Divatos téma. Az iWiW közösségi portál („social network”), aminek az a lényege, hogy megkeresheted (a rendszerbe regisztrált) ismerőseidet, illetve online is űzhesd a közös ismerősök keresésének ősi rítusát. (Ha fogalmad sincs, miről van szó, olvasd el a magyar Wikipedia ismertetőjét, vagy a Népszabadság cikkét)

Az előzmény, a 2002-ben indult WiW egyik vonzereje sokáig zártkörű működése volt. (Mi benn, ti kinn...)
    Némi technikai és koncepcionális átalakítás után aztán 2005. végén kitört az általános iWiW-mánia, feldúzzadt a tagság, sokszorosára nőtt a napi forgalom.

Bár a hálózaton belül működnek szolgáltatások (levelezés, fórum, apróhirdetés stb.), valójában nem ez, hanem a turkálás, a skalpgyűjtés, a mások ismerőseinek számbavétele tűnik a fő attrakciónak.

Az iWiW elég ügyesen ünnepelteti sikereit a médiában. Elképesztően ügyetlen viszont, mikor saját 217 000+ regisztrált tagjával kellene kommunikálnia, vagy az egyre újabb és újabb fórumokon megfogalmazódó kritikákra kellene reagálnia.

Nyilván az iWiW-et is emberek működtetik, nem robotok. Miért láthatatlanok? Tudjuk, hogy kik állnak a különböző amerikai közösségi szolgáltatások mögött, olvashatjuk blogjukat, ismerhetjük véleményüket. Nem tudjuk viszont, kik, miért és hogy döntenek az iWiW-en, legfeljebb csak azz észleljük, hogy rossz viselkedésünk miatt átmenetileg szünetel a szolgáltatás.

Az iWiW most olyan, mint egy hirtelen növekedésnek indult kamasz. Nemcsak a keze-lába lóg ki a pillanatok alatt kinőtt ruhából, de a gyerekkor és a felnőtt lét között vergődve komoly viselkedési zavarokat is mutat."

mediablog

link
  • Csokimano
    Hm... Kár.. No, majd ha ismét él !

Köszi !
  • N3TuddKi
    Meghívás az iWiW-be
    A szolgáltatás jelenleg nem elérhető.

• N3TuddKi
    lenne.
    ha lehetne...
  • Csokimano
    Sziasztok !

Lenne valaki olyan jó, és küldene nekem egy iwiw meghívót ?

[email protected]

Előre is köszönöm !
  • fhsasa
    nah szerencsére semmi gond
  • fhsasa
    most meg megint karbantartás van... lolodzik a téma
  • fhsasa
    engem sem enged most be :( :( :(
  • Coco
    az lehetséges h véletlenül törlődött az akkuntom?
    nem fogadja el a passomat, sőt ha kikérem az emlékeztetőből, azt mondja nincs regelve az email címem...

volt mással is ilyen?
  • neménvoltam
    na a képfeltöltés már működik
  • Phat Smoker
    nálam nemcsak január 22-én jelennek meg félrevezető, de leginkább értelmetlen levelek :)
    soxor kapok fontosnak és érdekesnek vélt körleveleket,melyeket rakoncátlan módon sosem küldök tovább...mardos is a bűntudat ;-)
    ebből kifolyólag nem dölne össze bennem a világ, ha örökre letiltanák a levelek több címzetthez való eljuttatását ;-)
  • Hanga
    ma még én sem tudtam pedig sokan várják:))
  • fhsasa
    uh tegnap a mailjeim között találtam 1 meghívót :P
    még novemberben lett elküldve :D csak akkor még nem vágtam mi az az iwiw :D
  • fhsasa
    lassan rá sem lehet majd keresni az emberekre, me kitalálják, h egy adott percben 10nél több ember keresett rá valakire
  • fhsasa
    sztem még 1-2-3-4-5-6-7-8-9 hónap...
  • ChevyG #145
    " Értelmetlen és félrevezető levelek (hoax) jelentek meg az iWiW-en január 22-én és ezek meggondolatlan tömeges továbbítása vezetett a levelezés összeomlásához, ezért január 23-án az iWiW-et karbantartási feladatok miatt be kellett zárnunk, valamint a levelek több címzetthez való eljuttatását ideiglenesen le kellett állítanunk."

tököm kivan már, állandoan magyarázkodnak
    miko lehet már meghívot küldeni?????
  • akyyy
    újra van iwiw csak meghívó nincs
  • Királylány
    Népszabadság
  • ChevyG #142
    esélyed sincs, erre születni kell!

• ChevyG #141
    "A szolgáltatás jelenleg nem elérhető." basszák meg
  • neménvoltam
    nálam már műxik. változás nem történt :(
  • FtranX
    reklámnick
  • bertino
    te tényleg ilyen lökött vagy ?
  • ChevyG #136
    jah:)
  • N3TuddKi
    biztos valamelyik nagyon szavahihető bulvár...
  • ChevyG #134
    mijen ujság?
  • Királylány
    már az újság is megírta, hogy javítanak
    kár, hogy nem tudjuk meddig
    kitartás, nemsoká (?) egy új, szebb rendszer áll majd a rendelkezésünkre
    (újabb roham emberrel, ha lehet majd meghívót küldeni...)
  • Phat Smoker
    hát elég sűrűn van manapság rendszercsere :(
    nem kéne ebből rendszert csinálni :)
  • ChevyG work
    sztem ez jo jel, lehet most cserélik a rendszert!
  • Hanga
    nem működ
  • akyyy
    hihi, most kezdem érezni az előnyeimet, volt osztálytársak sorba lelnek meg:)
  • FtranX
    sztem nem érted. azt írják, hogy annyira terhelt a rendszer, hogy ha nem korlátoznának bizonyos funkciókat, akkor a rendszer behalna. most fejlesztenek és ha már bírni fogja a rencer, akkor újra engedélyezik a képfeltöltést és a meghívóküldést.
  • fhsasa
    miért nem csinálják azt bazzeg, h a régi cuccot fenthagyják és közben az újat fejlesztgetik, majd ha az kész akkor lecserélik? addig lehetne képet feltölteni meg meghívót küldeni...
  • neménvoltam
    Gépház üzen

Az iWiW közösség gyarapodása és az ismerősökre fordított figyelem emelkedése együttesen az oldal forgalmának exponenciális növekedését eredményezte, melyet a 2005 októberében kiépített infrastruktúra átalakítása nélkül a rendszer nem tud kiszolgálni. Az átalakítás ideje alatt az iWiW-ről nem lehet meghívót küldeni és új képek sem tölthetők fel.

• ChevyG work
    miko lessz má????
  • Arch
    Szerintem is jó hely, csak elég sokáig haldoklott.
    Én is találtam elveszettnek hitt embereket még kölyökkoromból is, cseteseket is stbstb. :))
  • ChevyG work
    lol, én ebben a cipőben járok
  • fhsasa
    pedig már kezdtem örülni, h nem haweromén kell nézelődnöm :D
  • ChevyG work
    jaja, pont ezt akartam irni