2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#281 de a rendszer lényege, hogy csak olyat hívj meg aki ismersz
áprilistól ugyis lesz megint meghívó...aki eddig nincs bent, az majd akkor megkér egy ISMERŐSÉT hogy küldjön neki...nem forumokon kunyerál...szerintem -
utni #280 mert jó fejek, és segítenek sok kis árva meghívónélkülin!!! -
#279 De miért küldtök olyannak invite -ot akit NEM IS ISMERTEK? -
utni #278 olyan arik vagytok :D
igazán megdobhatna valaki egy meghívóval engem is... nagyooooon pussz érte
[email protected] -
#277 ő már a barátom -
#276 ide lehet nem fog menni! -
#275 ja ha valaki úgy érzi akkor nekem is küldhetne egy meghívót. :)
[email protected] -
#274 küldtem! -
neménvoltam #273 én minden esetre azért bejelöltem :D -
#272 valaki tud nekem küldeni meghivot??? kööszz
[email protected]
-
#271 loál:D -
neménvoltam #270 Van itt még egy érdekes ember :) -
#269 és hogy az ismerősi eléggé... 10évesek:S
viktor amugy kétszer is benne van:D -
#268 #228 -
#267 Az a Loál, hogy nem ismeri Viktort és fordítva. -
#266 a hivatalos valasz:
dating site!! -
#265 hát ez LOÁL! -
#264 Akkor jó :D
(mondjuk engem nem igazán érint:P ) -
#263 az iwiw blogban írják hogy lehet onnan is megnyitni az oldalt!!! -
#262 Az Egyesült Arab Emírségek központilag letiltotta a magyar internetes barát- és kapcsolatkereső iwiw.hu oldal elérhetőségét
És miért? MERT A NŐK CSADOR NÉLKÜL JELENNEK MEG BENNE... -
#261 áprilistól korlátlan lesz a meghívó, addig már csak kibirod? :) -
#260 persze, ez mind azon terv resze mikor a kovetkezo csillaghaborus tervnek koszonhetoen a Fold lakossaga elpusztul es csak az arra megfelelok maradnak meg, a neoarjak, akiknek aranyanuszuk van. mindennek nem kell bedolni -
#259 Hello Mindenkinek!Nemtudna valaki meghívót küldeni nekem??Nagyon szépen kérném, mert semelyik ismerősöm nemtud küldeni nekem és kiváncsi vagyok hogy kik vannak fönt meg hát szeretnék csatlakozni én is:-) -
Phat Smoker #258 jah az SG is a NBH irányítása alatt van, ezt a szomszéd Rózsika néni is megerősítette -
#257 énis azt hallottam egyik haverom közeli ismerősétől, hogy azt rebesgetik, hogy talán valami barátja tudja, hogy az SG-t is a Nemzetbiztonsagi Hivatal üzemelteti...törlöm is magam gyorsan :)
amúgy ettől függetlenül lehet felhasználnak onnan olyan információkat, amiket nemnagyon szeretnénk (multik, különböző felmérésekhez, bár ezt is csak később sztem), és nemnagyon hangoztatják...de ez benne van...meg ha megadod a lakhelyed, egy telefonkönyv segítségével akárki képes megtalálni, szóval ha valakinek valami rejtegetnivalója van, az lehet bölcsebben teszi, ha kimarad belőle :)
Ha minden paranoiás sejtése bejött volna, már rég mindenki meglett volna b@szva :) -
Cat #256 haha, a csaj már hülyébb mint a barátja, tomcat :) -
Phat Smoker #255 Athina blogjában ezt az érdekes hírt találtam az iwiw kapcsán:
Erdekes info jutott el nemreg hozzam. A sokak altal kedvelt es ismert iWiW uzemeltetoje allitolag az NBH, magyarul a Nemzetbiztonsagi Hivatal.
Szellemes modja ez az informaciogyujtesnek, es az egyes szemelyek kore szervezodo kapcsolati halok felderitesenek, nemde? Szokatlanul szellemes. A magyar f*szfejektol nem is vartam volna ilyen humoros es talalekony megoldast. En mindenesetre most torlom magam onnan.
...nos, figyelve vagyunk jól! -
#254 Szerintem abból az áprilisból kb. nyár vége lesz. :D
Sztem a meghívók letiltásakor sem gondolt pár hétnél hosszabb időre. :) -
#253 mit nem értesz? majd áprilisban ismét korlátlanul lehet majd küldeni meghívót, addig várj(atok) -
ibrahimovic21 #252 én nem értem ezt az iwiw dolgot mármint a meghivot én már egy honapja várom mégse kap egy ismim se
-
#251 ennyire nem tudsz válaszolni?:) -
#250 jó és hogyha mondjuk te küldesz meghívót egy ismeretlennek mer' rendes vagy, attól őt még nem fogod megismerni... ennyi erővel ez is annyira hülye dolog, mint a reg átadása.
töröld nyugodtan, ezt a 2-3 hetet kibírom e nélkül a szar nélkül. :)
-
#249 és akkor azt az embert akinek átadom, az én ismerősöm hívta meg
azért ez kicsit hülye dolog -
#248 gondoltak rád, hogy úgyis törölni akarod az accod. :P
pasz. mindent megváltoztathatsz. szal ha még mindig törölni akarod magad, átadhatod a "helyed"! :)
-
#247 írtma privit de nem válaszoltál:(
megvan még a meghívód? -
#246 akkor mire jó az egész ha nincs semmi egyedi azonosító? -
#245 de azt is. -
#244 lol
tudtommal a mélcímet nem -
#243 pasz nem tudom. de ha ennyire törölni akarod magad, szívesen átveszem a reged. mert ugyebár minden adatot meglehet változtatni... :) -
#242 És mi van ha meghívok egy cosmó embert, ők csatlakoznak én meg törlöm magam?