Újabb szereplők az X-Men 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem Buldózer nagyon tetszik. szorzó ember is jó. kár hogy Jean lelépett Magnetóval. de akkor is az újak közül Angyal, a régiek közül Logan és Ciklon a legjobb. kár hogy Angyalnak nem volt valami sok szerepe
Singer bácsit kirúgták Hale Macskanõ Berry miatt, és nem magától ment el!! Nem akart neki fontosabb szerepet adni(a képregényben sem volt Ororo akkora hû de nagy fõszereplõ)erre a producerek beintettek neki!! De egy ilyen "egyszerû" rendezõ mint Brett Ratner! Nézzétek meg az összes Rush Hour-t (két rész csak hála Isten) egy ilyen rendezze meg Rozsó-ék újabb történetét?? Na mondjuk a Vörös Sárkány nem volt annyira gáz de attól még nagyon féltem a az egyetelen jó képregény adaptációt!!
Lelépett a rendezõ?
Pedig õ mondta, hogy minden rész összekapcsolódik... Hát, remélem, nem basszák el, mint a Star Trek 10-et, mert akkor mostmár fel kell gyújtani a mocskos stúdiókat...
Egyébként én is naon várom. 😊
1 picit gyerekes volt, 2 naon odavágott, ha marad a tendencia, akkor a 3 a világ legjobb filmje lesz. 😄😄😄
Kár, h rossz elõérzetem van...
Pedig õ mondta, hogy minden rész összekapcsolódik... Hát, remélem, nem basszák el, mint a Star Trek 10-et, mert akkor mostmár fel kell gyújtani a mocskos stúdiókat...
Egyébként én is naon várom. 😊
1 picit gyerekes volt, 2 naon odavágott, ha marad a tendencia, akkor a 3 a világ legjobb filmje lesz. 😄😄😄
Kár, h rossz elõérzetem van...
Csak a rendezõ lépett le (Bryan Singer), inkább elment Supermant forgatni 😊
Hugh Jackman viszont nem.
Hugh Jackman viszont nem.
I love this game!
Nem arról volt szó, hogy valamelyik fõszereplõ (Rozsomák, akit következetesen Farkas?-nak hívnak magyarban) lelépett?
Meg a rendezõ is lelépett?
Meg a rendezõ is lelépett?
Ema frost--pokoltüz Klub (?)
és naon dögös😛
és naon dögös😛