48
Szellemhajó - A horrornak is vanhatára...
-
hiper KOCKA #48 "hatásvadász mert mindenki a párjával táncol akit szeret aztán hussssssssss"
Amikor az öreg kapitány felkéri a kis 10 éves Emily Browningot, hogy táncoljanak egy kicsit a tömegben, akkor az szerinted azért volt, mert a párja volt?
Nem mindenki táncolt a párjával, csak hirtelen behívtha őket a parkettre az énekesnő, hogy a huzalos trükköt ki tudják vitelezni. -
macika963 #47 a film tök cooooooooooooooool -
#46 megy az Rtl en -
#45 ma megnéztem 4 edszerre is suliba (Y) -
#44 isteni film + fav -
#43 áhhh durva nem egyenlő a parával.. freddy az egy nagyon jókis film de nem parás -
#42 Jaja. Meg mondjuk A köd Carpentertől. Az még egy nagyon jó, parás horror. Mingyá kigyün DVD-n is. -
Csaba #41 Freddy vs Jason? Szerintem az már elég durva. -
#40 az nagyon loál film :D -
#39 hatásvadász mert mindenki a párjával táncol akit szeret aztán hussssssssss
:D
azé durva de még huzhatták volna egy picit -
Takezó #38 annyira azét nem kemény -
#37 persze:D, ezek az "új" modern horrorok annyira tele vannak rakva számitógépes effektekkel hogy egyszerűen nem lehet rajtuk félni legalábbis én nem:D. A régi filmek pl Thing az jóvolt egyik nagy kedvencem... -
#36 Ami nekem kb. 12-13 évvel ezelőtt nagyon fosatósnak tűnt, az "A massza" c. film. Utána hetekig nem mertem kádban fürdeni, WC-re ülni, stb :))) Azt már nem is mondom, hogy világosban aludtam :))) -
#35 az meg szerintem már inkább paródia :D -
#34 Hullajó, abban van kecsáp bőven:D:D:D -
#33 lol bameg
nemtom micsinálnál ha látnál egy tényleg 18karikás horrorfilmet ami kellőképp vérengzős :D -
#32 szerintem meg csakeztazegyet látta, de np. -
#31 hát az eleje az is -
Ben C #30 Dexter nagyon durva horrornak találta a filmet, na! :@ -
#29 Miért "A kör"-ben pl. mi a horror?? Majd' elaludtam rajta.
Sorry az offért... -
#28 szarfilm -
#27 az alcímet, nemértem :| -
neuro #26 nyitni... -
neuro #25 Ha ilyen szar, akkor minek kellett neki topikot nyotni? -
#24 első film amin elaludtam moziban
a második a spykids 3d -
#23 ez egy szar film:c -
#22 Csak azt a részt láttad?
Elvileg annak nevezik...:P -
#21 Én sem értem -
#20 a kábeles rész az elején tetszett, de ami utána jött... kérdem én mi ebben a horror? -
#19 miabj? -
#18 Foglalkozás, hobby: Tanulo,Szimek,gokart,Maraton
:p -
#17 Ja persze...híradót nézhetek? :) -
#16 szerintem egy ritka ócska szar filmel állunk szembe..még anno megnéztem és végig röhögtem, hogy erre ki áldoz pénzt -
#15 Nekem tetszett...Dexter neked meg nem is szabadott volna megnézned -
#14 azittem Szellemhajó (Romantikus vígjáték) -
#13 eleje tetszett, de amugy tenyleg uncsi :) -
#12 -
#11 Tanulság: ne menj olyan elsüllyedt hajóra, amit kísértetek laknak, és megpróbálnak megölni :P -
#10 Nem a filmre értettem, hanem arra a bizonyos "kábeles-elvágós" jelenetre. A film szerintem sem volt jó, csak olyan egyszer-nézhető-kategória, bár már elég rég láttam, akkor is félálomban a HBO-n éjfél körül :-) -
#9 Jóhogynemmá tanulságos :-)