Office, ppt jelszó feltörése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok vki tudna nekem küldeni jelszó feltörõs programot?légyszives aki tud adni az irjon a címem [email protected] emailra küldjed
Laky
ha nem értesz hozzá, akkor nem kell használni...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
ehh, lol

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

EvilDevil
Ez nem warez ez Hackz <#idiota><#banplz>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

látogass el ide
vagy ide

mindez fél perc guglizás eredménye ;-)

DEXTER92
Meg vannak számolva a percei..
Én kinem állhatom az ilyen progikat. Régebben nekem is "szükségem volt rá", utána mikor kémprogikkal, meg mindennnel találkoztam, inkább...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Egy újabb figyelemreméltó topic!<#eplus2><#levele>

REAL MADRID

morzseya
Ezer köszönet, le sem tom mondani mennyit segítettél!!!! KÖSZI!!!

hmhm
advanced office password recovery

Name: www.serials.ws Serial:

ha nem tudsz, ne szólj bele te gyökér.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Davidus
IVZE

V9ykn8_TZL0

hosszú életû topik lesz ;-)

Akos 001
Ez nem warez?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

morzseya
Keresgéltem, de nem találtam semmit errõl, úgyhogy megkérdezem, tud-e vki olyan progit mondtani, amivel lejelszavazott ppt-ket lehetne feltörni, vagy legalább kinyomtatni. A feltörés annyiból lenne jobb, akkor át tudnám rakni wordben és onnan jobban lehetne nyomtatni. Elõre is köszi a válaszokat.