5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    bazz velem is volt deigedes voltam :DDD
  • Szuperkaraj
    látom megint zajlik az élet :D

nekem a ruházással egyszer volt gondom, amikor 90 másodpercig kell kibírni egy ellenfél ellen, akkor véletlenül megöltem, és így nemsikerült a túlélés 90 mp-ig :D
  • VRSDM
    nem, de a budokai és az nba street kivéltelével nemis hiányzik. sőőt
  • maffioso
    ok akk bocs igyénsem
    fyrex most elmész?ok csá
  • moralosan
    Srác, ezt benézted :). Sigma abszolút nem akart beszólni...
  • Fyrex
    itt mindenki ökör csak te nem... hát persze...tipikus

nah viszlát
  • maffioso
    nem mert gondoltam van annyi eszed hogy az adott témához tartozik
    néha gondolkozni kéne nem visszaszólni
    és az volt a parasztság hogy "kibeszélt itt shin budokai -rol" na ezt full kilehetett volna hagyni
    namind1 haggyuk abba mert minny jön a többi ökör és elkezd durrognii
  • Fyrex
    én nemértelek téged

"Ki beszélt itt Shin Budokai-ról? Budokai 3-ról van szó. De egyébbként valószínüleg ott is úgy kell."

most ebben mi a parasztság? a te hszed szánt jelentése most esett le nekem mert nem volt normálisan megfogalmazva
  • maffioso
    hát ha nem megy normálisan válaszolni egy normális kérdésre akk nem nekem kéne büntipontot adni
    amugy meg a véleményem a bünti pontrol hogy semmit nemér
    őszintén
    most nem birta volna beirni h ottis?nem kell nekem a kőrités
  • Fyrex
    szeretnél még bünti pontot?

mi meg köszönjük h ilyen paraszt a stílusod
  • maffioso
    én
    és kössz h ilyen parasztul tuttál válaszolni
  • sigmavirus1
    X + az irány ahonnan a támadás jön(lövés, vagy ütés).

Ki beszélt itt Shin Budokai-ról? Budokai 3-ról van szó. De egyébbként valószínüleg ott is úgy kell.
  • maffioso
    shin budokaiban?mármint a teleport
    ha az a psp-s:P
  • Fyrex
    azthiszem X+valamelyik irány
  • vki
    Amúgy lehet, hogy láma kérdés, hogy B3-ban hogy lehet teleportálni? (Pl. lövések elől)
  • sigmavirus1
    Ja, nekem is beletelt nem kis időbe mire reflexből vágtam a kombókat, meg Dragon Homingot, és ennek a telepotálással való összefűzését, vagy lövéssel való kivégzést.
    Jó ez a harcrendszer, de még túl kiforratlan, B3-ban valamivel több lehetőség volt. De Tenkaichi 2-ben végre bővítik a lehetőségeket.

• Fyrex
    már épp írtam volna :)

Oozarunál folyamatos kamehame a nyerő

a többinél én az "addig ruházlak amig le nem jár az idő" taktikát alkalmaztam

persze ehhez nemgyenge gyakorlat szükséges h valóban annyival jobb legyél mint az ellen
  • sigmavirus1
    Az sem jó mindig, ugyanis a gép bármikor megszakíthatja a kombót(mint ahogy te is, ha időben nyomsz X-et + irányt) és akkor annyi is a védelmednek amit az ilyen survival-os ellenfelek keményen ki is használnak. Mellesleg az Oozaru-kat nem lehet ezzel a kombóval "megállítani".
  • moralosan
    Miért máskor van? :)
  • moralosan
    Ami talán a legeslegeslegegyszerűbb, ha beleütsz háromszor, négyszer, vagy ötször, majd nyomsz egy X-et.
    Ezt pedig rögtön megismétled. Lehet, hogy így nehéznek hangzik, de próbáld ki, aztán már menni fog :). Lényegében az lesz, hogy nagyon kis ütéseket fogsz mérni az ellenségre, ettől nem is tud mozogni, közben letelik az idő, és kész.
  • VRSDM
    engem csak az zavar hogy ilyenkor nincs konzolom...
  • sigmavirus1
    Chala:
    http://harpofackyou.ytmnd.com/
    http://chalainterpretation2.ytmnd.com/
  • sigmavirus1
    Kamehamézz vagy a hármoszoget tartsd lenyomva amíg ki nem dobsz egy nagy gömböt, attól mindig bekábólnak és leesnek ha feléd repűlnek. Vagy a legjobb megoldás ha TE vered őket addig amíg le nem jár az idő, bár ez Oozaru Vegetánál elég lehetetlen.
  • Crazy Mate
    Nincs valami ötletetek arra,ha a Tenkaichiben az a feladat hogy életben maradjak valamennyi ideig akkor mit csináljak?Ott mindig a legelején levernek,kb. 15 sec alatt,nincs semmi esélyem a győzelemre.
  • gercse
    köszi, majd kipróbálom őket, még mindig van 6,5 % (marha lassan jön) de estére csak lemászik :D
  • Szuperkaraj
    MD5Checksum for Windows - találtam egy ilyet is, de ahogy olvasgattam elég nehéz használni, még az sem bizti hogy működik úgyhogy szerintem ezt hagyd utoljára, vagy ki se próbáld, bár te biztos jobben értessz az ilyenekhez mint én :D...
  • Szuperkaraj
    ISO Checker - lehet hogy csak a lemezre kiírtat ellenőrzi, de próbáld ki, keresek még :D
  • moralosan
    Hehe, jó neked, hogy most fogsz először játszani a B3-mal :).
  • Szuperkaraj
    hajrá neked ;) progit nemtok, de keresek és ha találok írom a linket :D
  • gercse
    még 7,4 % és lejön budokai 3...nehéz szülés, már nem is tudom mikor kezdtem...hétfőn talán :D
    tud valaki valamilyen progit ami le tudja ellenörízni ha töredezett vagy sérült egy fájl?(jelenesetben iso)
  • Szuperkaraj
    ja, én is ezen gondolkozom ( mármint hogy ÉN mit mondjak, nem azon hogy te :D ), de nem jut eszembe semmi..
  • Fyrex
    mit mondjak? ^^
  • Szuperkaraj
    na mostmeg pangás van :O
  • Szuperkaraj
    igen, hivatalos honlapról szedtem képet, ez épp a Training opció
  • Fyrex
    ez BT2?
  • Szuperkaraj

Vegita a rózsaszín ingjében nagyon kemény...nagy lenne ha lehetne majd rózsaszíninges Vegitával is verekedni
  • Fyrex
    ^^ we are the best
  • Szuperkaraj
    Legnépszerűbb témák

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
    2. Battlefield 2
    3. Football Manager
    4. Ismerd fel a képről a játékot
    5. ezert.hu
    6. SilkRoad Online
    8. Tibia
    9. Fotóink