Lemondott az õssejtkutatás koreai atyja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is úgy tûnik. Nem szoktak ilyen könnyedén lemondogatni.

és mi van ha valami olyasmire jött rá ami miatt eltávolították, vagy épp õ nem akarta folytatni, vagy épp nem ott, hanem inkább máshol. Lehet hogy ez csak egy jó alibi valamire. <#lookaround>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Kár, mert az õssejtek nagyon sok mindenre használhatóak.
Elég annyit megérteni, hogy bármilyen szövetté át tud alakulni, amik közé beültetik. Izom, bõr, ideg ... bármi.

mrzed001
Az a durva az egészben, hogy sztem ártatlan.
Nem õ vette, neki csak odatették, hogy nesze ezzel dolgozhatsz, evan.
Ezt én túlzott felelõsségvállalásnak érzem
Ha negyedennyiért kirugás járna, tényleg üres lenne a parlament, a TV ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ez nagy veszteseg mindannyiunknak.
Gondoljatok bele, ha nektek is ilyen körülmények között kell dolgozni. Ti sem tudnátok mást csinálni.
Másik kérdés mért pont azért büntetik meg az ipsét, mert a törvény elõtt vett koreai petesejteket használt fel.

<#wilting>

Becsülendõ, hogy önként lemondott.

Ha hazánkban is ilyen morál lenne, akkor nem lenne itt ekkora sz*r.

Elõzõre csináltam egy üres hozzászólást Superman tiszteletére. Aki érti, érti, aki nem nem.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Sok értelmetlen baromságot is csináltak ott. (Persze akkor ezt kicsit máshogy gondolták.)

Mr.Grent
A poén ebben az hogy a náci táborokban is folyt sokminden, és még sokkal durvábbak is. A hidegháború után mégis ezek a dolgok amiket ott megtudtak sokban segítettek mindenféle kutatásokban. Ez a szomorú. Az eredméynek itt is megvannak, és valaki folytatni fogja. Nemtökmindegy hogy xx vagy xy??.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Aztán még egy kettõt és még egy kettõt, majd a végén az emberiséget. Mitszámít globálisan gondolkozunk. STB STB.

https://grentmedia.hu

Hwangnak nem volt szüksége - a cikk szerint - hazudnia! Külföldi donoroktól származó petesejtek vizsgálata legális, de Hwang munkatársaik petesejtjét is felhasználta ami már nem törvényes mert koreaiak! Ez olyan (részben) mint a Clinton ügye! Kit érdekel, h. megdugta a titkárnõt lényeg h. hazudott a biróságon ami bûn.

Hwang tagadta! A kis hamis

Kornan
Manapság mindent támadnak,lassan a patkányokat sem lehet kiírtani.Nem bírják felfogni a kutatások jelentõségét,mit számít hogy egy-két etikai határt átléptek,senkinek semmi baja nem származik belõle.
 eX
ha mindnki így csinálná akkor elég üres lenne a parlament!<#eplus2>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Követendõ példa! Aki törvényt szeg valja be és mondjon le minden kormányzati és társadalmi posztjáról!

<#wow1> Akkor neeem gyóóógyííítják megggg a PPPPpppparkinson kóórrromat? ÁáááááÁá!

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html