19
  • dez
    Nekem is úgy tűnik. Nem szoktak ilyen könnyedén lemondogatni.
  • CsabiDuke
    és mi van ha valami olyasmire jött rá ami miatt eltávolították, vagy épp ő nem akarta folytatni, vagy épp nem ott, hanem inkább máshol. Lehet hogy ez csak egy jó alibi valamire.
  • Inquisitor
    Kár, mert az őssejtek nagyon sok mindenre használhatóak.
    Elég annyit megérteni, hogy bármilyen szövetté át tud alakulni, amik közé beültetik. Izom, bőr, ideg ... bármi.
  • mrzed001
    Az a durva az egészben, hogy sztem ártatlan.
    Nem ő vette, neki csak odatették, hogy nesze ezzel dolgozhatsz, evan.
    Ezt én túlzott felelősségvállalásnak érzem
    Ha negyedennyiért kirugás járna, tényleg üres lenne a parlament, a TV ....
  • djukel
    Ez nagy veszteseg mindannyiunknak.
  • fawcet
    Gondoljatok bele, ha nektek is ilyen körülmények között kell dolgozni. Ti sem tudnátok mást csinálni.
    Másik kérdés mért pont azért büntetik meg az ipsét, mert a törvény előtt vett koreai petesejteket használt fel.
  • abelr
  • Praetor
    Becsülendő, hogy önként lemondott.

Ha hazánkban is ilyen morál lenne, akkor nem lenne itt ekkora sz*r.
  • irkab1rka
    Előzőre csináltam egy üres hozzászólást Superman tiszteletére. Aki érti, érti, aki nem nem.
  • irkab1rka

• dez
    Sok értelmetlen baromságot is csináltak ott. (Persze akkor ezt kicsit máshogy gondolták.)
  • Mr.Grent
    A poén ebben az hogy a náci táborokban is folyt sokminden, és még sokkal durvábbak is. A hidegháború után mégis ezek a dolgok amiket ott megtudtak sokban segítettek mindenféle kutatásokban. Ez a szomorú. Az eredméynek itt is megvannak, és valaki folytatni fogja. Nemtökmindegy hogy xx vagy xy??.
  • Mr.Grent
    Aztán még egy kettőt és még egy kettőt, majd a végén az emberiséget. Mitszámít globálisan gondolkozunk. STB STB.
  • abelr
    Hwangnak nem volt szüksége - a cikk szerint - hazudnia! Külföldi donoroktól származó petesejtek vizsgálata legális, de Hwang munkatársaik petesejtjét is felhasználta ami már nem törvényes mert koreaiak! Ez olyan (részben) mint a Clinton ügye! Kit érdekel, h. megdugta a titkárnőt lényeg h. hazudott a biróságon ami bűn.
  • abelr
    Hwang tagadta! A kis hamis
  • Kornan
    Manapság mindent támadnak,lassan a patkányokat sem lehet kiírtani.Nem bírják felfogni a kutatások jelentőségét,mit számít hogy egy-két etikai határt átléptek,senkinek semmi baja nem származik belőle.
  •  eX
    ha mindnki így csinálná akkor elég üres lenne a parlament!
  • abelr
    Követendő példa! Aki törvényt szeg valja be és mondjon le minden kormányzati és társadalmi posztjáról!
  • Déta
    Akkor neeem gyóóógyííítják megggg a PPPPpppparkinson kóórrromat? ÁáááááÁá!