45
usbeXtreme
-
#45 Folytassátok a HDD-s topic-ban ! -
#44 jaj de hülye vok!!!internetes hálózatra gondoltam:) -
#43 lehet roxul irtam, arrol kap "kakaot" a vinyo.
Magátol nem fog pörögni:P
-
#42 Minek a hálózati adapter??? -
#41 lehet kijön az 25 alatt is picivel.
pl: www.magicomp.hu
Itt van occsobban is külsö 3.5 rack,meg jokis samsung vinyo 3 év garival, csak emilt irj a kérdéseidröl ( van-e hálozati adapter a rack-hez kaphatok-e a boltban perpill).
Eléggé rendesek,és hamar válaszolnak a emilre (legalábbis nekem hamar irtak.
Vgay ha keresgetni akarsz olcsobb vinyokat www.kiskerarak.hu -
#40 akkor kéne 80-120 gigás ide-s vinyó +1 USB rack.Akkor kb. 25-30-ba benne lenne+program. -
#39 pölö: depo.hu
vipower
bár én nem probáltam vinyorol igy játszani,ha nem gyo max irnak ide akik használnak ilyet -
#38 Nekem főleg olyan játékokhoz kell mint pl. a resi4,mert sokszor fagy a töltéseknél.Az olvasóm meg 1 igen sokat használt 3 éves cucc. -
#37 És kb mennyi 1 usb rack? -
#36 pont ugy, az a kis progi ráteszi a vinyora,bedug és extreme lemezke be a ps2be,és játék:P
120gb-s vinyo, ki lehet számolni 4.7-el elosztva mennyi fér rá (jo,nem minden game 4.7 de vedd azt),plussz a 120gb se 120, kevesebb cseppet (160as vinyom 156 hivatalosan:P).
A másik meg a vinyo sima,mint a pc-dben csak kell egy külsö rack (amibe rakod a vinyod),és azt dugod a ps2be ( a faq-on a kép is mutatta) -
#35 Ha megvan az usbextreme pc-s része és azzal formázom és ráteszem a ps2 game-t utána rákotöm a ps2-re és berakom az usbextreme ps2-es részét akkor az úgy műxik? -
#34 te milyen vinyót javasolsz?(80-120 gigás kéne) -
#33 hja -
#32 valahol szerinted meg tudják írni az usbextrem-et? -
#31 nyugi,keresés alatt van, elsö fake vott ( vagyis kamu:P) -
#30 -
#29 A legjobb lenne nekem ha vennék egy usb-s vinyót és vmelyik boltba megírnák a lemezt hozzá vagy vki átküldené iso-ba.(a pc-s része megvan) -
#28 igy nem sok sikert josolok:P
ez nem ugy megy hogy pl: tudsz 120 letölteni és majd egyböl annyival is jön haha,szép lassan gyorsul be,és lehet hogy annak is örülni kell ha jön 5-10el (ugyi minél többen vannak annál többtöl tod szedni).
Ha nincs senkise akkor hosszucicko van nem file. -
#27 mára elég vóóóóóóóót!!! -
#26 Most megint feka.
-
#25 MOST MEG PIROOOOOOOOOOS NAAAAAAAA!!!Kibaxom ezt a pc-t az ablakon!!! -
#24 ne nyukálj csak ugy bele,még benyalsz valami trágyát:P
pár nap mulva,de lehet holnapra lesz sima link erre a usbextreme-re,nyugi.
Pihi, nyugalom csend szuszáááááááááááááááá:o -
#23 Ki kell kapcsolni a tűzfalat? -
#22 vazzeeeee -
#21 az baj.
elsöre tüzfal gondnak tünik,de ahhoz nem értek -
#20 most meg ilyen fekete v. sötétzöld(az első) -
#19 sárga -
#18 bittronado?
milyen szinü a kis lámpicsek?:P
-
#17 de hát akkor is 0.0% 1 csomó idő után??? -
#16 elárulok valamit,ez nem gyorsvonat:-P
-
#15 neszójjábe! -
#14 inkább maradj a ps2nél... -
#13 Leszedtem ezt a progit, megnyitottam a usb exteme torrent filet, kijelöltem egy helyet is ahová töltheti,éééééésssssss 5 perc elteltével 0.0%-on áll.Vazze!!!!!!!!EZT NEM HISZEM EEEEEEEEEEEEELLLLLL!!!!!!!! -
#12 megpróbálom -
#11 akko szedd le a torrentfile-t ami hozzá tartozik (pár kb csak).
torrentprogi leszed :pölö ezt
feltelepit,elindit, kéri majd a letöltendö torrentfile-t , megadod hova rakja a letöltött cumot slussz:P -
#10 Megtaláltam azzal a torrent izével de sajnos azt meg nem tudom használni. -
#9 he????
azt a lemezt meg köll venni:P -
#8 Addig megvan,hogy meg van a pc-s program amivel játékokat lehet telepíteni,de amivel el is indul a ps2-ben azt sehol. -
#7 emeeeee -
#6 Azt nem tudom,hogy a gameket pc-ről kell tölteni az usb vinyóra és úgy me gy is ps2-n, vagy ps2-re van a program és ps2-ről kell telepíteni is.