Matrioshki (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, bocs. A szám címe: Post Modern Sleaze
Ilyet nem ismerni... :D Pótoljátok be! A Sneaker Pimps szolgáltatja a fõcímzenét. Nagyon muzikális trip-hop-ot játszanak.
David Julyan elvileg, de nekem nem jött le, nem találom, de ezt irja ki!!!!nah de ha valaki tudja irjon maaaail!!!! [email protected]
nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!
nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!
Isten vagy, hogy szóltál...anno pont az elsõ részt nem láttam.
újra a Viasaton ;)
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
segitsen!!! valaki a sorozat focim zenejet keresem.
nem tudja valaki kitol van?
nem tudja valaki kitol van?
En csak ket reszt lattam.De nekem nagyon bejovos foleg az opening zeneje(ha valaki esetleg tudja ,hogy kitol van szoljon:).
csak neha kicsit tuldramatizaljak a forgatokonyvet de kulonosebb bajom nincs vele..talan az ,hogy ismetelhetnek a reszeket hetkoznaponkent.
csak neha kicsit tuldramatizaljak a forgatokonyvet de kulonosebb bajom nincs vele..talan az ,hogy ismetelhetnek a reszeket hetkoznaponkent.
belga sorozat és 10 rész. nem folytatásos.
10tõl...
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
péntekenként van azt hiszem olyan kilenctõl.
-the invisible-
én megakartam nézni egy részt, de vagy elfelejtettem vagy éppen mást néztem...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sziasztok!
Csodálkoztam hogy nincs topikja ennek a nagyszerû sorozatnak, na de sebaj nyitottam egyet gyorsan :)
Eddigi részek alapján azt kell mondanom, hogy egy nagyon igényesen elkészített sorozat, kellõen komoly mondanivalóval.
Mit lehet még tudni róla? Hány évad/rész van, ki forgatta, mikori a sorozat?
Véleményeket is lehet nyugodtan írni :)
Csodálkoztam hogy nincs topikja ennek a nagyszerû sorozatnak, na de sebaj nyitottam egyet gyorsan :)
Eddigi részek alapján azt kell mondanom, hogy egy nagyon igényesen elkészített sorozat, kellõen komoly mondanivalóval.
Mit lehet még tudni róla? Hány évad/rész van, ki forgatta, mikori a sorozat?
Véleményeket is lehet nyugodtan írni :)
-the invisible-