50
Ideje értékelni az idei filmtermést...
-
#50 Sin city
Madagascar
Világok harca
Fantastic Four
Batman: Kezdődik!
Charlie és a Csokigyár
-
#49 hmm, kaptár nagyon jó film... hova kell annál több? mit akartok? nemértem... -
#48 sajnos az ilyen játék adaptációk mind ilyenek. én a silent hill-et várom nagyon, képekből ítélve hozza a játék hangulatát -
#47 hát szerintem a film semmivel sem nyújt kevesebbet, mint egy gagyi kaptár.. -
#46 sw3
sin city
saw2
Batman begins
Harry Potter 4
40 year old virgin
madagascar
Világok harca -
#45 2005-ös filmek közül kevés tetszik..
Of course: Harry Potter 4
2.Hostage
3.Hitch
Pl. a Sithek bosszújától egyenesen hányíngert kaptam és kifikáztam, míg a barátomék nézétk :P Nekem egy semmitmondó, csitt-csatt,dírr-dúrr film...repkedés a lávafolyam felett...pfff...(privát vélemény)
Nekem az első helyen még mindig:
1. American Beauty
csakis a Beauty után:
Remény rabjai, Halálsoron, Cold Mountain, Forest Gump, Amelie csodálatos élete
Utolsó cserkész, SHREK!!! :DDD
Nagyon nehéz sorrendet felállítani...a lényeg, hogy elgondolkodtató legyen...az ucsó cserkész, viszont 4ever :))
-
#44 nálam is a sincity top 1 -
#43 olvasd el a könyvet :P -
PayaVP #42 Ezért nem szabad az előzetesből ítélni!
Sok ember ezért szívja később a fogát... jó értem én h kell a reklám, de ha most ítélnék meg filmeket, akkor nálam a King-Kong 98%-os film lenne, mert egy hangulatos kalandfilmnek tünnik, érdekes karakterekkel, sok akcióval, míg a Narnia nagyon gyenge, szombat délutáni mesefilmnek ígérkezik egy CGI oroszlánnal felturbózva... Pedig lehet h később nagyon másként fogom gondolni, és áradozom majd az útóbbi filmről és szidom a CGI Majmot... -
Derapo #41 Mert arra a kutya se volt kiváncsi és nem várták annyian mint a másikat ami nem lett olyan mint amilyet vártak:)
Ja igaz a The Jacket az jó volt. -
#40 azért mert ezek annyira igénytelenek, h a legtöbb ember meg se nézi őket... míg a Világok Harca nagy hype volt ("Spielberg legújabb filmje, hűűű, wow!") -
Ben C #39 Zinsziti! D: -
#38 vagy a kicsi kocsi tele a tank, tök alsó kettő-.-
ezek ezerszer rosszabbak mint a világok harca -
PayaVP #37 kezdem ugy érezni h mindig van egy film amit divat szidni...
Idén ez a Világok Harca lett, pedig abszolúte nem érdemli meg. Miért nem a Hazárd Megye Lordjait, vagy ilyesmi filmeket szidtok? -
#36 Sin city tényleg jó film, egyedi hangulatú
A világok harca számomra csalódást hozott, ennél többet vártam,
Tom Cruise csak menekül, nem száll szembe semmivel,
persze mindenki menekül, és a végén minden hirtelen félbeszakad,
mert az idegenek - a gondos invázió előkészítés ellenére - kipurcannak
mert belélegzik a levegőnket. DDD
LEhet hogy Spielberg is kiöregedett ? -
PayaVP #35 Megvallom azért csináltam a topicot h lássam idén mi maradt ki az életemből... eddig nem sok semmi :) -
_Vegeta_ #34 Vegre valaki emlit egy mondjuk okés filmet is. A jacket egesz nezheto film. Sokan emlitettek a starwarsot, hat mit ne mondjak igy utolag belegondolva semmi utos vagy "top" nincs benne. Azt is mondanam a sorozat egyik legrosszabb resze.
Lapozzunk: vilagok harca, sin city, furesz2 nc. divatfilmek.
Ujra odajutok egy normalis film nem jott ki 2005ben, de nembaj annal tobb a jo sorozat. :) -
#33 Nézzétek meg a The Descent filmet!! Aki szereti a horrort, annak kötelező!! Tegnap este néztünk, és hát... Barátnőm a végefelé már nem is nézte! Magyar címét még nem tudni, mert nálunk még meg se jelent, ha jól tom. -
#32 hát igen. pl king kong, münchen -
#31 bőven elég volt elolvasni néhány beszámolót a filmről -
North #30 Na, megpróbáltam egy top 10-et összehozni. Idén sajnos kevés filmet láttam, bár a kínálat sem volt nagyon ütős.
1. Sin City
2. The Jacket
3. A remény bajnoka
4. SW
5. 4 tesó
6. Coach Carter
7. A Sziget
8. Hostage
9. Fantastic Four
10. Madagaszkár -
#29 neked lehet nekem nem ennyi. -
#28 a dúm az nem film. csak egy kurvanagy hiba:c -
#27 1.Sin City
2.Constantine
3.Hp4
4. Batman Begins
5. Saw 2
több nem jut az eszembe -
#26 Még az év kb 8-9% hátravan... Még sok film fog jönni karácsony elött... -
#25 sin city
saw2
ez a kettő ami top-nak mondható
-
#24 úgy fikázol egy filmet, hogy nem is láttad?
JÉÉÉZUSOOOOM! -
Derapo #23 nem igazán emlékszem idén jó filmre:( -
#22 "Star Wars: A Sith-ek bosszúja"
sztem pont fordítva, ennél már csak jobbak voltak :) -
#21 1. Star Wars: A Sith-ek bosszúja
A többi szar volt ehhez képest. -
#20 nem írom le a listámat, mivel sok 2005-ös filmet nem láttam, pedig megvannak... penge véleményem szerint egy hullafos múvi, doom-ot meg még nem láttam (megvan), csak kritikát olvastam róla, de erős túlzás top filmnek nevezni, attól még neked tetszhetett :P -
#19 star warszot sosenem kéne első helyre helyezni :| -
#18 nemezt mondom hogy nemtünt olyan réginek, de megnéztem és tényleg!!!!!!!!!!!....... -
#17 kit érdekel, ez 2005-ös topic, ne gyere már be tavalyi filmekkel! -
#16 tényleg, már ilyen "régi" éncsak most láttam nemrég.. -
#15 azért a fűrész 2 legalább nem okozott csalódást, nem ugy, mint egyes folytatások -
#14 Egyedül az első helyezettet tudom megemlíteni (első a sorban), a többit nem tudnám besorolni.
Batman Begins - Bale Mester és Cillian Mester egy filmben, nc.
Kutyaszorítóban (Végre Magyarországon is :D)
SW3
Sin City
Még sokkal többet láttam, de csak ennyi jut eszembe :) -
#13 A Passió 2004 márciusi film -
#12 Egy művészfilm sincs köztük. Így nem hiszem, hogy komoly a lista. -
#11 Ird le a tiedet énmeg majd arra mondom hogy "jézusom", nem az a lényeg hogy az kiritukos által legjobb film tetszen neked amik ugy ált. valami romantikus nyálas szarságok. Én a pörgős, horror, scifi, thiller -eket nézem meg mer nekem azok a jó filmek...