2005 TOP 10 FILM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Úgy érzed nyomott vagy?
sin city
saw2
Batman begins
Harry Potter 4
40 year old virgin
madagascar
Világok harca
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Of course: Harry Potter 4
2.Hostage
3.Hitch
Pl. a Sithek bosszújától egyenesen hányíngert kaptam és kifikáztam, míg a barátomék nézétk :P Nekem egy semmitmondó, csitt-csatt,dírr-dúrr film...repkedés a lávafolyam felett...pfff...(privát vélemény)
Nekem az elsõ helyen még mindig:
1. American Beauty
csakis a Beauty után:
Remény rabjai, Halálsoron, Cold Mountain, Forest Gump, Amelie csodálatos élete
Utolsó cserkész, SHREK!!! :DDD
Nagyon nehéz sorrendet felállítani...a lényeg, hogy elgondolkodtató legyen...az ucsó cserkész, viszont 4ever :))
Canon 450 D
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Sok ember ezért szívja késõbb a fogát... jó értem én h kell a reklám, de ha most ítélnék meg filmeket, akkor nálam a King-Kong 98%-os film lenne, mert egy hangulatos kalandfilmnek tünnik, érdekes karakterekkel, sok akcióval, míg a Narnia nagyon gyenge, szombat délutáni mesefilmnek ígérkezik egy CGI oroszlánnal felturbózva... Pedig lehet h késõbb nagyon másként fogom gondolni, és áradozom majd az útóbbi filmrõl és szidom a CGI Majmot...
Ja igaz a The Jacket az jó volt.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ezek ezerszer rosszabbak mint a világok harca
köcsög
Idén ez a Világok Harca lett, pedig abszolúte nem érdemli meg. Miért nem a Hazárd Megye Lordjait, vagy ilyesmi filmeket szidtok?
A világok harca számomra csalódást hozott, ennél többet vártam,
Tom Cruise csak menekül, nem száll szembe semmivel,
persze mindenki menekül, és a végén minden hirtelen félbeszakad,
mert az idegenek - a gondos invázió elõkészítés ellenére - kipurcannak
mert belélegzik a levegõnket. DDD
LEhet hogy Spielberg is kiöregedett ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Lapozzunk: vilagok harca, sin city, furesz2 nc. divatfilmek.
Ujra odajutok egy normalis film nem jott ki 2005ben, de nembaj annal tobb a jo sorozat. :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
1. Sin City
2. The Jacket
3. A remény bajnoka
4. SW
5. 4 tesó
6. Coach Carter
7. A Sziget
8. Hostage
9. Fantastic Four
10. Madagaszkár
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2.Constantine
3.Hp4
4. Batman Begins
5. Saw 2
több nem jut az eszembe<#nemtudom>#nemtudom>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Batman Begins - Bale Mester és Cillian Mester egy filmben, nc.
Kutyaszorítóban (Végre Magyarországon is :D)
SW3
Sin City
Még sokkal többet láttam, de csak ennyi jut eszembe :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Valakinek azért szar mert nem fogta fel vagy nem olvasta a képregényt na mindegy én nem adok más véleményére.
Star Wars-os nem vagyok ezért nem ítélkezem de a többi mint Doom, Blade 3, meg HP4 egy vicc sok ídióta amcsinak csinálva.
Fûrész
A Passió
Penge - Szentháromság
Constantine, a Démonvadász
Star Wars III. Rész - A Sith-ek Bosszúja
Sin City: A Bûn Városa
Mr. és Mrs. Smith
Doom
Batman: Kezdõdik!
A Sziget
azt hittem hogy a HP4-et ilyen warezos verzióban láttad :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Jó Hülye vagyok a Batman Begins Kimaradt...
(nemvagyok sw fan, fûrész 2öt meg még nem láttam...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sin City egy nagy rakás ... :\
ezek közül szerintem a Sziget és az SW3 jók
na meg a HP4, de nem tudom hogy voltál képes megnézni azt a retek minõséget :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itt az én listám:
10. Madgaszkár
9. 40 Éves Szûz
8. Világok Harca
7. A Sziget
6. Én, Pán Péter
5. Charlie és a Csokigyár
4. Fûrész 2
3. Sin City
2. Harry Potter és a Tûz Serlege
1. A Sith-ek Bosszúja