2005 TOP 10 FILM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Sin city
Madagascar
Világok harca
Fantastic Four
Batman: Kezdõdik!
Charlie és a Csokigyár
Istencsászár
hmm, kaptár nagyon jó film... hova kell annál több? mit akartok? nemértem...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zaki
sajnos az ilyen játék adaptációk mind ilyenek. én a silent hill-et várom nagyon, képekbõl ítélve hozza a játék hangulatát

smici
hát szerintem a film semmivel sem nyújt kevesebbet, mint egy gagyi kaptár..

Úgy érzed nyomott vagy?

STREEX
sw3
sin city
saw2
Batman begins
Harry Potter 4
40 year old virgin
madagascar
Világok harca

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sné Zsuzsa
2005-ös filmek közül kevés tetszik..
Of course: Harry Potter 4
2.Hostage
3.Hitch

Pl. a Sithek bosszújától egyenesen hányíngert kaptam és kifikáztam, míg a barátomék nézétk :P Nekem egy semmitmondó, csitt-csatt,dírr-dúrr film...repkedés a lávafolyam felett...pfff...(privát vélemény)

Nekem az elsõ helyen még mindig:
1. American Beauty

csakis a Beauty után:
Remény rabjai, Halálsoron, Cold Mountain, Forest Gump, Amelie csodálatos élete

Utolsó cserkész, SHREK!!! :DDD

Nagyon nehéz sorrendet felállítani...a lényeg, hogy elgondolkodtató legyen...az ucsó cserkész, viszont 4ever :))

Canon 450 D

XenonIceX
nálam is a sincity top 1<#puszis>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

zaki
olvasd el a könyvet :P

Ezért nem szabad az elõzetesbõl ítélni!
Sok ember ezért szívja késõbb a fogát... jó értem én h kell a reklám, de ha most ítélnék meg filmeket, akkor nálam a King-Kong 98%-os film lenne, mert egy hangulatos kalandfilmnek tünnik, érdekes karakterekkel, sok akcióval, míg a Narnia nagyon gyenge, szombat délutáni mesefilmnek ígérkezik egy CGI oroszlánnal felturbózva... Pedig lehet h késõbb nagyon másként fogom gondolni, és áradozom majd az útóbbi filmrõl és szidom a CGI Majmot...
Mert arra a kutya se volt kiváncsi és nem várták annyian mint a másikat ami nem lett olyan mint amilyet vártak:)

Ja igaz a The Jacket az jó volt.

a
azért mert ezek annyira igénytelenek, h a legtöbb ember meg se nézi õket... míg a Világok Harca nagy hype volt ("Spielberg legújabb filmje, hûûû, wow!")

Zinsziti! D:

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jointeer
vagy a kicsi kocsi tele a tank, tök alsó kettõ-.-
ezek ezerszer rosszabbak mint a világok harca

köcsög

kezdem ugy érezni h mindig van egy film amit divat szidni...
Idén ez a Világok Harca lett, pedig abszolúte nem érdemli meg. Miért nem a Hazárd Megye Lordjait, vagy ilyesmi filmeket szidtok?
LittleL
Sin city tényleg jó film, egyedi hangulatú

A világok harca számomra csalódást hozott, ennél többet vártam,
Tom Cruise csak menekül, nem száll szembe semmivel,
persze mindenki menekül, és a végén minden hirtelen félbeszakad,
mert az idegenek - a gondos invázió elõkészítés ellenére - kipurcannak
mert belélegzik a levegõnket. DDD

LEhet hogy Spielberg is kiöregedett ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Megvallom azért csináltam a topicot h lássam idén mi maradt ki az életembõl... eddig nem sok semmi :)
Vegre valaki emlit egy mondjuk okés filmet is. A jacket egesz nezheto film. Sokan emlitettek a starwarsot, hat mit ne mondjak igy utolag belegondolva semmi utos vagy "top" nincs benne. Azt is mondanam a sorozat egyik legrosszabb resze.
Lapozzunk: vilagok harca, sin city, furesz2 nc. divatfilmek.
Ujra odajutok egy normalis film nem jott ki 2005ben, de nembaj annal tobb a jo sorozat. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Duddits
Nézzétek meg a The Descent filmet!! Aki szereti a horrort, annak kötelezõ!! Tegnap este néztünk, és hát... Barátnõm a végefelé már nem is nézte! Magyar címét még nem tudni, mert nálunk még meg se jelent, ha jól tom.

zaki
hát igen. pl king kong, münchen

zaki
bõven elég volt elolvasni néhány beszámolót a filmrõl

Na, megpróbáltam egy top 10-et összehozni. Idén sajnos kevés filmet láttam, bár a kínálat sem volt nagyon ütõs.
1. Sin City
2. The Jacket
3. A remény bajnoka
4. SW
5. 4 tesó
6. Coach Carter
7. A Sziget
8. Hostage
9. Fantastic Four
10. Madagaszkár

Istencsászár
neked lehet nekem nem ennyi.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jointeer
a dúm az nem film. csak egy kurvanagy hiba:c

köcsög

Paulie2006
1.Sin City
2.Constantine
3.Hp4
4. Batman Begins
5. Saw 2
több nem jut az eszembe<#nemtudom>

Arthas
Még az év kb 8-9% hátravan... Még sok film fog jönni karácsony elött...

smici
sin city
saw2

ez a kettõ ami top-nak mondható

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
úgy fikázol egy filmet, hogy nem is láttad?
JÉÉÉZUSOOOOM!

Úgy érzed nyomott vagy?

nem igazán emlékszem idén jó filmre:(

a
"Star Wars: A Sith-ek bosszúja"

sztem pont fordítva, ennél már csak jobbak voltak :)

N1ggA
1. Star Wars: A Sith-ek bosszúja

A többi szar volt ehhez képest.

Spread De Love!

zaki
nem írom le a listámat, mivel sok 2005-ös filmet nem láttam, pedig megvannak... penge véleményem szerint egy hullafos múvi, doom-ot meg még nem láttam (megvan), csak kritikát olvastam róla, de erõs túlzás top filmnek nevezni, attól még neked tetszhetett :P

jointeer
star warszot sosenem kéne elsõ helyre helyezni :|

köcsög

Istencsászár
nemezt mondom hogy nemtünt olyan réginek, de megnéztem és tényleg!!!!!!!!!!!.......

akyyy
kit érdekel, ez 2005-ös topic, ne gyere már be tavalyi filmekkel!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#whatever>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
tényleg, már ilyen "régi" éncsak most láttam nemrég..

bertino
azért a fûrész 2 legalább nem okozott csalódást, nem ugy, mint egyes folytatások

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dying Soul
Egyedül az elsõ helyezettet tudom megemlíteni (elsõ a sorban), a többit nem tudnám besorolni.

Batman Begins - Bale Mester és Cillian Mester egy filmben, nc.
Kutyaszorítóban (Végre Magyarországon is :D)
SW3
Sin City

Még sokkal többet láttam, de csak ennyi jut eszembe :)

desigo
A Passió 2004 márciusi film
Taranov
Egy mûvészfilm sincs köztük. Így nem hiszem, hogy komoly a lista.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Istencsászár
Ird le a tiedet énmeg majd arra mondom hogy "jézusom", nem az a lényeg hogy az kiritukos által legjobb film tetszen neked amik ugy ált. valami romantikus nyálas szarságok. Én a pörgõs, horror, scifi, thiller -eket nézem meg mer nekem azok a jó filmek...

CalebJoe
Hát nem tudom de nekem a Sin City már kultfilm.
Valakinek azért szar mert nem fogta fel vagy nem olvasta a képregényt na mindegy én nem adok más véleményére.
Star Wars-os nem vagyok ezért nem ítélkezem de a többi mint Doom, Blade 3, meg HP4 egy vicc sok ídióta amcsinak csinálva.
zaki
penge, doom, jézusom :DDDDD

Istencsászár
Sorrendet nemtudok felállítani és mivel összes 2005ös filmet nemláttam/hattam igy biztos van jobb ami bekerülhetett volna de nekem ezek tetszettek a legjbban idén:

Fûrész
A Passió
Penge - Szentháromság
Constantine, a Démonvadász
Star Wars III. Rész - A Sith-ek Bosszúja
Sin City: A Bûn Városa
Mr. és Mrs. Smith
Doom
Batman: Kezdõdik!
A Sziget

Laky
ez esetben elnézést kérek tõled...
azt hittem hogy a HP4-et ilyen warezos verzióban láttad :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

A Hp4-et az USA-ban láttam, és nem mondanám rá h retek volt a minõsége, a Sin City meg igenis jó film volt... Iaz h még a Narnia és a King-Kong várat magára, és jó sok filmet kihagytam idén (Skeleton Key, Red Eye), de nálam, így is beférnek ezek a top kifejezésbe...
Jó Hülye vagyok a Batman Begins Kimaradt...
joebacsi
hát volt Sin City, meg a többi :)
(nemvagyok sw fan, fûrész 2öt meg még nem láttam...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Laky
valami ilyesmi érzés van bennem is :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Harry Potter és a tûz serlege? mikor? hol?
Sin City egy nagy rakás ... :\
ezek közül szerintem a Sziget és az SW3 jók
na meg a HP4, de nem tudom hogy voltál képes megnézni azt a retek minõséget :)

egesz evben nem volt olyan film amire ramondanam h "top"

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Úgy is tdja mindenki, mi ez...
Itt az én listám:

10. Madgaszkár
9. 40 Éves Szûz
8. Világok Harca
7. A Sziget
6. Én, Pán Péter
5. Charlie és a Csokigyár
4. Fûrész 2
3. Sin City