Daemon Vector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
hy all
gépigény van?
vagy menne ilyen gépen?:
radeon 9200
512mb ra
2.6GHz

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Megint beírok jobban szem elõtt legyen ez a Topic egyszerûen nem bírok rájönni mi a francot kell csinálni amikor kiírja a Drain the flowers and the vines shall part szöveget ráközelít a kamera arra a fafélére de hiába ütöm vagy nyomom a space-t semmi sem történik. Már próbáltam mindegyik fegyverrel hátha csak a méreg vagy a tûz sebzi de semmi. Ha valaki továbbment szánjon már meg egy tippel vagy ez egy oltári nagy bug lenne?
Na mi a helyzet már mindenki végig is nyomta? Még mindig ott vagyok elakadva amikor kiírja: Drain the flowers and the vines shall part. De mi a rákot kell csinálni azzal a fa szerû szutyokkal? Ütögetem a space-ra se csinál semmit valaki télleg elmondhatná...vagy ez valami bug lenne?
Aloha!

Jó kis hentelõs játék ez szerencsére nem is túl nehéz fõleg már amióta lett életregeneráló amuletem de van 2 pály is ahol azt írja Drain the flowers to raise the veins most értem én ,hogy mit mond de gyakorlatban dunsztom sincs hogyan kéne megnövesztenem azokat a pálmafa szerû cuccokat. Ha valaki rájött ossza már meg az információt
Elõre is kösz
Maxtreme
Izé...nekem teteszene ha nem lenne hibás 😞

Ahogy erre a pályára akarok lépni:

Ez történik 😞

Pedig jól el lehet vele sztem lenni. (gamepad-al nyomom, szal az irányíthatósággal sincs gondom)

STREEX
szóval bûzlik a konzolbetegségtõl😊

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hát egy olyan 8 évet késett ez a játék...
Még a Knights of the Temple elsõ részével is sulyos hiba lenne az összehasonlitás.
Nem vártam sokat de azt is sikerült alulmúlni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dante3
Na kipróbáltam a gamet!
Egy átlagos hentelõs,gyógyítom magam,kapok kombót ha sokat ütök játék!
Elsõ meglepetés indításkor: 640x480 vagy 800x600 választható,semmi más grafika állíási lehetõség nincs!
w,a,s,d irányítás,Q másodlagos fegyver vagy élettöltés stb.
Egérrel lehet ütni ,varázsolni!
Ha megölsz valakit,kiszáll a lelke a halottnak ás a hõsünkbe száll!
Unalomûzésnek jó,láttam már rosszabat is!
Ilyen látvány fogad minket:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Ok, várjuk a beszámolót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Én igyekeznék jobban,de csak 250-el jön a szemét!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sgtfathi
Most már én is kiváncsi vok mien a game!! uhogy igyekezz Dante3

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

dante3
40 perc és megmondom!<#hehe>

Shep
Olyan Chaos Legion koppintásnak tûnik, de elõbb utóbb valaki csak megnézi és megmondja milyen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Mindegy,kiprószálom,talán elleszek vele egy darabig! Ha nem,akkor delete!

Hát a pár kép alapján ebbe a körbe tartozik,de az egy klasszikus nagy cim (konzolon legalábbis) ugyhogy olyan szinvonalat ettõl talán felesleges várni.
Bár lehet ez inkább a Knights of the Temple vonalához van közel.

dante3
Nem tudom biztosra,de a devil may cry nem ilyen vagy hasonló stílusu?

Ki tudja.Ilyen stilusú játék pc-re nemnagyon jön mostanában.A grafika nem egy szépség,de ebbõl akár még egy kellemes kis kardos ütöm vágom játék is kijöhet.
Kérdés az irányitás,játékmenet,nem fullad-e unalomba.Egy próbát talán megér.

dante3
Beat-'Em-Up > Action

Leírás:
A Daemon Vector TPS játék, mely a középkori Európába, egészen pontosan a 14. századba kalauzol el minket. A történetbõl megtudhatjuk, hogy egy kínai pecsét feltörése miatt kerül ki a fekete halál Európába és a mi feladatunk lesz megüzdeni a korral és az általa kialakult veszélyekkel.

Daemon Vector is a 3D action game, delivering fast-paced combat experience with new stages and weapons. The story traces back to the 14th century when Marco Polo traveled back to Europe from the Far East. A seal from ancient China was broken, awakening the monster within, which brought one of the darkest periods of the human history when Black Death covered Europe with horror. A terrible disaster without cause unveils the 3D action adventure of Daemon Vector.

STREEX
Az eddigi képek alapján valami only-hent TPS-nek tûník.De van egy olyan érzésem hogy katasztófálisak lesznek az elsõ kritikák

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

dante3

Scottt
ez mi a rák?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mikiller
Kijött<#wink>

Hátha beindul a topic😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

rút

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Csúnya 😞

Next PC upgrade: 2022

Laky
xfos?
na de kérem 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mucsácsó
ááá énakartam nyitni 😄DD
amúgy sztem jógame lesz ^^
ThugEdge
ez is ranyba ment,hamarosan számíthatunk rá
itt találtam xfosos képeket:
http://www.xboxworld.nl/game/877

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!