27
Daemon Vector
-
#27 hy all
gépigény van?
vagy menne ilyen gépen?:
radeon 9200
512mb ra
2.6GHz -
Cassell #26 Megint beírok jobban szem előtt legyen ez a Topic egyszerűen nem bírok rájönni mi a francot kell csinálni amikor kiírja a Drain the flowers and the vines shall part szöveget ráközelít a kamera arra a fafélére de hiába ütöm vagy nyomom a space-t semmi sem történik. Már próbáltam mindegyik fegyverrel hátha csak a méreg vagy a tűz sebzi de semmi. Ha valaki továbbment szánjon már meg egy tippel vagy ez egy oltári nagy bug lenne?
-
Cassell #25 Na mi a helyzet már mindenki végig is nyomta? Még mindig ott vagyok elakadva amikor kiírja: Drain the flowers and the vines shall part. De mi a rákot kell csinálni azzal a fa szerű szutyokkal? Ütögetem a space-ra se csinál semmit valaki télleg elmondhatná...vagy ez valami bug lenne?
-
Cassell #24 Aloha!
Jó kis hentelős játék ez szerencsére nem is túl nehéz főleg már amióta lett életregeneráló amuletem de van 2 pály is ahol azt írja Drain the flowers to raise the veins most értem én ,hogy mit mond de gyakorlatban dunsztom sincs hogyan kéne megnövesztenem azokat a pálmafa szerű cuccokat. Ha valaki rájött ossza már meg az információt
Előre is kösz
-
#23 Izé...nekem teteszene ha nem lenne hibás :(
Ahogy erre a pályára akarok lépni:
Ez történik :(
Pedig jól el lehet vele sztem lenni. (gamepad-al nyomom, szal az irányíthatósággal sincs gondom) -
#22 szóval bűzlik a konzolbetegségtől:)
-
Gabe18 #21 Hát egy olyan 8 évet késett ez a játék...
Még a Knights of the Temple első részével is sulyos hiba lenne az összehasonlitás.
Nem vártam sokat de azt is sikerült alulmúlni...
-
#20 Na kipróbáltam a gamet!
Egy átlagos hentelős,gyógyítom magam,kapok kombót ha sokat ütök játék!
Első meglepetés indításkor: 640x480 vagy 800x600 választható,semmi más grafika állíási lehetőség nincs!
w,a,s,d irányítás,Q másodlagos fegyver vagy élettöltés stb.
Egérrel lehet ütni ,varázsolni!
Ha megölsz valakit,kiszáll a lelke a halottnak ás a hősünkbe száll!
Unaloműzésnek jó,láttam már rosszabat is!
Ilyen látvány fogad minket:
-
#19 Ok, várjuk a beszámolót :) -
#18 Én igyekeznék jobban,de csak 250-el jön a szemét! -
#17 Most már én is kiváncsi vok mien a game!! uhogy igyekezz Dante3 -
#16 40 perc és megmondom! -
#15 Olyan Chaos Legion koppintásnak tűnik, de előbb utóbb valaki csak megnézi és megmondja milyen :) -
#14 Mindegy,kiprószálom,talán elleszek vele egy darabig! Ha nem,akkor delete! -
Gabe18 #13 Hát a pár kép alapján ebbe a körbe tartozik,de az egy klasszikus nagy cim (konzolon legalábbis) ugyhogy olyan szinvonalat ettől talán felesleges várni.
Bár lehet ez inkább a Knights of the Temple vonalához van közel. -
#12 Nem tudom biztosra,de a devil may cry nem ilyen vagy hasonló stílusu? -
Gabe18 #11 Ki tudja.Ilyen stilusú játék pc-re nemnagyon jön mostanában.A grafika nem egy szépség,de ebből akár még egy kellemes kis kardos ütöm vágom játék is kijöhet.
Kérdés az irányitás,játékmenet,nem fullad-e unalomba.Egy próbát talán megér. -
#10 Beat-'Em-Up > Action
Leírás:
A Daemon Vector TPS játék, mely a középkori Európába, egészen pontosan a 14. századba kalauzol el minket. A történetből megtudhatjuk, hogy egy kínai pecsét feltörése miatt kerül ki a fekete halál Európába és a mi feladatunk lesz megüzdeni a korral és az általa kialakult veszélyekkel.
Daemon Vector is a 3D action game, delivering fast-paced combat experience with new stages and weapons. The story traces back to the 14th century when Marco Polo traveled back to Europe from the Far East. A seal from ancient China was broken, awakening the monster within, which brought one of the darkest periods of the human history when Black Death covered Europe with horror. A terrible disaster without cause unveils the 3D action adventure of Daemon Vector. -
#9 Az eddigi képek alapján valami only-hent TPS-nek tűník.De van egy olyan érzésem hogy katasztófálisak lesznek az első kritikák -
#8 képek -
#7 ez mi a rák? -
#6 Kijött
Hátha beindul a topic:) -
GrimReaper78 #5 rút -
#4 Csúnya :( -
#3 xfos?
na de kérem :D -
#2 ááá énakartam nyitni :DDD
amúgy sztem jógame lesz ^^ -
#1 ez is ranyba ment,hamarosan számíthatunk rá
itt találtam xfosos képeket: