21
-
Hmmmmmm. Egész az orosz fronton? Hmmmmmm.
Nem inkább a keleti fronton, ami nem = az orosz fronttal? -
Alkarcsont #20 Egyébként érdekes ez a hír én itt olvastam először, hogy Half Life 2 motorja alá fog kijönni! Hmmm érdekes...
Az 5. pont is érdekes, ami így szól:
az egyetlen FPS, amelyben a II. világháború orosz frontján is harcolhatunk! Erről szó sincs, ugyanis az egész game az orosz fronton játszódik (csak ott) -
Alkarcsont #19 Red Orchestra SG fórum! -
dati #18 emberek ti még nem jáccottatok a day of defeat: sourec-el??? próbáljátok már ki(és nem tudmo mit értetek azon hogy végre lehessünk már némettel) cod-ban ott a multi lehet lenni némettel. day of defeat ott is, battlefield 1942 ott is.
nem értelek titeket -
#17 Meg még ha belevesszük a modokat amikben gyakorlatilag az összes ww2 es tankot beletolták a magyar zrínyi, turán stb tankokkal együtt véve :) -
HUmanEmber41st #16 Látom a hsz.-ekből, még egyikőtök dem tolta a Battlefield 1942-t..
Vízi csata: amivs japan flotta. Rombolók, csatahajók: Prince of Wales, Hatszuzuki.Tengeralattjárók, repülőgép anyahajók, ahonnétmég mozgás közben is fel lehet szállni a különféle repülőgépekkel(vadász és bombázó, sőt van amelyik torpedót visz )
Tankok: Tigris, Panzer4, M10,Sherman,Chi-ha,T-39, lövegek...
A felsorolás a teljesség igénye nélkül készült...
Mert még nem beszéltem az olaszországi hadjáratról (Road to Rome) és a Secrtet Weapon kegészítőkről, ahol még még egy csomó fajta jármű van.. -
Tiby #15 Én örülnék a játéknak
-
#14 Inkább max 4km ről :) de annyiról is királytigrissel :) -
Mice #13 "továbbfejlesztés játékos mozgatási rendszer (ugrás, dőlés)," azért nem csak fordítgatni kéne mint a..... kicsit magyarosítani is lehetne a szöveget... -
galocza #12 mit jelent a történelmileg pontos tüzérségi rendszer? 6kmről kilövöm a t34est? howitzerrel ellövök 15kmre? nem világos... -
haxoror #11 A Red Orchestra és a CoD WW2 játékok és kb ez minden amiben közösek... -
haxoror #10 Lehet majd a németekkel is lenni :) -
#9 Egy tenger alattjárós küldi kéne vmeik II. világháborús játékba. (pl.: Torpedó löveg mögé beállítanának és onnan kéne lönni az ellent egy iszonyat nagy vizi csatában...) -
Egerwin #8 Jaja szerintem is az lenne a legnagyobb újítás ha a németekkel is lehetne lenni. Én is örülnék neki -
reloader #7 Pff, no még egy II VH-s játék?
Bár a Call of Duty 1-2 bejött nekem, de mintha kezdenének túlzásokba esni ezekkel a világháborús game-ekkel. Minek ennyi? Elfogytak az ötletek? -
Inquisitor #6 Ezt nem egészen értem, tudtommal a R.O. régebbi mint a COD1, csak folyamatosan fejlesztik, mint a CS-t is.
Amúgy érdekes a hír, mert nyertek egy Unreal2.5 liszencet, de a konkurens Source motorra gyorsan megheggesztették az R.O.-t? Fognak enek örülni?
Stukov, az UT2004 MOD ingyenes, a HL2-t nem tudom, de hírben az volt, hogy full játékként jön ki az R.O. a Steamen, ebből az jön le, hogy az fizetős ...? -
stukov #5 Ingyenes? -
lammaer #4 jaja, en is ebbe akartam belekotni: a COD utosen feldolgozta mar a II. vilaghaboru orosz frontjat.... -
Satufa #3 A képek jól néznek ki.
És remélem lehet majd a németekkel is lenni.
(Na az lenne a nagy újítás!)
-
Tiby #2 Jah én is valahogy így akartam mondani.
Amúgy ígéretesnek látszik/hangzik -
Dredd #1 hm.... nekem úgy rémlik, hogy a COD2-ben is a keleti fronton lehet nyomulni, moszkva, sztálingrád, stb. sőt, mintha a COD-ban is lehetett volna már az orosz fronton játszani.