14
  • Tinman #14
    slackface: El vagy keveredve? Hol élsz?

    A "sok paraszt" azért nem netezik mert te sem fizetnél 4-5 ezret kb. 60 órány modemes szüttyögésért. Vagy a 10 ezret az ISDN-ért (~3 óra/nap/hó.)
    A "paraszt" mégsem olyan hülye... ja amúgy városi vagyok.
    A netet pedig az előfizetők 70% arra használja, hogy illegális tartalomhoz férjen hozzá (zene, film, játék.) De ugye te csak böngészel?
  • slackface
    #13
    Amúgy ezen is látszik,hogy milyen parasztok vagyunk. Az értelmesebjének van igénye az információra. A sok paraszt meg nem,hogy előfizetne egy havi 3 ezresre "nem hiszem el ,hogy nem lehet kifizetni" de még életükbeb nem olvastak el egy könyvet sem. Ennyit a magyarságról. Sokan úgy kerülnek ki az éretségiről,hogy hangosan olvasni nem tudnak rendesen. De még a földön sem tudnak menni.
  • valaé valaé ná
    #12
    Ahogy a biztonsági öv, meg a fogkefe sem.
  • Cat #11
    "Honnan tudják ezt?"

    meglepő módon az ilyen eredmények onnan vannak, hogy megkérdeznek többezer embert, és aztán levonnak belőle elemzéseket.
  • Mipi
    #10
    ILyen cikket! Nem kell a magyaroknak a net!!!! Honnan tudják ezt? Annak ellenére ahol én lakom mindenki netet szeretne csak az a hátrány hogy amelyik faluban én lakom kábelnet van jó gyors megbízható csak nem minden utcában van.
  • szombi
    #9
    Elek bácsi beszedi a pénzt, egy részét megtartja, másik része irány Deutschland!
  • warhammerLINUX
    #8
    A matáv óriási pénzeket kap pl. az ADSL fejlesztésekre, de nagyon nem látszik hova megy a pénz ! Lenne igény sok helyen, de az a helyzet , ellátottsági lefedettség, ami ma magyarországon van katasztrófális !!!!
  • Shan
    #7
    ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...ADSL árak..ADSL árak...
    Vegyékmáészre.......................
  • pbanfa
    #6
    Kiváncsi lennék, hogy figyelembe vették e azt is, hogy vannak olyanok, akiknek lenne rá igénye, csak nem engedheti meg magának, hogy internetezzen.
  • BlackRose
    #5
    Különben ez az igény hiány éppen olyan mint az MS Office által nyújtotta lehetőségekre való igény hiány. És miért nem az Internet hibája? Szerintem ez olyan dolog mint az írástudás, aki ma igényhiány miatt nem netezik az egyenlő az írástudatlansággal, ha valaki nem netezik mert nincs neki rá lehetősége azt még valahogy lenyelem, de, hogy valakinek igényhiánya legyen információra az teljessen olyan mint ha igényhiánya lenne írásra, olvasásra.
  • Gabest
    #4
    "Nem kell a magyaroknak az internet"

    Akkor ezt most többségileg megszavaztuk? Csak nekem ne kössék még ki ezért, lécci, lécci, lécci!!! :P
  • szombi
    #3
    Úgy van!
    Inkább a kis iskolákba vigyenek gépeket!
    Ott van a legnagyobb szükség rájuk!
  • Cat #2
    anyám se használ. Van itthon két gép, apám rendszeresen netezik, anyám meg kb. 1 hónapban egyszer ül le elé, akkor se sokáig.
  • Béla bácsi
    #1
    Ha nem kell, akkor meg ne tukmáljuk. Így is rengeteg ember van, akinek nem való net/számítógép, mégis használja. Ami nem megy, ne erőltessük.