10
-
#10 Lol! A hdr a Cs:Source-ba megy nem a Condition Zero-ba. -
Akuma #9 én nekem megvan az eredeti játék! CS Condition Zero, de azt kell, hogy mondjam, hogy eléggé elavult játék...
majdnem egy sorba sorolnám a Duke 3D-vel
jó csak vicceltem, de akkor is nagyon elavult játék... ezen a HDR sem segít, teljesen új, részletesebb textúrák kellenének és több tárgy kellene a pályára, nem pedig 200méterenként 2 doboz ami mögé be lehet bújni fedezéknek -
Gremovan #8 Ha szerinted a BF2 nagyon jó játék, akkor van még mit tapasztalj az életben. A CS nekem sem a kedvenc játékom, de nem is hasonlitanám össze a BF 2-vel. Nem egy kategória. Teljesen más stítust, szemléletet igényel a két játék. Ha mégis össze kell hasonlítani, akkor a BF 2 a CS-hez képest elég agyatlan öldöklés. A taktikus játék egy 64 fős szerveren nem igazán kivitelezhető meglátásom szerint. Ha úgy vesszük, a BF 2 egy háború szimulátor, ami persze a legmesszebbmenőkig mellőz minden háborúktra jellemző taktikai elemet. Egy 64 fős szerveren kb 50 ember szarik arra, mit karattyol a magát parancsnoki szintre kinevezett emberke, ha próbál irányítani egyáltalán. "Mész aszt lősz, meghósz, feltámacc!" ennyi, és nem több. Attól nem lessz taktikai fps valamiből, hogy jelenkori katonai textúráat húznak a modellekre, és m16-ost rajzolnak a kezükbe. Ennél még mindig reálisabb élményeket ad a CS kislétszámú csapatokra építő játékmenete, ahol csak jó taktikával lehet érvényesülni. Persze ma már vannak játékok, amik túlnőtték a counter strike egykori erényeit. De ide semmiképp nemsorolnám a BF 2-t. -
#7 de szerintem így 2006 tájíkán te sem ezzel jáccó a bf az bf semmi köze ehhez -
Invader #6 2000+, 512 Ram, és cs_office-on (az egyik legigénytelenebb alappálya) 30fps átlag, komoly tűzharcban diavetatés :( -
lazsi #5 Akkor talán ki kellene próbálnod mielött szidod. Amúgy próbáld ki, nagyon hangulatos és jó játék. AMúgy azért ilyen népszerű mert ez volt az első taktikai multi játék, a cod meg a bf mind tőle vették át az ötleteket. Valamint az öregek ezzel kezdték. Meg azt sem árt elfelejteni, hogy az 1.6 egy irodai gépen is elfut rezzenés nélkül. -
Kannibal #4 Szvsz azért kapta, mert a legnépszerűbb fps! -
#3 jaaa mondom ezt úgy hogy életemben nem jáccottam ezzel de olyan konfigom van mind neked és a BF2 megy rajta ami ehhez képest a lehetőségek netovábbja -
#2 "FPS-ek királyaként számontartott Counter Strike alkotói" eszt a címet azért kapta mert elmegy egy 3210-es nokián is vagy miért FPS-ek királya az a Battlefield sorozat nem ez az izé -
Xantia #1 remélem az új fény effektek nem csökkentik az amúgy is alacsony frame-rate-eket.
Nekem AMD 2500+ XP-van 1Gb memóriával és ATI9600-tal, amúgy túlhajtott vagy 10%-kal és így is 50fps.