Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kismodi ide meg.. legyen. végre valami yó. de ne ojan aki ide se néz és szolni kell nki privibe mer annak értelme nincs.
http://loal.atw.hu
on:
junkien is kijött egy post róla meg én is kicsit utánaolvastam, hogy mi a háttere ennek az egésznek (már a stáb részérõl). spoilerbe annak aki esetleg még nem halotta volna:
a sorozat jövöjérõl meg annyit mondtak, hogy egyelõre nem pótolják a helyét, sõt nem terveznek szereplõváltásokat õsszel, viszont ígérgetik nagyba hogy ez az eset mennyire meg fogja változtatni a karaktereket. fõleg houset. hát hiszem ha látom
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Nekem nem tetszett a rész és kész. Szerintem ez volt eddig a legrosszabb évadzáró-meglepetés.
Most vagy nagyon alulteljesítettek a forgatókönyvírók, vagy a K-t alakító személy távozása hirtelen jött, és mivel már nem tudták átírni az elõzõ részeket ezért kellett bedobni ezt a "senki nem tudott semmit" joly jokert, és így kiírni a sorozatból... SZVSZ.
vagy te hogy szeretted volna? apró jeleket mutatnak heteken át?
amiket minden nézõ észrevesz de house nem. könyörgöm a srácnak kb tíz másodpercébe telik kiszúrni hogy elõzõ este ki feküdt le kivel, meg ki jár kivel meg ki mit mondott a feleségének.
nem, ez így volt jó. senki nem sejtette, így a nézõk sem...
(megjegyzem egy ilyen kaliberû történést a vetítés másnapján még illene spoilerbe rakni)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sziasztok, ha valakit még érdekel, House holnap estére várható. Sajnálom, hogy így alakul.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a rész sztem lehetett volna jobb is, kicsit úgy tûnik, hogy csak kisujjból írták meg. (kár, hogy a színész már ebben a részben sem szerepelt, ez egy kicsit olcsó megoldás volt, úgy érzem)
a választott szûrõ viszont tényleg zseniális volt. egyébként is több dícséretet érdemelne az operatõr! (fõleg a múltkori rész kivitelezése után)
ha megtudnád, hogy pontosan mikor lehetne tölteni, attól gyorsabban eljönne a pillanat? így is, úgy is várnod kell, ráadásul mindegy, hogy a fordító mit ígér, lehet elkezdenek tüsszögni a halai és viheti õket lódoktorhoz orvosságért, máris késik a fordítással <#idiota>#idiota>
(minek koptattam a billentyûzete? 😄)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
másrészt viszont kicsit zavar, hogy két éve próbálják felrázni a sorozatot de egyszerûen nem mernek house karakteréhez hozzányúlni, hanem mindig az õt körülvevõ emberekkel kavarnak. oké ott a lehetõség hogy houset kicsit mélyebben érinti ami történt és megváltozik (#3597) de ennél jobb helyzetbõl se lépték meg az írók, itt se fogják
mindemellett tetszett a mostani részt, nekem az évadban egyértelmûen ez jött be legjobban csakhát
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Mert akkor lehet hogy elindul House a leejtõn egy kis önostorozással...
De azért jobb lenne ha kiderülne, hogy mit tudom én, pl egy begõzölt Sci-fi rajongó esett neki...vagy akármi....csak ne öngyilkosság.
Azért szépen leoltotta House a szülõket 😄
Hát igazából nemtom, nagyon vegyesek az érzéseim ezzel a dologgal kapcsolatban.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"The trees move. Do you not see it?"
persze a te hszedet nem vettem kötekedésnek, csak felhívtam a figyelmed erre az apróságra
A social contract hosszú idõ óta az egyik legjobb rész volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.