Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
az amazon keresõje jó, az amazon keresõje szép... <#vigyor2>

itt egy elsõtõl negyedik évados. amiben minden évad bennevan... na az majd 2012 körül lehet leghamarabb. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

jackcsabi
Nincs valami olyan kiadás amiben az összes évad bennevan? Mert azt megvenném.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Casillas
igen, tehát amikor Cuddy kiment az irodából sértõdötten, akkor valójában nem szólt utána, hogy "I'm hallucinating"

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Flamer
én ugyértelmeztem hogy bentvolt az irodájába és leis orditotta a fejét a köjkével.. csak aztán õmég befelsselte hogy megkérte hogy szoktassa le..

http://loal.atw.hu

dragon11
😄

Molnibalage
Ez volt az én tippem is, csak azért semmiben sem lehet biztos az ember ebben a sorozatban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Narxis
Semmi sem igaz, keményen végighaluzta azt, hogy Cuddy segített neki leszokni. Onnantól haluzott, hogy bement az irodájába és megkérte, hogy segítsen leszokni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
Hát ettõl nem lettem okosabb. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tömören hallucinált a hallucinációban 😄

Molnibalage
Skacok, megmagyarázán valaki nekem az utolsó pár részt? Nekem nem tiszta, hogy akkor mit képzelt el és mit nem. Az üvöltözés tényleg megtörtént? Akkor tényleg volt egy vidám este Cuddy-val? Nekem ez már túl van spilázva. Túl sok benne a, "ha ez igaz akkor az igaz..."

Igen ezt elfelejtettem odaírni....
jackcsabi
A #4014-es hszben megfogalmazott dolog rád is vonatkozik. Kuss és nem lesz vita.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ha egyszer, csak egyszer kibírnád hogy ne szólj vissza, rögtön vége lenne az egésznek... Ez csak egy jótanács, LÉGYSZÍVES ne válaszolj rá, már ezzel az 1 hozzászólással is túl sokkal hozzájárultam a flamehez-.-
wordsworth
#4000-es hszben ott a válasz 😊
Mellesleg nem unatkozom a nyáron, ha egyéb személyes kérdésed van kérlek gyûjtsed össze, és egyszerre tedd fel õket <#idiota>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

zaki
Amúgy frankón ennyire kopasz már? 😄

dragon11
Muszáj ezt csinálnod? Te akarsz a középpontba kerülni? v. ennyire unod magad a nyár alatt? menjé' topikot nyitni akkor, mint a többi..

wordsworth
Elnézést, hogy megsértettelek, és mindenkitõl elnézést, hogy a semmire 'powerkedem' <#mf1>

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

dragon11
Ha ne válaszoljak rá akk. minek írsz? Amúgy annyira leszrom a fejét.. próbál itt powerkedni a semmire..

jackcsabi

zoliii
<#wow1><#mf1><#vigyor3><#circling> vicces 😄

MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
lol

zaki

<#idiota>

miilann04
nyu banner <#gonosz1> tegyük be!!4<#gonosz1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

jackcsabi

tnm
megatake

#3998: annyiszor mondtam már Neked is: ne reagálj rá.
ebben a topikban, és ahogy hallom másikban is "büdös gyerek" lettél. gyakorlatilag bármit mondasz, Beléd fognak kötni. hatványozottan igaz, ha te kötögetsz bele másokba. (#3968)
így aztán egy hsz-bõl (amit bárki másnak elnéznének általában) 10 lesz, amibõl 8 már félig-meddig személyeskedés és 100%-ig offtopik.
csinálj egy új acc-ot, vagy hagyj fel a félreérthetõ/kikezdhetõ hsz-ekkel! (ez csak egy javaslat.)

kérlek erre ne válaszolj! 😊
píszáut

Narxis
😮

dragon11
álljá'málefelé..nemveszedészremagadb+?

passatgt
mindegy, de a skint én csinálom😄

Narxis
Akkor én tnm érdekében megvétózom. 😊

tnm
sok szerencsét. -.- nekem b*sztak válaszolni, mikor én jelentkeztem olyan 5-600 hsz-szel korábban. (pedig 20-30 támogatás is volt, e-mailt is írtam szabályosan, aztán pár hónappal késõbb megemlítettem az "A moderátor figyelmébe"-ben is kétszer, hogy válaszolhatnának, de ott is leszartak)

kas123
tõlem jelentkezhetsz, támogatlak

passatgt
akkor bejelentkezhetek házigazdának?

MR ME
nemrossz nemrossz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

wordsworth
Attól még a tény nem változik 😄

jackcsabi

Narxis
tyûûûûûûû<#finom><#szeret><#szeret>

jackcsabi

passatgt
nem is olyan durvára gondoltam, csak szolídan, mint ahogy House szereti😊

dragon11
Teljesen egyetértek..

passatgt: css olyan jól megy?😄

ProGabe
személy szerint én utálom a csilli-villi, lassú (5 megás kép háttérnek powaaa), széttápolt topikokat 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
az is lenne<#alien>

miilann04
új banner <#gonosz1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

passatgt
nos, én szívesen lennék, esetleg egy skint is csinálnék az oldalhoz😊

tnm
kéne egy hg<#rolleyes>

dragon11
üljlekutya-.-

Narxis
<#nyes>

wordsworth
Neked nagy általánosságban semmi nem jön le, nem vetted észre? 😄