5975
-
#4415 Nekem Taub sem hiányzik egy cseppet sem... -
#4414 sohaaaaaaaaa -
#4413 +2
nyertem -
#4412 +1 -
#4411 +1
bár amikor house szívatja azt bírom :D -
#4410 Foreman szerintem is a legidegesítőbb karakter az egész sorozatban. -
#4409 az. nálam Foreman kb a legidegesítőbb karakter minden általam nézett sorozatból
Walter Bishop-nak tényleg nem sok keresnivalója van ott, viszont Rachel-nek... neki az egyetlen bűne h nem Ross-al együtt van fent -
#4408 ez már tényleg túl szubjektív dolog. nekem 4mannel semmi bajom nincs. az meg, hogy Walter Bishop és Rachel a listán van, már-már bicskanyitogató :) -
#4407 pedig minimum a top 3-ban lenne a helye -
#4406 Volt, de azért köszönjük. :) -
#4405 ahan. de azért htx. -
zorden #4404 Nem tudom, volt-e már?
SUB -
#4403 -
#4402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg vicces volt :D nesze: http://imagerz.com/QENGWUtvAwIBB19MEwVT -
#4401 pedig levágós volt de mégis ütött rendesen xD -
#4400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!House egy cylon! -
#4399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a boncasztalos rész odabaszott :DDD Foreman arca kegyetlen :D vki csinálhatna belőle egy gif -et :D:D -
#4398 SPOILER!!!! -
Csak77 #4397 Régen röhögtem olyan jót mint amikor House megijedt a boncasztalnál a legutolsó részben. :) -
#4396 így van, énis most néztem -
#4395 magyar felirat az 5. részhez -
#4394 elírta, aki feltette yt-re, a rész helyes címe: Known Unknowns -
#4393 jaja, a 5x12 nek ugyanez a címe. -
#4392 Egyszer mintha lett volna már ilyen című rész. -
r4pt0r #4391 E06 hmm, érdekes rész lehet. :D -
#4390 Csinálj baszod! -
Deleter14 #4389 SO06E06-hoz kéne.Méghozzá Magyar. -
#4388 nem volt rossz rész, de a köv. tényleg jobbnak tűnik. remélem a sablonos részekből lesz a kevesebb idén -
#4387 persze, már tavaly volt -
Deleter14 #4386 Felirat van már? -
#4385 omg ez zsír lesz! -
#4384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A következő még jobbnak ígérkezik..legalábbis abból sosem sül ki semmi rossz, ha House+Wilson együtt nyomulnak egész részben :)
-
#4383 Ez jó rész volt! -
#4382 Uhh :(
Hosszú téli szünet meg februárban is 3hét és csak 22rész :( -
#4381 komoly volt a rész végén a zene és a képek... -
#4380 tipp: a repülőn valaki rosszul lesz, nem tudja megoldani, ezért csörög rögtön House-ra, lesz szép nagy nyali-fali és egymásratalálás, stb. aztán a benga néger helyett, akinek már iszonyatosan unom a pofáját és mindig is messze a legunszimpatikusabb karaktere volt az egész sorozatnak, és soha büdös kurva életbe nem fogom megérteni hogy mi a fenéért kellett pont ebből az idiótából állandó szereplőt csinálni... elkalandoztam. szóval mondjuk átáll Chase-re, és innentől ő fogja döngetni, miután Cameron... ööö... idegösszeroppanást kap mondjuk és kiíródik? jó móka lenne. -
#4379 sztem csak "vakációra" ment... -
#4378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem derült ki egyértelműen, hogy odaköltözik. Vagy én értettem félre valamit? Tök olyan volt mintha csak pár hétre menne. -
r4pt0r #4377 Még csak felszállt a repülőre, de az még nem indult el ha jól emlékszem, és érdekes pofát vágott akkor is. Lehet a végén el se megy, vagy visszajön. :P
De persze ezek csak elméletek. :D -
#4376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a rákba találják meg Thaiföldön?? :DD