5975
-
#4895 hát ennek az évadnak is vége.. -
#4894 yah yó hangok voltak -
#4893 énmégcsak mostnéztem meg.. de jók voltak a "hangok" a cuccba. a végén mikor pl megy a folyosón.. a fürdőbe. y)yÖ -
Csak77 #4892 Meg fog halni úgyis következő évadban, mert biztos, hogy átmegy véglegesen a vászonra. -
paly90 #4891 ugy tudom h a 3. evadot kezdtek el ismetelni szerdatol. -
#4890 Hali!
Most tgnap volt House a TV2 adásán?
Ha volt akkor az most melyik évadbol volt? Ugyanugy a S06? -
#4889 megható rész volt
13-asról többet is mondhattak volna... -
paly90 #4888 Elvileg 7.,8. már be van rendelve. -
Lesz még évad? -
#4886 Na igen, így elég összecsapottnak tűnt. -
#4885 Ne bántsátok szegényt.. :D -
#4884 nem kéne erőltetned se a fórumozást, se a dr.houset -
#4883 Mert nem tudsz se megfogalmazni se leírni egy értelmes magyar mondatot és evvel büntet a TV2. -
#4882 én eskü nem értem
ti viccből nem akartok helyesen írni és fogalmazni, vagy manapság ezt tanuljátok az iskolában? szörnyű amiket olvasni lehet néha -
#4881 azért mert a tré2 átállt a nyári műsor rendre és most nézhetjük az régi részeket meg az új szar sorozatokat -
szabolcs94 #4880 Hello most mé nem fojtatodik a house 6évad mért kezték ijen nagyin hátulról? mert nem a hatodik évad megy a tv2 válaszotokat elöre is köszönöm -
gyonax #4879 Szerintem csak nem lövik el még egyszer ugyanazt a poént... és mit korábban írtam szerintem ebből is sokat ki lehet hozni. -
#4878 Hát Cowboys & Aliens rajongók leszünk:)
Egyébként 10/10-es lett az évadzáró:) -
#4877 13, mi lesz velünk nélküled? ;_; -
#4876 énis így érzem, de majd kiderűl :) -
#4875 Olivia Wilde (13) egy ideig nem lesz benne a House 7. évadban, mivel a Cowboys & Aliens című mozifilmet fogja forgatni. Az évad elején még fel fog tűnni, majd ki fog hagyni valamennyi időt. A Tron: Legacy után ez a második nagyszabású filmje – ha továbbra is keresett lesz, akkor…
-
#4874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!készítő aszondta de, nézz be sorozatjunkie-ra, van valahol interjú, lusta vagyok előszedni.
bár nekem is jobban tetszene, ha nem az lenne. -
#4873 Ez volt az évadzáró.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem a vége nem az aminek látszik, de majd meglátjuk. :) -
#4872 még csak most fogom megnézni :) -
paly90 #4871 ez volt az évadzáró de sztem rá lehetett jönni:)olyan feelingje volt:)
-
#4870 ez akkor most évadzáró volt vagy még jön 1 rész? -
#4869 azt azért nemkéne :D -
hapi #4868 Végre egy igazán jó rész!! :) -
#4867 En orulok hogy vegre nem azt a tipikus cliffhangert kaptuk hogy jajj mi baja lesz housenak es stb stb....
Nem. Itt vegre olyan tortent amivel akar a sorit is be lehetett volna fejezni ha durvak a keszitok...leszamitva Thirteen storyjat. -
#4866 komoly rész volt nagyon, a vége főleg tetszett :o -
thanks -
-
#4863 felirat itt
de gyorsan jönnek a héten a feliratok :O -
gyonax #4862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A House-Cuddy vonallal szerintem sokat lehet kezdeni. No meg ott van 13... -
#4861 háháh mekkora rész volt -
#4860 A duplarész miatt elképzelhető, mert ez volt a 22. rész ha duplát kettőnek számoljuk. -
#4859 Ez durva rész volt, vége kicsit wtf. Szerintem lesz benne még valami csattanó. :D -
#4858 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hittem, a vége egy haluzás lesz, hogy House újra szétesett. érdekes mindenesetre :)
ez volt amúgy a szezonzáró? -
#4857 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokatlan volt ez a happy endes befejezés, azt hittem megint be fogja tolni a Vicodint :D
Mondjuk így akár le is lehetne zárni a sorozatot, ezután miről fog szólni? House + Cuddy idilli mindennapjairól? :) -
#4856 legyen már kint 720p grrr