5975
-
#845 Helló! Én is Nagy Fan vagyok. Nem tudjátok véletlen hogy a részek végén levő zenéknek a címe nincs valahova feltéve mert nagyon bejön mint maga az egész sorozat. -
#844 köszi -
#843 Hali! :)
[spoiler]Ha jól tudom, a műtőasztaltól House azért tud felállni, mert egy tolószékes nő elfoglalta House parkolóját, és fogadott Cuddy-val, hogy egy hétig Ő is azzal fog közlekedni...[/spolier] -
Kanál #842 Music: In the Waiting Line - Zero 7 ,Sleep Don't Weep - Damien Rice -
#841 na akik szokványos részt akartak most jól megkapták :D
nagyon jó kis rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ezen akkorát feküdtem hogy az nem igaz :D"Because we need to take
the center square to block." és közben megfordítja a lapot és tényleg
mi annak a számnak a címe ami a végény megy???ez volt a "fake" iphone reklámban is azt tudom -
#840 ja igen,azt nem írtam hogy itt M.o-n ki fogják-e valaha,azt tudom hogy máshol már rég kiadták,természetesen... -
Nuki #839 ki van adva, hogy itt magyarországon-e azt nem tudom (nem emlékszem láttam-e már) :) -
#838 kövi rész Promo -
zorden #837 Egyetertek Veled. Ezt en is megvennem, persze csak ha hagyjak az eredeti hangot is a korongon :-) -
#836 az első évadot ismétlik majd hétköznaponként 17:30-kor,gondolom akkor folytatódik a második évad,mikor az ismétléseknek vége...
más:nem tud valaki valamit arról hogy kiadják-e DVD-n valaha??én megvenném,az biztos(fú,ezt még leírni is durva,ez van),minden pénzt megér... -
Nuki #835 feb16-án indul valami, de lehet hogy ez csak az első...
(PÉNTEK 17:30) -
mikusmate #834 Jóanyám említette, hogy reklámozták a második évadot... Pontosan mikor indul? Én még nem láttam a reklámot -
zorden #833 Ez a doktor orult! :-))))))))))))))))) -
#832 Aki, nézi South Parkot érteni fogja:
3x13-ban: "gyépé harc!!!"XD XD XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Wheelchair!
-Cane!
-Wheelchair!
-Cane! -
#831 szóismétlés (Y) -
#830 Jajj.. a zsarus részek után legalább nem volt ennyi belemagyarázás a részekbe.. :-p -
#829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg arra ment ki a dolog (a gyerekkori sztori), hogy House eleteben is volt olyan, amikor olyan tortent vele, amelyet nem tudott elmondani senkinek sem, amit nem tudott megbeszelni senkivel sem - es ez ranyomta a belyeget a kesobbi eletere (azota sincs joban az apjaval, mint lattuk korabban). Ahogy a csaj sem szeretett volna eleinte beszelni arrol ami tortent, hanem "megtagadta azt ami tortent vele", minden mas szoba johetett, de az eroszakolas, es annak korulmenye nem. Ezt a gatat, es "vedekezest" oldotta fel House ezzel a szemelyes kiterovel. Hogy az apja - mondhatni - ok nelkul is buntette, azt allitotta parhuzamba a csajjal tortentekkel. Vagyis lehetsz akarmilyen artatlan, akarmennyire jo, ha valaki erosebb nalad, az diktal (akar igy, akar ugy), es ezt ha nem is kell elfogadni, de muszaj hogy feldolgozd. Mert ha nem, akkor sokkal rosszabb. Szerintem legalabbis erre ment ki a dolog. -
#828 na de pont hogy nem erről van szó,mármint hogy az apja rosszul bánt vele,vagyis ő persze gyerekként úgy látta azt,hogy az apja mindig a 110%-ot várta el tőle,ha nem,jött a büntetés...
tehát nem arról volt szó hogy csak úgy elverte,szal igenis ez fontos volt,többek között ettől lett H olyan,amilyen:mindig,mindent TÖKÉLETESEN megcsinálni és véghezvinni,bármi áron! -
#827 [spoiler]Nekem az tetszett, mikor játsztotak, hogy kit tud megérintés nélkül diagnosztizálni.
- Jössz nekem 30 dolcsival-kijön a jó csaj után-jövök neked 10 dolcsival :D -
#826 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért amit a váróban csinált az kemény volt.. :D
50 dolcsi, annak aki azonnal elmegy.. :P -
#825 Hát szvsz kitalálhattak volna valami eredetibbet is mint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy jaaaj apuci kiskorába rosszulbántvele. Remélem azért nem indul el most majd House a "megjavulás útján" szerintem így jó ahogy van-egy rohatt nagy szemétláda :)
Mondjuk rossznak tényleg nem nevezném, és engem is untatott már a Tritter ciklus, inkább azt mondanám, hogy az első "új" résztől többet vártam. -
#824 Egyetertek, nalam is elokelobb helyen van a legutobbi resz, mint a tritteres vonulat. Kicsit mas volt mint az eddigiek, de ez nem gond, kivalo resz volt. -
zorden #823 Nekem nagyon tetszett ez a resz. A Tritteresnel ugyis lehetett tudni, hogy megussza, igazan fantazia nelkul oldottak meg, de ezek a beszelgetesek jok voltak. Szerintem azon keves reszek egyike, amikor tenyleg meg lehetett tudni valamit dr. Greg House-rol. -
#822 nekem pl sokkal jobban bejöt ez a rész mint az előző 5-6
cameron meg bőven fejlődött mert pl rögtön a 3. évad elején
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinyírt egy csávót
meg még csinált sokmindent csak most nemjutnak eszembe -
#821 Hát mit mondjak, nem voltam elragadtatva a 3x12 résztől. Azt hittem, hogy a Tritter üggyel a hátuk mögött most majd betesznek valami jópofa és érdekes orvosi esetet, ehelyett ment a lelkizés végig. Nem mondom hogy rossz volt de a House átlagos színvonalától messze volt. Pláne, hogy végül nem is sült ki sok érdekes az egészből.
Camerontól meg lassan már agyhúgykövet kapok. Oké, törődik, oké őszinte meg kedves meg minden, most már igazán csinálhatna valami érdekeset is, mert kb.ugyanott van mint az 1x01 epizódban.
[spoiler]A jaj emlékezzen valaki a haldokló betegre meg sokkal katartikusabb lett volna, ha nem lőtték volna el már egyszer a rákos nővel... Nem is illett bele a részbe, inkább felhasználhatták volna az időt arra, hogy valami extrát csempésszenek a megerőszakolt nős részbe. Én végig reménykedtem, hogy kiderül, hogy valami komoly betegsége van, és csak képzeli, hogy megerőszakolták vagy hasonlók de persze pofára estem jól... -
#820 énis ugyláttam. :D -
mikusmate #819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet én láttam rosszul, de a promo végén nem felállt a műtőasztalnál? Mert akkor lehet csak valóban szórakozik... na de meglátjuk :D -
#818 jajj,de jó rész volt!!és durva hogy volt pár mondat amit át kellett gondolnom mit is jelent,mit akar mondani ház,és nem hiszem hogy az én szellemi képességeimmel van baj,vagy igen? :@ neeeeeem,inkább a készítők állatok X:
köv rész promo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tolószék??lehet csak szórakozik kicsit benne? -
Neerson #817
Jórész volt, én igazából az ilyen részeket szeretem, jó, hogy trittet elment. -
TomDantes #816 Na meg is jött a 12.rész
mindenestre várok vele, majd csak akkor nézem meg ha megint lesz fönt vagy 5-6 rész ,és egyszerre nézném meg őket,egyenként nem szórakozm vele.
Mindenesetre a 3/11 rész nagyon jó volt.
Meg a második évad utolsó része.
És a 2/10-es.
Ez a három volt szerintem a legjobb. -
#815 legkésőbb hétvégére, de legutóbb asszem már csütörtök este megvolt -
#814 3x12... hát ez nagyon durva lelkizős rész volt.....
de komoly.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cuddy, lógok Neked 10$-ral...XD -
mikusmate #813 Felirat általában mikor szokott kész lenni az aktuális rész megjelenését követően? Csak most értem be az eddig megjelent részek utolsó darabját, szóval eddig nem nagyon figyeltem :) -
winnie #812 nincs olyan, hogy kéthetente. februárban nyilván minden héten lesz, ha nincs american idol special. márciusban ritkábban, hogy májusban megint minden héten legyen.
" Most szünet van a harmadik évadban ?"
olyan, hogy szöünet, nem létezik. vagy, ha van, akkor szünetek. 40 héte kell betenni 22 részt, vagyis olykor van rész, olykor nincs. de nem úgy működik, hogy van egy nagy szünet és utána nincs. szggatott a vetítés, ennyi. -
Drizzthsz #811 9-én lesz a következő. -
Drizzthsz #810 Nem, hanem kb. 2hetente jön ki az újabb rész... -
TomDantes #809 na , végig néztem az összes eddigi részt.
Mikor folytatódik? Mikor jön a köv rész? Most szünet van a harmadik évadban ? -
winnie #808 a tv2-nek nagy jó pont, hogy fizetett többet a house-szinkronért és olyan hangot kért, amelyik nem tipikus tévés szinkronhang. szakácsi a legjobbak közül való, ez tény. -
TomDantes #807 szerintem meg nem is rossz, főleg ha figyelembe vesszük hogy néha miylen borzalmas a magyar szinkron, és nem csak a hanga hanem az ostoba fordításra is gondolok... -
Drizzthsz #806 Nekem sem tetszik House magyar hangja. Nem adja vissza eléggé az iróniát, amikor az angolban kiérződik a megjegyzések éle, ami vág mint a beretva. :D