A Futball Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helló! bár kihalt a fórum ezer éve, de azért próbálkozom: megvan valakinek a könyv verzió magyarul vagy angolul? természetesen nem printelt formátumban, hanem gépen olvasható akármilyen formátumban? fontos lenne, szakdolgozathoz. köszi!😊))
Lehet rendelni!
Én is régóta keresem...
Szeptember 15-én adták ki, de még nem láttam sehol, se online, se rendes boltban😞
Szeptember 15-én adták ki, de még nem láttam sehol, se online, se rendes boltban😞
Na, kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Sztem tényleg csak egy két szám ami jó rajta!
Sztem tényleg csak egy két szám ami jó rajta!
Légy jó, légy hű Magyar!
már sikerült!
Akit érdekel esetleg
Akit érdekel esetleg
Glory Glory Man United!!
probaltam, nem talatam, torrenten se
DC-n próbáltad? <#smile>#smile>
Amúgy nemjo a soundtrackje...csak pár száma...
Amúgy nemjo a soundtrackje...csak pár száma...
Légy jó, légy hű Magyar!
up!
qrva jó film! Nem tudja valaki honnét lehetne letölteni a Soundtrackjét?
qrva jó film! Nem tudja valaki honnét lehetne letölteni a Soundtrackjét?
Glory Glory Man United!!
De már nem nagyon van közük hozzá...
Bár azért Woking Class! <#smile>#smile>
Bár azért Woking Class! <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
sztem azért de... a munkásosztály rétegeibõl kerülnek ki a futballhuligánok, illetve a filmben is látható csõcselék😊
ha tartozik valahova csoportba, akkor már biztos látta legalább fél éve <#wink>#wink>
Bár tökmindegy mikor, de meg kell nézni a filmet.
Bár tökmindegy mikor, de meg kell nézni a filmet.
Légy jó, légy hű Magyar!
Ja, bocsi, amugy még a Green street hooligans is elég jó film, azt is mindenkinek ajánlom, ha ez bejött nektek.
Balo: ehhez semmi köze amugy a munkásosztálynak, nemtudom miért írták a könyv hátuljára. De nem akarok okoskodni <#rolleyes>#rolleyes>
Balo: ehhez semmi köze amugy a munkásosztálynak, nemtudom miért írták a könyv hátuljára. De nem akarok okoskodni <#rolleyes>#rolleyes>
Légy jó, légy hű Magyar!
Jó film, én még kb fél éve láttam Londonban <#smile>#smile>
Amúgy asszem franciáknál vagy hollandoknál volt az, hogy 2 téborból kb 30-30an összeverekedtek a moziban, mert pont egy idpõben nézték, de hát ilyentõl itthon nem kell félni, akit érdekelt már, otthon megnézte... Legalábbis a fradi táborból, hogy máshonnan nézték-e, azt nemtudom.
Viszont a könyvet is érdemes megvenni, sokkal több dolog van benne, mint a filmbe!
Amúgy asszem franciáknál vagy hollandoknál volt az, hogy 2 téborból kb 30-30an összeverekedtek a moziban, mert pont egy idpõben nézték, de hát ilyentõl itthon nem kell félni, akit érdekelt már, otthon megnézte... Legalábbis a fradi táborból, hogy máshonnan nézték-e, azt nemtudom.
Viszont a könyvet is érdemes megvenni, sokkal több dolog van benne, mint a filmbe!
Légy jó, légy hű Magyar!
A könyv, ami alapján készült szerintem üti a filmet. Ott nem csak egyzserû bunyók vannak, hanem bemutatja a kilencvenes évek angol munkásosztályának világnézetét sokkal több mondanivalóval, mint a filmben, ahol kicsit leegyszerûsítették. link
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
áz:ASDADAS ottan biza:ÐÐ neked van egy tiszteletjegyem:ÐÐÐÐ
van a Körúton egy kis mozi, náluk vetítik-e a filmet? ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem, de az egyébként egész korrektül tud beszélni, egyszer-kétszer láttam a tvben:Ð
van 1 dokumentumfilm szerû mestermû (<#idiota>#idiota>) a hipósferivel, az is ilyesmi volt, vmi pattogatott kukorica, vagy mi volt a címe 😄
azt látta vki? <#idiota>#idiota>
azt látta vki? <#idiota>#idiota>
mondjuk csak egy helyen adják Pesten így is
Futball faktor (The Football Factory) (színes feliratos angol filmdráma, 91 perc, 2004)
A John King 'The Football Factory'. címû bestsellere alapján készült filmben Nick Love rendezõ autentikusan térképezi fel és tárja elénk a mára már világjelenséggé nõtt futball vandalizmus jelenségét. Reményei szerint mindeközben az is kiderül, hogy mi ennek a sajátos kultúrával rendelkezõ rétegnek a mozgatórugója.
Vetítik:
HUNNIA (1073 Budapest, Erzsébet krt. 26.)
Csütörtök (november 24.) 20:30
Péntek (november 25.) 20:30 22:15
Szombat (november 26.) 20:30 22:15
Vasárnap (november 27.) 20:30
Hétfõ (november 28.) 19:00
Kedd (november 29.) 19:00
Futball faktor (The Football Factory) (színes feliratos angol filmdráma, 91 perc, 2004)
A John King 'The Football Factory'. címû bestsellere alapján készült filmben Nick Love rendezõ autentikusan térképezi fel és tárja elénk a mára már világjelenséggé nõtt futball vandalizmus jelenségét. Reményei szerint mindeközben az is kiderül, hogy mi ennek a sajátos kultúrával rendelkezõ rétegnek a mozgatórugója.
Vetítik:
HUNNIA (1073 Budapest, Erzsébet krt. 26.)
Csütörtök (november 24.) 20:30
Péntek (november 25.) 20:30 22:15
Szombat (november 26.) 20:30 22:15
Vasárnap (november 27.) 20:30
Hétfõ (november 28.) 19:00
Kedd (november 29.) 19:00
1-2 kép a filmbõl

Hi!
Ez a 2004-es film csak nemrég juthatott el Mo-ra, mert a forgalmazó egy mozinak se tudta eddig eladni, mert azok féltek attól, hogy a szurkolók összeverekednek a moziban a film megnézése után :Ð.
Tényleg elég durva film😊
leírás a forgalmazó oldalán
hivatalos weboldal
imdb
Ez a 2004-es film csak nemrég juthatott el Mo-ra, mert a forgalmazó egy mozinak se tudta eddig eladni, mert azok féltek attól, hogy a szurkolók összeverekednek a moziban a film megnézése után :Ð.
Tényleg elég durva film😊
leírás a forgalmazó oldalán
hivatalos weboldal
imdb