31
A Futball Faktor (The Football Factory)
-
#31 helló! bár kihalt a fórum ezer éve, de azért próbálkozom: megvan valakinek a könyv verzió magyarul vagy angolul? természetesen nem printelt formátumban, hanem gépen olvasható akármilyen formátumban? fontos lenne, szakdolgozathoz. köszi!:))) -
Nadi #30 Lehet rendelni! -
#29 Kössz szépen! -
Nadi #28 Pontosítok, most kaptam e-mailt!:)
ITT a kiadó linke, ITT pedig a webshop!
Amint boltokba kerül, lehet rendelni! -
Nadi #27 Én is régóta keresem...
Szeptember 15-én adták ki, de még nem láttam sehol, se online, se rendes boltban:( -
#26 Dvd-n kijött már?
És ha igen, honnan tudnám megrendelni?
-
#25 kurva nagy film most néztem meg!!
-
#24 Na, kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Sztem tényleg csak egy két szám ami jó rajta! -
#23 már sikerült!
Akit érdekel esetleg -
Takezó #22 probaltam, nem talatam, torrenten se -
#21 DC-n próbáltad?
Amúgy nemjo a soundtrackje...csak pár száma... -
#20 up!
qrva jó film! Nem tudja valaki honnét lehetne letölteni a Soundtrackjét? -
#19 De már nem nagyon van közük hozzá...
Bár azért Woking Class! -
Takezó #18 sztem azért de... a munkásosztály rétegeiből kerülnek ki a futballhuligánok, illetve a filmben is látható csőcselék:) -
#17 ha tartozik valahova csoportba, akkor már biztos látta legalább fél éve
Bár tökmindegy mikor, de meg kell nézni a filmet. -
#16 nekem is fradi ultra haver ajánlotta -
#15 Ja, bocsi, amugy még a Green street hooligans is elég jó film, azt is mindenkinek ajánlom, ha ez bejött nektek.
Balo: ehhez semmi köze amugy a munkásosztálynak, nemtudom miért írták a könyv hátuljára. De nem akarok okoskodni -
#14 Jó film, én még kb fél éve láttam Londonban
Amúgy asszem franciáknál vagy hollandoknál volt az, hogy 2 téborból kb 30-30an összeverekedtek a moziban, mert pont egy idpőben nézték, de hát ilyentől itthon nem kell félni, akit érdekelt már, otthon megnézte... Legalábbis a fradi táborból, hogy máshonnan nézték-e, azt nemtudom.
Viszont a könyvet is érdemes megvenni, sokkal több dolog van benne, mint a filmbe! -
#13 A könyv, ami alapján készült szerintem üti a filmet. Ott nem csak egyzserű bunyók vannak, hanem bemutatja a kilencvenes évek angol munkásosztályának világnézetét sokkal több mondanivalóval, mint a filmben, ahol kicsit leegyszerűsítették. link -
#12 ezt láttam tavaly novemberben asszem. már akkor megvolt felirattal:D
de joak film, nézzétek meg! -
#11 én is az hallottam ,hogy ez pöpec film! -
#10 8| -
Takezó #9 áz:ASDADAS ottan biza:ÐÐ neked van egy tiszteletjegyem:ÐÐÐÐ -
#8 van a Körúton egy kis mozi, náluk vetítik-e a filmet? ^^ -
Takezó #7 nem, de az egyébként egész korrektül tud beszélni, egyszer-kétszer láttam a tvben:Ð -
#6 van 1 dokumentumfilm szerű mestermű () a hipósferivel, az is ilyesmi volt, vmi pattogatott kukorica, vagy mi volt a címe :D
azt látta vki? -
#5 ez kell nekem :D -
Takezó #4 mondjuk csak egy helyen adják Pesten így is
Futball faktor (The Football Factory) (színes feliratos angol filmdráma, 91 perc, 2004)
A John King 'The Football Factory'. című bestsellere alapján készült filmben Nick Love rendező autentikusan térképezi fel és tárja elénk a mára már világjelenséggé nőtt futball vandalizmus jelenségét. Reményei szerint mindeközben az is kiderül, hogy mi ennek a sajátos kultúrával rendelkező rétegnek a mozgatórugója.
Vetítik:
HUNNIA (1073 Budapest, Erzsébet krt. 26.)
Csütörtök (november 24.) 20:30
Péntek (november 25.) 20:30 22:15
Szombat (november 26.) 20:30 22:15
Vasárnap (november 27.) 20:30
Hétfő (november 28.) 19:00
Kedd (november 29.) 19:00 -
#3 Érdekes lehet. -
Takezó #2 1-2 kép a filmből
-
Takezó #1 Hi!
Ez a 2004-es film csak nemrég juthatott el Mo-ra, mert a forgalmazó egy mozinak se tudta eddig eladni, mert azok féltek attól, hogy a szurkolók összeverekednek a moziban a film megnézése után :Ð.
Tényleg elég durva film:)
leírás a forgalmazó oldalán
hivatalos weboldal
imdb